Prodajem F1 i motorsport video kolekciju od optrilike 11 eksternih hard disk drive-ova. Prestao sam aktivno pratiti sport na ovaj način pa ako je netko zainteresiran prije nove sezone nastaviti gdje sam stao može mi se javiti u inbox. Cijena nije određena, nego će se razmotriti dobra svaka ponuda koja pristigne
Moram biti iskren, da, novac je isto jedan od motiva tako da je ovo jedan od mojih posljednjih pokušaja da ovo prodam na ovaj način jer sam vrlo blizu odluke da ako nema zainteresiranih da prodam eksterne hard diskove kao rabljeni hardver materijal. Na ovom linku se nalazi Excel tablica sa sadržajem kompletne kolekcije:
NAPOMENA: Excel tablica je ažurirana do početka 2020 sezone, posljednje 2 su uključene za sve 3 serije (F1/F2/Indycar) po istoj špranci kao prethodne sezone samo nije dopunjeno u tablici zbog nedostatka vremena. Napravit će se i to ako je potrebno u slučaju da netko preuzme kolekciju.
Molim administratore da uklone moju prethodnu temu koja je kreirana prije par mjeseci.