stefan BELLOF je napisao/la: 13.06.2018., 19:12
Moji favoriti za isvajanje su Francuzi. Nisu mi bas dragi ali imaju ubitacnu ekipu. Drzim jos da bi Argentina konacno mogla osvojit,strasno jak napad i veza,obrana malo klimava.
Nekako imam osjecaj da ce Njemci i Brazil podbacit,pogotovo Njemci.
Sta se nasih tice,zakonom velikih brojeva je doslo vrime da prodju skupinu. Mislim da ce to odradit bez problema,a dalje kako bude. Igra se na ispadanje pa je sve moguce.
Frantic je napisao/la: 10.07.2018., 22:41
Giroud - ne znam šta lik radi na terenu. Napadač koji na čitavom prvenstvu nije opucao u okvir gola.
Ajde, možda malo odvlači pažnju, smeta, gura se, ovo, ono, dsz,..., ali loše je to.
Kao De Gea, golman koji nije imao odbranu na prvenstvu. Kao što rekoh kad je Španija ispala, imali su hologram na golu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Gospodo, bolji Englezi
Dobro @zjuro zbori, neki djeluju "konstipirano".
Rebić nervozan, Strinić loš, Vida kritičan, Rakitić par grešaka, Perišić i Brozović - jel igraju njih dvojica...
Par puta su vam oduzeli loptu na sredini i to pretvorili u kontru. Ili su u 2 poteza tako fino iznijeli loptu od svog gola i došli do šanse.
Cakir, možda par greškica.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.