VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Čestitke Ricciardu, Hamiltonu i Albonu.
Utrka je bila dobra, staza katastrofa.
Recept za cirkus, za svaku glupost pored staze dajte crvenu zastavu i standing start. Ne razumijem potrebu za zadnjom crvenom zastavom
@Crashoverride, prokinuo si sa komentarom
Redari berači bakra
Utrka je bila dobra, staza katastrofa.
Recept za cirkus, za svaku glupost pored staze dajte crvenu zastavu i standing start. Ne razumijem potrebu za zadnjom crvenom zastavom

@Crashoverride, prokinuo si sa komentarom

Redari berači bakra

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Gle čuda...avetma je napisao/la: 13.09.2020., 15:49 Činjenica da Sky izbjegava reći tko je bio taj koji je usporio da si ostavi mjesta - imam dojam da nije ni Kvyat ni Latifi nego Russell... Pronaći ćemo onboard kasnije, kad već ne žele reći...

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Elem, da sma sebe kvotam...BNL_McLaren je napisao/la: 13.09.2020., 18:31 Zamislite ovu utrku bez incidenata. 0 SC, 0 Crvenih zastava... Koja bi to ziva dosada bila...
Neboldano, bukvalno sam predvideo neke stvari.Alen13ASC je napisao/la: 12.09.2020., 17:54 ...
Gledajući F2 imam utisak da će ako budu incidenti na stazi sutra moglo bi izazvati duge periode SC ili pak crvene zastave. Ne želim nikakvo zlo ali vreme u kojem redari kupe bolide nije baš za F1 standarde.
Dakle utrka ćese razvijati u dva smera, baš kako je to slučaj ove godine. Ili će biti sve recept a la VN Brazila 2009 ili demonstracija sile bez ikakvih SC u stilu Belgije ove godine. VN Italije je ekstremno redak slučaj, takvo nešto ne mogu očekivati.
Boldano- dobijem statistički najluđu utrku po suvom ikad!!! Toskana me razuverila, Albonov podijum je zlata vredan a tek onaj kaos.
Nisam ni prokomentarisao Strollov udes. Ono je bilo jezivo, gledam kako Stroll pritišće Rićija i sad cupkam nogama, hoću Rićijev podij. I onda samo u jednom mometnu čujem škripu guma i vidim oblak prašine. Jako strašno je to što nisu hteli pokazivati Lancea jedno vreme. Baš sam se uplašio. Sva sreća pa je OK.
Inače činjenica da su vozači s podija VN Italije sudjelovali u strašnim udesima, kao neka crna mačka ili maler. Strašno.
Još jedna ružna statistika, po prvi put još od 1994 bilo je dve utrke u Italiji s crvenim zastavama! Jezivo bre, ko zna šta nam Imola donosi. p p p p p daleko bilo

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ja sam ljubitelj staza ako zajebes nema betona da se spasiš. Malo su im išli na ruku jer su sve zavoje koje su mogli sjekli do krajnjih granica.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Vordas
- Formula 4
Opet vani na vikendu, žena odredila da se ide sa kćeri i njezinim dečkom, opet trka za pamćenje. Sva sreća pa ima repriza i od sada svaka trka izlet, roštiljanje, vikendica žrtvovati ću se za ovakve utrke. Ferrari 2 u top 10
.
Edit: 3 u top 10. Kimi

Edit: 3 u top 10. Kimi

#DankeSeb
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Takođe, pijesak je zakonMrDoomroom je napisao/la: 13.09.2020., 20:41 Ja sam ljubitelj staza ako zajebes nema betona da se spasiš. Malo su im išli na ruku jer su sve zavoje koje su mogli sjekli do krajnjih granica.

Stazi, za ovolike bolide, treba malo širine, te možda malo "infrastrukture" (ne mogu naći bolju riječ).
Vidjeli smo jučer da je bio problem izvući F2 bolid jer je izlaz bio "preuzak".
Vidi se da je staza baš namjenska za MotoGP trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tačno kako nije dugo bilo shoeya, ja i zaboravio za ovogodišnji rođendan da odradim shoey, a rekao sam da hoćuF12000 je napisao/la: 13.09.2020., 23:55 Još žalim za Riccijem, shoey mi je prije bio degutantan kad je Ricciardo često dolazio do podija. Danas bi ga baš guštao vidjeti.![]()

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ja sam nekad davno praktikovao shoey ali obrnuti, da se tako izrazim
Naime pio sam iz ženskih štikli
Skinem im štiklu u pola kafane i naspem pivo
ako su sandale sa rupicom naprijed onda štikla posluzi ko lijevak 

Skinem im štiklu u pola kafane i naspem pivo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Max je na listi.. Za sta tocno

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja mislim da ovaj F1 Power ranking je za cijelu sezonu, ne samo za utrku. Normalno da će biti na listi i to u Top 3.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Ferrari
Ocjene su za Mugello
Max je na devetom mjestu..
Nema tu sta bit, odradio je 3 zavoja a kvale ne mogu imat tako velik utjecaj na ocjenu..
Sto se sezone tice, moze i na no.2
Ocjene su za Mugello
Max je na devetom mjestu..
Nema tu sta bit, odradio je 3 zavoja a kvale ne mogu imat tako velik utjecaj na ocjenu..
Sto se sezone tice, moze i na no.2
Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Na top 10 listi sa VN Toskane, je 10 vozača, a koliko ih je završilo utrku 12?Ferrari je napisao/la: 16.09.2020., 16:32Ja mislim da ovaj F1 Power ranking je za cijelu sezonu, ne samo za utrku. Normalno da će biti na listi i to u Top 3.
Perez nije upao u tih top 10, ljudi sa DNF su na listi...
Bottas nije na listi...