Frantic je napisao/la: 01.03.2020., 10:00
Juče ne stigoh napisati.
Bezvezni pad, nakon prolaza na kojem je imao pola sekunde prednosti.
Kako se samo Jansrud dole u cilju iznervirao kada je vidio pad.
I to u "njegovoj" disciplini. Sad je izgubio prvo mjesto u super-Gu.
U generalnom još uvijek vodi, međutim, sada je proednost smanjena,
A danas još imamo kombinaciju gdje će Pinturault biti jak.
A i Kristroffersen će biti u "egalu" sa Kildeom (ovaj bolji u super-Gu, onaj u slalomu).
Edit
Evo čak je i kombinacijskom super-Gu lošiji stotinku od Pinturaulta.
Jučer sam imao sličnu reakciju kao Jansrud
Stvarno šteta što je tako blesavo pao i to nakon ogromne prednosti na prvom prolazu. Mislim da bi s lakoćom to zadržao do kraja. Još je i Pinturault bio "predobar" četvrti.
Ali ajde, barem je danas završio treći što je za mene veliko iznenađenje. Imao je sreće što je danas staza bila takva kakva je bila. Nadam se da sutra može ponoviti formu iz zadnjih par veleslaloma i bit u prvih 6-7.
Inače, što se tiče kombinacijskog slaloma, meni se više sviđa ovakav sistem u kojemu prvi iz spusta/super G-a starta i prvi u slalomu. Danas je slalomska staza bila smiješno loša pa je to ispalo donekle nepošteno, ali mi se čini da je to inače puno pravedniji način. Kad je start slaloma bio 30.-1. onda je to previše pogodovalo slalomašima koji su s lakoćom završavali na postolju. Ovako i spustaši imaju realne šanse biti prvi iako kombinacija još uvijek ide na ruku tehničarima jer ne može tehničar toliko izgubiti na spustu koliko spustaš može na slalomu.
AlkY je napisao/la: 02.03.2020., 19:13
Bravo Zubo , odlicne 2 voznje. Bolje vjerojatno nije islo jer je Pinturault (kako se vec pise) stvarno otpeljao obje voznje zvjerski.
Dobro si napisao.
Ako je lakše, piši Alexis i tjt.
Inače, dobro se pozicionirao za veliki kristalni, nakon ovog vikenda.
Ali, ne treba otpisivati ni norveški dvojac.
Uglavnom
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nakon što je još prije tjedan dana otkazano finale u Cortini, danas je stigla obavijest da se u potpunosti otkazuje i Kranjska gora. To naravno znači da je Kilde prvak, ali iako sam za njega zdušno navijao uopće ne osjećam sreću. Na kraju je sve ispalo bezveze, bez prave borbe. Ova titula će mi uvijek biti nekako fejk.
Nadam se da će i sljedeće sezone nastaviti u istoj formi i da će se opet umiješati u borbu za vrh.
Kilde i Brignone.
Kristoffersenu 2 mala (slalom za 2 boda, veleslalom za 6 bodova), Feuz odavno riješio spust, Caviezelu Kilde onim padom poklonio super-g, Francuzi uzeli kombinaciju (Alexis) i paralel (Meillard).
Kod dama Brignone 2 mala (veleslalom i kombinacija), Suter takođe (brze discipline), kao i Vlhova (slalom i paralel).
Mikaela ostala bez ijednog globusa (očeva smrt, pitanje je da li bi uopšte skijala i da nije virusa).
Austrijanaca i Austrijanki niđe....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mikaela apsolutno nebi vise ove sezone skijala.
Sezona je odmah u trenutku oceve smrti bila odbacena. Ali je bilo upitno skijanje njeno uopce u buducnosti.
Ipak vjerujem da ce skijati od sljedece sezone.
Ferrari Maniac je napisao/la: 12.03.2020., 19:32
Upravo je objavljeno da su i 'moji' NHL-ovci otkazani i to taman sad u vrhuncu sezone... FML
Kao što reče @f1zd
Dugo te nije bilo Šeki
* Zabranjeno pušenje - Šeki`s on the road again (Das ist Walter), 1984
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
AlkY je napisao/la: 12.03.2020., 16:33
Sezona je odmah u trenutku oceve smrti bila odbacena. Ali je bilo upitno skijanje njeno uopce u buducnosti.
Mikaela je stigla u Are i namjeravala se utrkivati, no na kraju, kao i većina sportaša koji su negdje otputovali, uzalud.
AlkY je napisao/la: 12.03.2020., 16:33
Mikaela je stigla u Are i namjeravala se utrkivati, no na kraju, kao i većina sportaša koji su negdje otputovali, uzalud.
Pa sta je onda govorila , kad joj je otac preminuo , da ove sezone nece vise stat na skije.
Laze i sebe i nas
Šteta
"Svaka čast" grbavom Streifu, ali meni je "puni" Lauberhorn nenadjebiv
Nešto kao Spa u F1
4,3 km, 155-160 km/h na najbržem dijelu i skoro 2 min 30 sec
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”