Zovem se Hrvoje, imam 21 godinu. Pratim Formulu već jako dugo vremena. Počevši od sezone 2004. (tad sam imao 9 godina), pogledao sam dobrih 90% utrka koje su od tada pa na ovamo vožene. Stvarno se čudo mora dogoditi pa da propustim utrku.
Još od prve utrke navijač M. Schumachera i Ferrarija. Sjećam se da sam, kad se počelo pričat o prvom odlasku Schumija, rekao da ću od tada početi navijati za Raikkonena. To je još bilo vrijeme kada nisam imao pojma što je internet pa sve špekulacije o prelascima nisu dolazile do mene. To da Kimi dolazi u Ferrari (onaj prvi put) sam doznao tek kad je Blažičko rekao da je gotovo. Koja je to sreća bila

Znači, IceMan je za mene trenutno No.1, zatim Vettel, a od ostalih Perez i Hulkenberg.
Inače sam fan tvorničkih momčadi, ali simpatiziram i Williams koji je iznimka. Red Bull mi baš iz tog razloga nije pretjerano drag, više bih volio da se Renault priključi u vrh i da u paketu s dobrim bolidom vrate Alonsa. To bi bilo gušt gledati. Tri jake tvorničke ekipe (Ferrari, Mercedes i Renault) s tri najbolja vozača u ovom trenutku (Vettel, Hamilton i Alonso).
Toliko od mene o meni.
P.S. Rosberg je frajer, tj. ono što je napravio je frajerski