Idući novi pobjednik
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Zanimljiva tema mi pala na pamet. Tko bi mogao biti idući novi pobjednik neke utrke? Znači, od ovih vozača koji će voziti u narednim godinama, a da još nisu pobijedili.
Iako mi je Kvyjat pao prvi na pamet jer je očigledno dosta brz, a Red Bull je uvijek tu negdje oko vrha - sad nekako mislim da bi ipak Bottas mogao biti taj. Što vi mislite?
Iako mi je Kvyjat pao prvi na pamet jer je očigledno dosta brz, a Red Bull je uvijek tu negdje oko vrha - sad nekako mislim da bi ipak Bottas mogao biti taj. Što vi mislite?
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Treba vidjeti kako će se Kvyat uklopiti u Red Bull. Ako bude kao i Ricci prošle sezone, moguće da će i on uskoro doćekati svoj prvijenac.
Ali svakako Bottas je prvi izbor. Bilo bi zanimljivo da Grosjean dobije, svako zaslužuje, a ko zna sad sa Mercedesovim pogonom, i malo sreće, sve je moguće...
Ali svakako Bottas je prvi izbor. Bilo bi zanimljivo da Grosjean dobije, svako zaslužuje, a ko zna sad sa Mercedesovim pogonom, i malo sreće, sve je moguće...
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Tko bi mogao a tko zaslužuje.
Mogao bi Kvjat, a da su zaslužili pobjedu su po meni definitivno Hulk i Bottas. Pa ajde i Perez.
Mogao bi Kvjat, a da su zaslužili pobjedu su po meni definitivno Hulk i Bottas. Pa ajde i Perez.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
vetma, ubaci anketu ako je moguće za ovu prognozu.
trenutno mi najviše šasni ima kvyat pa bottas. a najradije bi vidio hulka ili checa.
trenutno mi najviše šasni ima kvyat pa bottas. a najradije bi vidio hulka ili checa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
speedyPikac
- Karting
- Navija za: Alonso, Vandoorne
Realno, na Bottasu su najmanji koeficijenti. Nije puno falilo prošle sezone, a ove bi Williams trebao ostati negdje gdje je i bio uz mogući manji razmak do Merca, pa bi šanse mogle biti veće.
Kvyat je sljedeći u dobroj momčadi bez pobjede.
Nadam se da će Hulkeneberg napokon napraviti to, zaslužio je, ali teško s Force Indijom.
Sainz i Verstappen su zanimljvi. Talenti, ali vjerojatno će se kampirati god-dvije u Toro Rossu sad kad se smirila situacija u RB-u, pa su samim time šanse manje
Kvyat je sljedeći u dobroj momčadi bez pobjede.
Nadam se da će Hulkeneberg napokon napraviti to, zaslužio je, ali teško s Force Indijom.
Sainz i Verstappen su zanimljvi. Talenti, ali vjerojatno će se kampirati god-dvije u Toro Rossu sad kad se smirila situacija u RB-u, pa su samim time šanse manje
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma Hulk uzima Le Mans ove sezone, ne treba njemu F1. 
A što se Pereza tiče, teško ću prežaliti Maleziju 2012. Tako blizu, a tako daleko...

A što se Pereza tiče, teško ću prežaliti Maleziju 2012. Tako blizu, a tako daleko...
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dobra ideja, evo anketezekohonda je napisao/la:vetma, ubaci anketu ako je moguće za ovu prognozu.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Svi za Bottasa 
Tko je sad narušio 100%

Tko je sad narušio 100%

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nismo.Lady je napisao/la:A Grosjeana ste zaboravili???

Obrigado Felipe
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
E jbg, kad sam pročitao vetmin upit, spustio sam se odma na dno da dam svoje mišljenje, a nakon toga čitam što su drugi napisali pa ispada da sam prpisivao ko u školiraca je napisao/la:Ne treba podcijeniti Lotus ove godine, a Grozni je sposoban za tako nešto
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Obzirom na ponuđeno - Romain Grosjean
odmah i bez razmišljanja.
Tek onda kao drugi Valtteri, bez obzira što je u Williamsu.
A od ne-pobjednika, kao što je prvo gore rečeno... ?
NIko od ponuđenih - moj Favorit bi bio Felipe Nasr. Onda ću se posebno veseliti

Tek onda kao drugi Valtteri, bez obzira što je u Williamsu.
A od ne-pobjednika, kao što je prvo gore rečeno... ?
NIko od ponuđenih - moj Favorit bi bio Felipe Nasr. Onda ću se posebno veseliti

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sve mi vuce da je Hulk novi "Heidfeld" F1 jer covek je u vise navrata imao pobedu u saci a niti jednom se cak nije popeo na podijum.
Izgleda da ce Hulk biti najbolji f1 vozac ikada bez podijuma
ako pod hitno ne nadje bolji tim.
Sledeci novi pobednik...
Ako RB ispadne dobar onda Kvjatu dajem sansu za pobedu,ako na koncu ne ispadne tako sledeci kandidat je Grosjean.Romain je pregladan podijuma,osecam to a jos uvek gori za prvu pobedu.
Grozni hoce se vratiti na one prefomanse iz 2012 i '13 kada je bio redovni gost podijuma...
Izgleda da ce Hulk biti najbolji f1 vozac ikada bez podijuma

Sledeci novi pobednik...
Ako RB ispadne dobar onda Kvjatu dajem sansu za pobedu,ako na koncu ne ispadne tako sledeci kandidat je Grosjean.Romain je pregladan podijuma,osecam to a jos uvek gori za prvu pobedu.
Grozni hoce se vratiti na one prefomanse iz 2012 i '13 kada je bio redovni gost podijuma...

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Meni se čini da bi Nasr mogao danas sutra rasturati F1, imam osjećaj da je opasno dobar na stazi.. nekako djeluje ujerljivo. Znam od prije da je izuzetan talent, te da ga je RB tražio u svoje redove, no glatko ih je odbio.. iz vrlo zanimljivih razloga 
Slažem se sa Kegom, iako bi dao malu prednost Bottasu, čisto zbog tima i bolida pod nogama, ipak najbliži tim Mercedesu sa Mercedesovim agregatom.
Hulk mi je super čvrst vozač i mislim da je čak i za nijansu bolji od Bottasa, no ipak se u FI treba nešto bolje složit da bi došlo do naslova ili pobjede.

Slažem se sa Kegom, iako bi dao malu prednost Bottasu, čisto zbog tima i bolida pod nogama, ipak najbliži tim Mercedesu sa Mercedesovim agregatom.
Hulk mi je super čvrst vozač i mislim da je čak i za nijansu bolji od Bottasa, no ipak se u FI treba nešto bolje složit da bi došlo do naslova ili pobjede.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

-
speedyPikac
- Karting
- Navija za: Alonso, Vandoorne
Neznam, ali meni Nasr (kolko sam ga gledao) nikako "ne ide". Ove zadnje sezone u Gp2, kao da mu nesto fali, ima brzinu, ima talent ali nije mi 100% (mozda sam u krivu).
Od top 3 iz gp2 prosle sezone prije bih potpisao ostalu dvojcu (Vandooorne, Palmer).
Od top 3 iz gp2 prosle sezone prije bih potpisao ostalu dvojcu (Vandooorne, Palmer).