Super tema
Radim na odrzavanju pogona trenutno. Elektrotehnicar i autoelektricar (selska

).
Znaci da, odrzavanje pogona.. elektrika, mehanika, pneumatika, hidraulika i sve sta ide.. evo link, kako to izgleda:
https://youtu.be/b1jCwKmNgHQ
Uz taj posao odrzavnja sam i domar (samovoojno) pa poravljam stolove, kvake, brave, vrata, prozore i sve sta radnici sjebu svakodnevnim koristenjem...
Inace, takodjer sam svoj majstor. Jos nisam platio majstora za nesto osim za auto kad bas ne mogu sam...
Doma si sve sam radim. Prije cirka 3 godine poceo sam si i auto sam odrzavat osim ako je bas nesto sta ne mogu zbog nedostatka dizalice i slicno.. ali eto, mijenjao si injektore, dihtung poklopca ventila, diskove, plococe, celjusti, vilice, servis mali, remenje, spanere slicno...
Takodjer, volim drvo pa si preuredim staru komodu, sad kad zatopli cu si luster drveni napraviti..
Volim popravljati pokvareno. Od ves masine do fena, mikrovalne.. krecenje, gletanje, postavljanje laminata.. plocice jos nisam radio ali budem vjerojatno u garazu i to.. usudim se sve probat i iskreno, jos nista nisam poceo a da na kraju nisam zavrsio i da nije bilo dobro
Obozavam alat pa ga stalno kupujem.. imam ga vec jako puno a bit ce i jos. Sreca, zena se ne buni jer je i sama vidjela da taj alat na kraju stedi novac jer sve sami mozemo i ne moramo placat drugima ili kupovat novo zato sto nemamo npr lemilicu ili rucbi cirkular itd.. imamo pa se moze popravit. Ugl ne sere kad potrosim 100-200e na alat. Jbg, bez alata se nista je moze napravit, sa alatom pak cuda...
Neki od radova..
Radni stol za garazu a da auto stane, automehanika, komplet garaza.. rasvjeta, uticnice, zidovi... Vrata za na tavan iznad garaze.. sanduk za gelbe sack tj vrece smeca sa palstikom sam bapravio od starog ormara kojeg je susjed bacio... I tako...
Ima toga jos ali nemam sve slike na mobu...
Edit: garaza jos nije gotova, susjeda mi udarila autom u moj i nabila ga u vrata garaze pa cekam da mi dodju nova stavit. Zbog vodilica koje ne znam kakve ce bit, jos nisam napravio nosace za lojtre na plafon stavit niti police sa strana na zidove kao niti iznad radnog stola za alat vjesat i police za masine itd.. to ce sve na proljece
[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk