Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ja jos uvijek vidim Terryja kako klize 😔
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
CrashOverride je napisao/la: 08.07.2021., 11:16 Ja jos uvijek vidim Terryja kako klize 😔
nisi morao spominjati :bang:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 08.07.2021., 22:26
CrashOverride je napisao/la: 08.07.2021., 11:16 Ja jos uvijek vidim Terryja kako klize 😔
nisi morao spominjati :bang:
A sta ces...
Ostane to u sjecanju..
Fino Alla Fine

Boris_CRO
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Messiju se predbacuju neuspjesi , a mi si glancamo našu kitu sa spominjanjem riječi "viceprvak"... Viceprvak znači luzer iz finala.

E sad taj loši Messi je već igrao finala Južne Amerike i Svjetskog te je bio "viceprvak" zilijun puta. Naravno to je loše, ali kada naš Luka Modrić jednom dođe do finala onda je on postigao u nogometu sve.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Nogometasa mozes gledati kroz njegove uspjehe ili kroz njegovu sirovu nogometnu kvalitetu.

Neznam , npr Kevin De Bruyne mnogi bi mogli reci da je trenutno najbolji veznjak svijeta. Naravno ako gledaju njegovu kvalitetu.
Ali onaj tko ce gledati kroz njegove uspjehe , onda nije niti u TOP 50 veznjaka. Jer sa repkom nemoze nista osvojiti , tu i tamo neku Premier ligu osvojio , Ligu prvaka nemoze osvojiti.

Zato mene nervira kad ljudi gledaju koliko je igrac velik kroz timske uspjehe.
Ne postoji timski trofej gdje ga moze osvojiti samo 1 igrac , koliko god da je on dobar.
Naravno da je ljepse vidjeti kod igraca da pise osvojio je 3 LP , 2 svjetska itd itd.
Ali to je jako mali dio koji moramo gledati kad se gleda necija kvaliteta.
Ne govorim to samo za Messija nego sve.
Kod Ronalda mi je totalno svejedno dali je osvojio Euro ili nije , nista ne mjenja moju sliku prema njemu.
S Eurom i bez Eura ce biti jedan od najvecih ikada
slikaslika slika

Boris_CRO
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Mene smetaju dvostruki standardi. Ljudi spočitavaju Messiju što nema "zlata" s repkom, a lik je igrao cijeli niz finala, srebra ko priči ali ispada da je luzer s Argentinom. Kamo sreće da je Hrvatska u toliko finala koliko je Argetina bila.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa drugačiji su standardi. Messi je u pričama za najboljeg ikada, sigurno da mu fali taj trofej sa Argentinom. To se od njega za razliku od Modrića očekuje.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@AlkY
Ja se slazem s tobom.. Ni meni ti trofeji ne igraju neku veliku ulogu...

Ako si najbolji na sceni ces uvijek isplivat u najbolje klubove dok repku bas i ne mozes birat..

A sad da li je manje tesko uzet neku kantu sa Argentinom ili Portugalom recimo, posto su spomenuta oba glavna igraca tih repki, mislim da nema velike diskusije...

Uglavnom, veselim se nedjelji i neprospavanoj noci...
Fino Alla Fine

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Boris_CRO je napisao/la: 09.07.2021., 12:56 Messiju se predbacuju neuspjesi , a mi si glancamo našu kitu sa spominjanjem riječi "viceprvak"... Viceprvak znači luzer iz finala.

E sad taj loši Messi je već igrao finala Južne Amerike i Svjetskog te je bio "viceprvak" zilijun puta. Naravno to je loše, ali kada naš Luka Modrić jednom dođe do finala onda je on postigao u nogometu sve.
Messi je izmislio nogomet za sve igrače zadnjih 10ak godina, ljudi koji mu spočitavaju "neuspjehe" sa reprezentacijom bolje da se okane gledanja nogometa. Na kraju krajeva, ovo je timski sport, ne igra lik tenis pa da mu se predbacuje što nije osvojio nešto. Ronalda npr dižu u nebo zbog nekih velikih igara u reprezentaciji, a lik nikad nije bio proglašen najboljim igračem nijednog reprezentativnog turnira, messija pljuju a bio najbolji igrač svjetskog, 2 puta copa americe (sad će vjerojatno i treći put neovisno o ishodu finala), olimpijskih igara i svjetskog u20.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Podijelili nagradu za igrača turnira Messi i Neymar :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
2014-te mu je poklonjena titula najboljeg igrača. Neuer, Müller, Robben i James su zaslužili titulu više od njega ali da je najbolji nogometaš u povijesti po meni zasigurno je. Još bi recimo stavio prime R9 blizu njega.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Mr.Spaceguy je napisao/la: 10.07.2021., 21:58 2014-te mu je poklonjena titula najboljeg igrača. Neuer, Müller, Robben i James su zaslužili titulu više od njega ali da je najbolji nogometaš u povijesti po meni zasigurno je. Još bi recimo stavio prime R9 blizu njega.
Po meni od tih koje si nabrojao mogli su dati i robbenu i možda jamesu, muller i neuer svakako ne, sjećam se tog sp-a jako dobro. Što se tiče najboljeg u povijesti ne volim uspoređivat različite ere, rekao bih da je messi svakako najbolji u novije vrijeme. Meni je osobno drag bio i ronaldinho i zidane

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Slabo se sjećaš...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Argentina za sada vodi 1-0.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Evo, Messi napokon ima trofej sa reprezentacijom.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
De Paul odlican... Tekma onako.. Messi Los, puko pod pritiskom... Trofej je tu... Protiv domacina... :thumbs:
Fred, Paqueta, Everton, Lodi koma... Ostali bi se samo svadjali... Manje mi je mrska Argentina nego Brazil sa Neymarom....
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Probudio se, pokušao gledati, više nisam gledao, nego što jesam, pretpostavljam da mi se ne isplati čekati neki snimak danas.
Eto, neka je i Messi uzeo nešto sa reprezentacijom.
Aregentina nakon 28 godina.....
Naravno, volio bih da je Brazil uzeo, al jbga. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ako nesto fulam, uglavnom koristim hoofoot.com za sazetke...
A nije neka tekma.. Jedino vrijedno je bilo eto sto je Messi uzeo trofej a Neymar nije :zubo:
Odlicno dodavanje i gol 👌
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kad nas je to bilo na Areni, pa će vjerovatno u toku dana biti kompletan snimak.
Ali se očigledno ne isplati pa ću naći sažetke.

Ma i mene nervira "padavičar", ali mi je Brazil prilično draži od Argentine. :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ma ne... Nikako cijela tekma.. Neces moc do kraja ogledat sigurno... Sazetak.. 15ak minuta... I on nece bit zanimljiv toliko 😊
Ja nisam fan ni jednih, nekad radi nekog igraca drukam za neke od njih... Rijetko...
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡