Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ma nemoj gledati - odron od tekme ...

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Meni je bila sasvim dobra tekma, doduše pozorno sam pratio samo zadnjih 20 min.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Čitam malo Perezove privatne izjave koje su procurile u javnost. Malo je reći da je čovjek nenormalan.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
A ono za Raula i Casillasa ?
I mene je iznenadilo da.

I ja sam imao misljenje kao i dio ostalih , da se Real odnosi uzasno prema legendama kluba.
Ali istina je da za to nije kriv Real Madrid kao institucija , nego je kriv samo 1 covjek. I zato nije u redu gledati kao da se klub Real Madrid odnosi prema nekim igracima.
Znaci kriv je covjek kojem ocito nije stalo do kluba na nacin koji , vjerujem , vecina navijaca zeli. Niti mu je bitno tko igra za Real , kako igra za Real , nego samo koliko para u klub donese. I onaj tko ne donese novce u klub , kako god se taj igrac zvao , Perezu se takav igrac doslovno gadi.
Strasno.

Neki ce stati u obranu Pereza , jer su misljenja da je posao predsjednika da donese pare u klub. Ali ovo je ipak malo ekstremno.

Sad je jos jasnija njegova ideja Super Lige. On je sposoban apsolutno sve igrace iz Reala najuriti , ako se slucajno nebudu slagali s tim , samo da dodu pare u klub. I naravno u njegov dzep.
Mozda je sad i jasnije zasto Ramos nije zavrsio karijeru u Realu
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Za Raula, Casillasa, Del Bosque, Ronalda, Mourinha, Pepea, Carvalha i Coentraoa :rofl:

Uglavnom nitko od njih ne valja a neki (Mourinho) su abnormalni jer se nisu htjeli promovirati za više para.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ništa čudno za Pereza.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
AlkY je napisao/la: 14.07.2021., 18:13 I ja sam imao misljenje kao i dio ostalih , da se Real odnosi uzasno prema legendama kluba.
Ali istina je da za to nije kriv Real Madrid kao institucija , nego je kriv samo 1 covjek. I zato nije u redu gledati kao da se klub Real Madrid odnosi prema nekim igracima.
Eto kriva uprava Betisa...
Pa taj covjek je Real Madrid, koliko vec 20ak godina, uz onu pauzu od 2,3 godine...

Tako da bez problema mozes rec da se Real tako odnosi prema legendama..

Klub se nikad nije sam vodio, tako da sve sto radi uprava na celu sa el presidenteom, radi klub kao institucija...
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 15.07.2021., 09:16
AlkY je napisao/la: 14.07.2021., 18:13 I ja sam imao misljenje kao i dio ostalih , da se Real odnosi uzasno prema legendama kluba.
Pa taj covjek je Real Madrid, koliko vec 20ak godina, uz onu pauzu od 2,3 godine...

Klub se nikad nije sam vodio, tako da sve sto radi uprava na celu sa el presidenteom, radi klub kao institucija...
Meni nista draze nego reci da se klub Real Madrid tako odnosi prema legendama :D.
Ali da bas ne ispadne da stalno "kipam" po klubu , pokusao sam stat malo u obranu haha
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 15.07.2021., 09:16

Ne diraj mi Betis :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@AlkY
Jasno mi je to ali ne vidim logiku...
Meni osobno je to sve posao.. Kada ne mozes nastupat na sceni koju zahtjeva klub, ides dalje..
Zadnji primjer je Roma i Totti... Da nije moralo igrat ime Totti, mozda bi uzeli naslov...

@Frantic
A Betis mi pao na pamet jer su mi nekako najdrazi klub u ligi...
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ronaldo izgleda ostaje u Juventusu 😐😑😶
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Steta da ode i njem ili fra, po jos jedan pehar a ne ko onaj messi samo barca barca barca

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nisam ni ja nesto sretan...
A opet, Max bi trebo napravit bolji posao od prethodnika sa ekipom i barutom koji ima za naprijed...
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Navodno Icardi želi doći.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Opet...
Nisam nesto pratio kako igra ali da moze bit killer, moze... Jedno vrijeme je sam nosio Inter...
Malo tezak lik.. Vjerujem da taj dio nije popravio uz manjak discipline u PSGu...
Fino Alla Fine

Adro
Karting
Karting
Navija za: Kvyat
Steta za Icardia, mogao je postati legenda Intera ali evo zbog zene se posvadjao sa svima u klubu,a sad u PSG grije klupu

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Florentino Perez said: "[Ozil] came here aged 21. He is third generation Turk and then he discovers Madrid. There was nothing, no Turks, dicks, third generation or girlfriend. He sent his girlfriend away and changed his lifestyle, falling for an Italian model from Milan.

He had a private jet, so he would fly out there, have sex and come back. Then one day, he annoyed Jose Mourinho, who jokingly said 'Hey Ozil, idiot, let me tell you something as if I were your father, because this girl you're going out with has f**ked everyone at Inter and AC Milan, including the coaching staff of both teams.' [Ozil] ended up leaving her
Evo kako Mourinho rješava ljubavne probleme :rofl:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god