Sve čestitke Filipu na jučerašnjoj pobjedi, ovime je samo potvrdio da je stiglo njegovo vrijeme za velike stvari! Zadnjih nekoliko sezona se nije pričalo o njemu, nije ostvario nikakve senzacionalne rezultate, čini mi se da se fokus već polako prebacivao na mlađe hrvatske skijaše, ali ove sezone je Zubčić u formi života, napreduje iz utrke u utrku i ima realne šanse za mali kristalni globus u veleslalomu s tri utrke do kraja! Stvarno svaka čast, žao mi je što je današnji slalom otkazan jer je i u toj disciplini Zubčić ove sezone sjajan, baš me zanima bi li na krilima pobjede i ovo odskijao za top rezultat. Što je jučer odradio u drugoj vožnji, 1.58 je bio zaostatak iz prve vožnje, ako se ne varam
Trkeljao sam nešto o prijenosima borilačkih sportova i razlozima zašto ne idu uvijek uživo na televiziji - za HTV i neprenošenje skijanja nemam nikakvo opravdanje. Još sam prošlog tjedna s frendom komentirao kako nema prijenosa jer je očito bitno da Juhuhu ide na vrijeme

Izašao je i na Indexu članak o tome, Zubčić vozi sezonu karijere, pitanje je vremena kad će pobijediti, ali HTV-u očito nema smisla buditi ljude za ranojutarnji prijenos, bolje pustiti snimku popodne kad se svi naspavaju...To mi je uvijek fascinantno kod HTV-a, tako rade i s onim američkim utrkama, iako je u terminu uživo oko 20 ili 21 neka serija ili film, oni radije puste skijanje iza ponoći u snimci, neka serija ide u svom terminu. Kad su im serije i crtići već toliko bitni, barem neka stave prijenos uživo na HRTi, ali dobro, za njih je povezivanje TV i interneta još uvijek znanstvena fantastika.