Idući novi pobjednik

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Tko će biti idući novi pobjednik?

Ukupno glasova: 0

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Zanimljiva tema mi pala na pamet. Tko bi mogao biti idući novi pobjednik neke utrke? Znači, od ovih vozača koji će voziti u narednim godinama, a da još nisu pobijedili.

Iako mi je Kvyjat pao prvi na pamet jer je očigledno dosta brz, a Red Bull je uvijek tu negdje oko vrha - sad nekako mislim da bi ipak Bottas mogao biti taj. Što vi mislite?

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Bottas :D

Ali tko će od ovih koji još nemaju pobjede biti vozač sa najviše pobjeda? Mada je to malo preteško i predaleko.. Max Verstappen :prcnjau:
Nemojte me pokopati.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Treba vidjeti kako će se Kvyat uklopiti u Red Bull. Ako bude kao i Ricci prošle sezone, moguće da će i on uskoro doćekati svoj prvijenac.

Ali svakako Bottas je prvi izbor. Bilo bi zanimljivo da Grosjean dobije, svako zaslužuje, a ko zna sad sa Mercedesovim pogonom, i malo sreće, sve je moguće...
Obrigado Felipe

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Tko bi mogao a tko zaslužuje.
Mogao bi Kvjat, a da su zaslužili pobjedu su po meni definitivno Hulk i Bottas. Pa ajde i Perez.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
vetma, ubaci anketu ako je moguće za ovu prognozu.
trenutno mi najviše šasni ima kvyat pa bottas. a najradije bi vidio hulka ili checa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

speedyPikac
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Vandoorne
Realno, na Bottasu su najmanji koeficijenti. Nije puno falilo prošle sezone, a ove bi Williams trebao ostati negdje gdje je i bio uz mogući manji razmak do Merca, pa bi šanse mogle biti veće.

Kvyat je sljedeći u dobroj momčadi bez pobjede.
Nadam se da će Hulkeneberg napokon napraviti to, zaslužio je, ali teško s Force Indijom.
Sainz i Verstappen su zanimljvi. Talenti, ali vjerojatno će se kampirati god-dvije u Toro Rossu sad kad se smirila situacija u RB-u, pa su samim time šanse manje

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ma Hulk uzima Le Mans ove sezone, ne treba njemu F1. :D

A što se Pereza tiče, teško ću prežaliti Maleziju 2012. Tako blizu, a tako daleko...
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:vetma, ubaci anketu ako je moguće za ovu prognozu.
trenutno mi najviše šasni ima kvyat pa bottas. a najradije bi vidio hulka ili checa.
Dobra ideja, evo ankete :thumbs:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Svi za Bottasa :mrgreen:

Tko je sad narušio 100% :gandalf:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Ja sam, imam soft spot na Hulka (sorry) <3 Ali onako, realno gledano Bottas ima najveće šanse, a nakon njega Kvyat.
They see me strollin', they hatin' :cool:

Lady
GP3
GP3
A Grosjeana ste zaboravili???
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Lady je napisao/la:A Grosjeana ste zaboravili???
Nismo. :P
Obrigado Felipe

Lady
GP3
GP3
Ja vam kažem da će Lotus bit bolji od Williamsa, a Grosjean i Maldonado bi mogli pomrsit računa Mercedesu.
slika

raca
GP3
GP3
Ne treba podcijeniti Lotus ove godine, a Grozni je sposoban za tako nešto

raca
GP3
GP3
raca je napisao/la:Ne treba podcijeniti Lotus ove godine, a Grozni je sposoban za tako nešto
E jbg, kad sam pročitao vetmin upit, spustio sam se odma na dno da dam svoje mišljenje, a nakon toga čitam što su drugi napisali pa ispada da sam prpisivao ko u školi

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Obzirom na ponuđeno - Romain Grosjean :) odmah i bez razmišljanja.
Tek onda kao drugi Valtteri, bez obzira što je u Williamsu.

A od ne-pobjednika, kao što je prvo gore rečeno... ?

NIko od ponuđenih - moj Favorit bi bio Felipe Nasr. Onda ću se posebno veseliti :jupije:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Sve mi vuce da je Hulk novi "Heidfeld" F1 jer covek je u vise navrata imao pobedu u saci a niti jednom se cak nije popeo na podijum.
Izgleda da ce Hulk biti najbolji f1 vozac ikada bez podijuma :( ako pod hitno ne nadje bolji tim.

Sledeci novi pobednik...
Ako RB ispadne dobar onda Kvjatu dajem sansu za pobedu,ako na koncu ne ispadne tako sledeci kandidat je Grosjean.Romain je pregladan podijuma,osecam to a jos uvek gori za prvu pobedu.
Grozni hoce se vratiti na one prefomanse iz 2012 i '13 kada je bio redovni gost podijuma...
slika

Kage
Karting
Karting
Navija za: Räikkönen/Ricciardo
Bilo bi dobro da dobijemo bar jednog novog pobjednika. Sa ove liste bar trojica to zaslužuju, Hulk, Bottas i Grosjean.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Meni se čini da bi Nasr mogao danas sutra rasturati F1, imam osjećaj da je opasno dobar na stazi.. nekako djeluje ujerljivo. Znam od prije da je izuzetan talent, te da ga je RB tražio u svoje redove, no glatko ih je odbio.. iz vrlo zanimljivih razloga :D

Slažem se sa Kegom, iako bi dao malu prednost Bottasu, čisto zbog tima i bolida pod nogama, ipak najbliži tim Mercedesu sa Mercedesovim agregatom.
Hulk mi je super čvrst vozač i mislim da je čak i za nijansu bolji od Bottasa, no ipak se u FI treba nešto bolje složit da bi došlo do naslova ili pobjede.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

speedyPikac
Karting
Karting
Navija za: Alonso, Vandoorne
Neznam, ali meni Nasr (kolko sam ga gledao) nikako "ne ide". Ove zadnje sezone u Gp2, kao da mu nesto fali, ima brzinu, ima talent ali nije mi 100% (mozda sam u krivu).
Od top 3 iz gp2 prosle sezone prije bih potpisao ostalu dvojcu (Vandooorne, Palmer).
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡