Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Frantic je napisao/la: 08.07.2018., 10:09 Dvije na produžetke i na penale, huh.
Momci su izumučeni i fizički i psihički.
Pozitivna stvar je da ste u obje tekme gubili sa po 1:0 i izjednačavali, a protiv Rusa i okrenuli rezultat.
Još jedna pozitivna stvar je da ste dobili obje penal serije.
Negativna stvar, ako se tako može nazvati (ipak je ovo svjetsko prvenstvo), je ta, što su dva protivnika od kojih je Hrvatska ipak jača (i kolektivno i individualno), ipak odveli tekme do penala. Hoću da kažem je Hrvatska trebala oba puta trebala to riješiti unutar 90 minuta (sa po 2:1, sasvim dovoljno, jel :mrgreen: ). Dobro, neko će reći da je rezultat najbitniji, ali je bilo propusta u igri.
Naredna dva protivnika (biće dva kako god okreneš) su ipak jedan level iznad i Danske i Rusije, i biće zayebanije pogotovo protiv onog protivnika sa suprotne strane kostura, mada ne treba zanemariti činjenicu da su Englezi imali relativno najlakšeg protivnika u četvrtini, da su odmorniji, a brije ih takođe ogroman hype.
E da, svaka mu čast na igri, ali je Modrić u penal seriji, opet očajno opucao. Srećom, ušla je.
Slažem se sa svim napisanim. Ipak mislim kako je nama teško igrat kad mi zapravo trebamo kontrolirat igru i kad smo veliki favoriti. Nadam se da će to ipak bit bolje protiv Engleza.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ajde pustite Strinica na miru. Nije on opce toliko los koliko izgleda. Prema naprijed je uzasan to je svima jasno. Ali da se malo skoncentrirate na obrambene zadatke vidjeli bi da je strasan posao obavio tamo, Nekoliko izglednih situacija Rusa je rijesio i to bez faula. U obrani mu se nema sta puno prigovoriti , ali prema naprijed treba malo vise muda. Svaku loptu primi i vraca nazad , opce ne pogleda prema naprijed.
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
AlkY je napisao/la: 08.07.2018., 10:39 Ajde pustite Strinica na miru. Nije on opce toliko los koliko izgleda. Prema naprijed je uzasan to je svima jasno. Ali da se malo skoncentrirate na obrambene zadatke vidjeli bi da je strasan posao obavio tamo, Nekoliko izglednih situacija Rusa je rijesio i to bez faula. U obrani mu se nema sta puno prigovoriti , ali prema naprijed treba malo vise muda. Svaku loptu primi i vraca nazad , opce ne pogleda prema naprijed.
Bolji od Plivarica , lik uspije onako igrat rukom
slika

ms112
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Strinic, bolji od pivarica, a od Vrsaljka je bio bolji i nazad i naprid. Kod naseg gola dobio je duel iz kojeg je Mandzo asistirao, ima jos dva centarsuta, od cega je iz jednog perisic stativu pogodio. U obrani ga nisu prolazili. Jedina greska je bila kad je Modric da dugi mu balun pa ga nije dobro primio i izasa u aut... A Vrsaljko sta je napravio?? Je li da iti jedan upotrebljiv centarsut...
Zadnja izmjena: ms112, dana/u 08.07.2018., 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Kapa dolje svim igračima, i ne treba se previše žestiti na neke koji su bili slabiji. Očigledno da nemamo boljih kadrova za te pozicije i koliko god me Strinić ili Pivarić znaju nanervirati u momentu, nije pošteno pljuvati po tipu koji je ispustio dušu na terenu. Da zna bolje - igrao bi bolje. Meni je čudno da mi nemamo boljih igrača na tim pozicijama, pa dajte skauti odite po svijetu i nađite nekog s našom putovnicom... Da nam je jedan Marcelo bili bi 50% jača ekipa u kompletu.

Englezima smo mi prvi pravi test na ovom prvenstvu, pa da vidimo :kokice:

AlkY
Formula 1
Formula 1
A ni Marcelo nije kompletan lijevi bek. U obrani nije bas za pohvaliti :). Ali sa vrhunskim angazmanom prema naprijed opravdava da je medu najboljima na toj poziciji u svijetu.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 08.07.2018., 10:56 Kapa dolje svim igračima, i ne treba se previše žestiti na neke koji su bili slabiji. Očigledno da nemamo boljih kadrova za te pozicije i koliko god me Strinić ili Pivarić znaju nanervirati u momentu, nije pošteno pljuvati po tipu koji je ispustio dušu na terenu. Da zna bolje - igrao bi bolje. Meni je čudno da mi nemamo boljih igrača na tim pozicijama, pa dajte skauti odite po svijetu i nađite nekog s našom putovnicom... Da nam je jedan Marcelo bili bi 50% jača ekipa u kompletu.

Englezima smo mi prvi pravi test na ovom prvenstvu, pa da vidimo :kokice:
Stoji i to. :thumbs:
I što gore reče @Muilti21, možda će vam biti malo lakše kad nemate teret "favorita".
Možda Englezi preuzmu ulogu kakvu ste vi imali protiv Danske i Rusije.
:kokice:

Eh, još jedan se pojavio, nakon belgijske pobjede.
Dogovaraju se Messi i Ronaldo gdje će gledati polufinale.
"Mogli smo kod mene, koja piva, ovo, ono", kaže Ronaldo.
"Ma daj, može i kod mene, imam dobru jabukovaču, reću ženi nek nareže malo nakoso", kaže Messi.
"Ma znaš šta", kaže Ronaldo, "Hajmo mi kod Neymara, samo onako, bez najave, ponsemo pića i hrane za sve trojicu, i to je to".
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Bez riječi nakon jučerašnje utakmice...
Ono kad pobjegneš sa posla da pogledaš utakmicu, pa onda zamalo padneš sa balkona birtije nakon čega završiš mokar od kupanja u noćnom klubu a onda pri povratku kući naletiš na nikog drugog nego Domagoja Duvnjaka :mrgreen:

Ajmo Hrvatska!!!
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Alonso1983
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari/Alonso
Hrvatska uvijek igra bolje kada nije favorit i to se pokazalo tocnim puno puta do sada. Nama jednostavno nepasu ekipe koje se brane jer nama napadanje izgleda ne ide. No kad prepuste loptu protivniku i cekaju iz kontri tu se snalaze daleko bolje. A ruku na srce ne treba ih ni kritizirati jer nemojmo zaboraviti da je npr Island izbacio englesku na euru, Danci su odigrali x sa Francuzima dok su Spanjolci ispali od Rusa unatoc samo jednom sutu Russije u okvir gola Spanjolske (iz penala). Znaci na ovim ekipama su poskliznule i igracki jace rkipe od nasih a mi smo ih prosli i kako god zavrsi ovo prvenstvo su po meni nadmasili sva ocekivanja. Dali su sve od sebe, na nekim pozicijama smo tanki i ajmo reci limitirani no opet s druge strane dosli smo do polufinala sa ovakvom obranom i sa samo 4 primljena gola uz 10 postignutih. Koliko se ekipa moze pohvaliti time? Ja sam prezadovoljan i s ovime do sada.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
1.Ideja sa 4 napadača promašena. Imali smo 30 dugih lopti više nego Rusi u prvom poluvremenu. Linije su nam bile dodatno razlomljene i potenciramo Strinićevu limitiranost u izgradnji igre. Svi nas guraju da igramo s njime. Nemamo uigranost u prvoj trećini igrališta. Jedina situacija kroz koju smo profitirali iz te ideje 4 našpadača smo i iskoristili-zabili gol.
2.Drugo poluvriejem nakon Broztovića, odigrano odlično. Šteta kaj nismo zabili. Kovačić nedorećen. Kaj on radi tamo na krilu??????????????
3.Svaka čast igračima na karakteru. Nije gotovo do zadnjeg šuta i zvižduka.

4. Modrić maestralan jučer. Šteta što nije imao raspoložene napadače baš... :(
slika
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Po meni je Modrić igrač turnira dosad. I ako bi nas odveo u finale, može biti ozbiljan kandidat za zlatnu loptu. Čovjek je motor Real Madrida zadnjih par godina i dosad je napravio čudo s reprezentacijom. Samo danas, ako nisi napadač teško će te ljudi svrstavat u vrh.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari Williams
Majki2111 je napisao/la: 08.07.2018., 13:51 Kovačić nedorećen. Kaj on radi tamo na krilu??????????????
Kaj on uopce radi u reprezentaciji za koju nikad kurca nije odigrao. Pederko obicni, zali boze takvih uhljeba
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pogledah Pele: Birth of a Legend
Mislim, film je to, ali kako su danas stvari drugačije. Sve je umjetno, sintetički, novac, industrija, ....
Opet, svaka čast Messiju, Ronaldu, Ronaldinhu, Ronaldu, Zidaneu, Maradoni, Cruyffu, Di Stefanu, ......, ali jedan je Edson Arantes do Nascimento. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 08.07.2018., 23:16 Pogledah Pele: Birth of a Legend
Mislim, film je to, ali kako su danas stvari drugačije. Sve je umjetno, sintetički, novac, industrija, ....
Opet, svaka čast Messiju, Ronaldu, Ronaldinhu, Ronaldu, Zidaneu, Maradoni, Cruyffu, Di Stefanu, ......, ali jedan je Edson Arantes do Nascimento. :klanjam:
Takoder , mislio sam si u sebi da je jedan Pele zaradio u cijelom zivotu , koliko Soudani u 3 godine u Dinamu...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 08.07.2018., 23:21
Takoder , mislio sam si u sebi da je jedan Pele zaradio u cijelom zivotu , koliko Soudani u 3 godine u Dinamu...
Jbga, tako je to.
BTW, extra mi je scena iz filma, kad se Brazikci zayebaju u hotelu s loptom (u "zraku" do svjetionika) pa filmski Pele prospe mlijeko jednom gostu hotela koji je sjedio sam za stolom i ispijao kafu, a kojeg glumi pravi Pele.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 08.07.2018., 23:33
Perica9 je napisao/la: 08.07.2018., 23:21
Jbga, tako je to.
BTW, extra mi je scena iz filma, kad se Brazikci zayebaju u hotelu s loptom (u "zraku" do svjetionika) pa filmski Pele prospe mlijeko jednom gostu hotela koji je sjedio sam za stolom i ispijao kafu, a kojeg glumi pravi Pele.
Imao je jako dobrih scena , a sutra cekamo film o Beckhamu :kokice:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Nema videa sa You tubea jer je blokiran copyright pravima, ali ima zato ovaj Tweet

Luka je jedan jedini... :klanjam: :pivo:
https://twitter.com/inmitadinamita/status/1015929068171165696
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
To sam i na tekmi bas komentirao , sta covjek istrci u 107. min. Stvarno nevjerojatno
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dakle, ništa ova Belgija nije nešto posebno odigrala, niti je bila bolja od Brazila.
Samo što im večeras nije vjetar u leđa dao nekakav glupi autogol.
Smatram da je Brazil zaslužio barem produžetke.
I možda mogao i do finala.
Francuzi, ipak malo bolji od Belgije. I zasluženih 1:0.
Belgijanci, izgleda ispucali "momentum" i "sreću".
Tekma ko tekma, solidna, nije bila rđava.
Jedno polutvrdo polufinale.
Mbappe - ono dodavanje petom pred golom Belgije - potez prvenstva. :klanjam:
Giroud - ne znam šta lik radi na terenu. Napadač koji na čitavom prvenstvu nije opucao u okvir gola. :facepalm:
Ajde, možda malo odvlači pažnju, smeta, gura se, ovo, ono, dsz,..., ali loše je to.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡