Pozdrav svima

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

CRooY3
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari
Pozdrav svim ljubiteljima Formule 1

Zovem se Hrvoje, imam 21 godinu. Pratim Formulu već jako dugo vremena. Počevši od sezone 2004. (tad sam imao 9 godina), pogledao sam dobrih 90% utrka koje su od tada pa na ovamo vožene. Stvarno se čudo mora dogoditi pa da propustim utrku.

Još od prve utrke navijač M. Schumachera i Ferrarija. Sjećam se da sam, kad se počelo pričat o prvom odlasku Schumija, rekao da ću od tada početi navijati za Raikkonena. To je još bilo vrijeme kada nisam imao pojma što je internet pa sve špekulacije o prelascima nisu dolazile do mene. To da Kimi dolazi u Ferrari (onaj prvi put) sam doznao tek kad je Blažičko rekao da je gotovo. Koja je to sreća bila :D I od tada samo Ferrari, tko god da vozi i kako god da vozi, nema druge.

Znači, IceMan je za mene trenutno No.1, zatim Vettel, a od ostalih Perez i Hulkenberg.

Inače sam fan tvorničkih momčadi, ali simpatiziram i Williams koji je iznimka. Red Bull mi baš iz tog razloga nije pretjerano drag, više bih volio da se Renault priključi u vrh i da u paketu s dobrim bolidom vrate Alonsa. To bi bilo gušt gledati. Tri jake tvorničke ekipe (Ferrari, Mercedes i Renault) s tri najbolja vozača u ovom trenutku (Vettel, Hamilton i Alonso).

Toliko od mene o meni.

P.S. Rosberg je frajer, tj. ono što je napravio je frajerski :nulanulasedam:
“Leave me alone, I know what to do.”

"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Dobrodošao i uživaj! :pivo:
Lijepo predstavljanje! :thumbs:
Sisu (fin.)

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Pozdrav kolega.. i dobrodošao. :pivo:

Mislim, stari fan Šumija i Ferrarija, a nije ti No1 vozač Vettel u Ferrariju (baby Schumy), mislim da ti je sad već krajnje vrijeme. :D
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @CRooY3, dobrodošao! :pivo:

A šta ćeš @hattrick, Kimi je dobio njegove simpatije odmah poslije Šumija prije nego što se Vettel pojavio, a sam je rekao da mu nije Red Bull drag tako da vjerojatno ni Seb tad nije bio.
Ja Alonsa nikad nisam gotivio samo zato što kao klinac nisam mogao preboliti što je on prekinuo Schumacherovu dominaciju i kasnije dok je vozio za Ferrari volio sam što Seb osvaja naslove iako mi je Ferrari uvijek bio najdraži tim (ma da tad nisam toliko aktivno pratio F1 kao zadnje četiri sezone). Treću sezonu evo imam za mene najbolju kombinaciju vozača i ekipe, a njemu će poslije Schumachera i Ferrarija to valjda uvijek biti Kimi i Ferrari.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Pozdrav i tebi CRooY3.
Dobrodošao
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Dobrodošao :)

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Pozdrav i tebi & dobordošao :pivo:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao :pivo:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
lijep pozdrav!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡