Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Temu "Nogomet" privremeno zaključavam, a sve oko svjetskog prvenstva ide u ovu temu. :)
Sutra je otvaranje i u 17:00 igraju Rusija i Saudijska Arabija.

Za petak je ovakav raspored:

14:00 [grupa A] Egipat - Urugvaj
17:00 [grupa B] Maroko - Iran
20:00 [grupa B] Portugal - Španjolska

Subota:
12:00 [C] Francuska - Australija
15:00 [D] Argentina - Island
18:00 [C] Peru - Danska
21:00 [D] Hrvatska - Nigerija

Nedjelja:
14:00 [E] Kostarika - Srbija
17:00 [F] Njemačka - Meksiko
20:00 [E] Brazil - Švicarska

Pratite? Predviđanja? Tko bi mogao osvojiti, a kako će proći Hrvatska? :) Ja priznajem da vrlo malo pratim ovu noviju generaciju pa me neke ekipe iznenade kako su dobre, a neke me razočaraju koliko sam više očekivao. Tko glasi kao favorit, Njemačka?

Što se tiče Hrvatske, ja sam bio razočaran i protiv Brazila i protiv Senegala, ali kad adrenalin proradi, kad to sve bude "za pravo", onda ćemo vidjeti šta će to biti, mislim da se naši uvijek naelektriziraju u takvim situacijama. Skupinu bi trebali proći, barem ovako po imenima, ali tko zna, nije Island ekipa preko koje se prešeta lako...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni su favoriti glavni Francuzi i Brazilci. A mislim Hrvatska treba izaci iz skupine, a dalje je sve moguće.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
U franke sumnjam cisto zbog trenera..
Nasima predvidjam gustu borbu za prolaz, nisam prodan bas u prolaz..
Njemacka, Brazil...
Mogu jos Spanjolska, Argentina, Francuska..
Neke repke su guse u losijim trenerima, neke cvjetaju zbog dobrih..
Ali sad ce.. Oleeeeeeee.. GO u pravo vrijeme..
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Razbit ćemo Argentinu :chill: :ajdeajde:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Jbg, moram do nedelje čekat Njemačku. Ko će dočekat. :klopa:

Biće zanimljivo pratiti Egipat. Šta mogu uraditi sa najboljim igračem ove godine?

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Pastor je napisao/la: 13.06.2018., 16:33 Jbg, moram do nedelje čekat Njemačku. Ko će dočekat. :klopa:

Biće zanimljivo pratiti Egipat. Šta mogu uraditi sa najboljim igračem ove godine?
Vjerojatno ništa jer je ozlijeđen
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Apsolutno nista. Pitanje je koliko ce Salah biti spreman.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Osobno ne vidim nikoga kao posebnog favorita, nijedna momčad se ne ističe kao takva i moglo bi biti svega. Što se tiče Hrvatske, nemam previše vjere u naše dečke, prijateljske utakmice nisu izgledale bajno i sumnjam da možemo išta više od prolaska skupine (ako i to).

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Pratit ću površno SP. Ne pada mi napamet da pratim svaku tekmu. Rezultati i sažetak su dovoljni.
Naše ću popratiti al da sam nešto nabrijan nisam. Volio bi da budu prvaci sve ostalo smatram neuspjehom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Prolazimo skupinu, ali odmah u prvoj nomaut fazi ispadamo. Tradicionalno....
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Moj favorit je Argentina. Nije da navijam za njih, ali s ovim naslovom bi Messi potvrdio da je GOAT.
A i nekako uvijek tako počne priča...jedva se kvalificirali, budu loši u skupini (čitaj: izgube od naših :P ), a na kraju osvoje :prcnjau:
Mislim da će nama Nigerija predstavljati najveći problem u grupi. U borbi za prolaz, naravno. Nemam prevelika očekivanja, prolaz grupe je po meni uspjeh...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 13.06.2018., 16:54 Volio bi da budu prvaci sve ostalo smatram neuspjehom.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Moram priznat da sam i ja takav. Baš me ponese euforija, iskreno mislim i uvjerim se da možemo napravit ozbiljan rezultat kad ono - sranje. Al eto, opet mislim da možemo nešto :zubo:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari Williams
podrsku dajem naravno africkim zemljama, od balkanskih zemalja hrvatska jednostavno MORA proci skupinu, inace mogu odma da se umirove panjine jedne
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ja mislim da je Elfer u finalu,a nasi ce izgubit od Nigerije jer je to uvijek tako,dobit ce Argentinu,a onda protiv Islanda ce bit za prolazak dalje!!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Moji favoriti za isvajanje su Francuzi. Nisu mi bas dragi ali imaju ubitacnu ekipu. Drzim jos da bi Argentina konacno mogla osvojit,strasno jak napad i veza,obrana malo klimava.
Nekako imam osjecaj da ce Njemci i Brazil podbacit,pogotovo Njemci.

Sta se nasih tice,zakonom velikih brojeva je doslo vrime da prodju skupinu. Mislim da ce to odradit bez problema,a dalje kako bude. Igra se na ispadanje pa je sve moguce.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ma klasika
Brazil, Njemačka, Argentina, Francuska, Španija (??), Engleska (??)
Komšije (i zapadne i istočne) su mi baš sumnjive. :mrgreen:
Mogli bi zaglaviti u grupi, ali bi mogli i do 1/4 finala (čisto sumnjam dalje).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
f1zd je napisao/la: 13.06.2018., 17:01 Moj favorit je Argentina. Nije da navijam za njih, ali s ovim naslovom bi Messi potvrdio da je GOAT.
A i nekako uvijek tako počne priča...jedva se kvalificirali, budu loši u skupini (čitaj: izgube od naših :P ), a na kraju osvoje :prcnjau:
Mislim da će nama Nigerija predstavljati najveći problem u grupi. U borbi za prolaz, naravno. Nemam prevelika očekivanja, prolaz grupe je po meni uspjeh...
Eto imate grupu istu ko mi na prošlom svjetskom prvenstvu. :D

Mi smo odigrali dobro protiv Argentine. Na početku zabili sebi autogol, i onda smo bili bolji, izjednačili. I onda nam Messi zabije uz pomoć jednog našeg igrača, koji je malo skrenuo loptu. Dovoljno da uđe u gol. Tako da izgubimo praktički sa dva autogola. :mrgreen:

Messi se već trebao dokazati u reprezentaciji. Prošlo svjetsko nije gola dao u knock out fazi. A ove godine ni u Barceloni ne izgleda nešto nezaustavljivo. Protiv jedne Rome se nije vidio...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Nitko ne spominje Belgiju, imaju strašnu ekipu, baš me zanima dokle mogu :misli:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sarma je napisao/la: 13.06.2018., 20:37 Nitko ne spominje Belgiju, imaju strašnu ekipu, baš me zanima dokle mogu :misli:
Oni su losija verzija Francuza, jaki invidualno ali kao kolektiv nista posebno.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 13.06.2018., 20:37 Nitko ne spominje Belgiju, imaju strašnu ekipu, baš me zanima dokle mogu :misli:
Ta Belgija se spominje kao dark horse zadnjih 4 godine, pa ništa od njih.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡