VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Šteta za Ricciarda, valjda će mu se negdje poklopiti.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Bitno da Ferrari "tvita" :chill:

slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 13.09.2020., 17:25 Vettel bi mogao zakasniti više od 5sec iza Kimija :rofl: :rofl:
I bi, veliko zaslugom Leclerca. Na kraju je zaostao preko 3,5 sekunde, tako da je Vettelu bilo skoro nemoguće zbog prljavog zraka da ostane u tih 5 sekundi. Svakako glupa kazna za Kimija, a na stazi je dobio oba Ferrarija. Na kraju veću je prednost on nabio Leclercu nego Leclerc Vettelu...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Čestitke preživjelima.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Pastor je napisao/la: 13.09.2020., 17:39
Frantic je napisao/la: 13.09.2020., 17:25 Vettel bi mogao zakasniti više od 5sec iza Kimija :rofl: :rofl:
I bi, veliko zaslugom Leclerca. Na kraju je zaostao preko 3,5 sekunde, tako da je Vettelu bilo skoro nemoguće zbog prljavog zraka da ostane u tih 5 sekundi. Svakako glupa kazna za Kimija, a na stazi je dobio oba Ferrarija. Na kraju veću je prednost on nabio Leclercu nego Leclerc Vettelu...
Majstor spina ponovno objasnio :klanjam:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Koji su glumci ovi u Mercedesu. Kad je Albon došao Bottasu u DRS zonu, ovaj odjednom počne drastično skidati za Hamiltonom zaostatak. Vidi se iz aviona koliko skrivaju brzinu. Da Bottas smije gonjati Hamiltona, obojica bi toliko ubrzala da bi ostatak grida bio smiješan iza njih. A kao da već nisu...

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Jedino logično objašnjenje za ostanak Binotta je da je management SF znao da su na rubu legalnosti s motorom i da su svjesno gurali razvoj u tom smjeru. Sad su im zabranili takav motor, a aerodinamika je projektirana za njega i sad ništa ne radi.

Ovo je teška sramota, Alfu s njihovom motorom nisu u stanju stići...
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
f1_zg je napisao/la: 13.09.2020., 17:44 Jedino logično objašnjenje za ostanak Binotta je da je management SF znao da su na rubu legalnosti s motorom i da su svjesno gurali razvoj u tom smjeru. Sad su im zabranili takav motor, a aerodinamika je projektirana za njega i sad ništa ne radi.

Ovo je teška sramota, Alfu s njihovom motorom nisu u stanju stići...
I da imaju neki deal sa FIA-om za 2022 kao šta je Mercedes imao za hibridnu eru...

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Jedino logično je da su kompletno nesposobni na svim razinama.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Je li ko gledao Micka u F2004
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/i/status/1304789014545801216

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
Kao prvo, drago mi je da su svih 20 vozača i osoblje pored staze OK. Zdravlje P1!

Čestitike Hamiltonu i Albonu, odlične vožnje pre svega.

Cyril zamao tetovaža :rofl:

Ovo je najkaotičnija utrka po suvom, a da niko nije poginuo. Ne mogu da se setim ovako nabrzinu, možda eventualno Njemačka 1994, ali to nisam gledao uživo. Za mene Toskana 2020 je u tom nekom vrhu. Šteta što dolazi Soči, ali opet možda se sve poklopi kao recimo 2015, teško ali sredina poretka GORI (!!!). Nemoguće je ugasiti vatru u sredini poretka, zapamtite ovo i neka to bude neki reper do kraja 2021.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
pero iz bukurešta je napisao/la: 13.09.2020., 17:53 slika
Taj WTF1, mi se gadi i onaj glavni tip Matt... sve nastoje pretvoriti u cirkus i meme.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Meni je utrka bila bezveze. Krš i lom, utrkivanje na dugom pravcu s DRSom, Mercedes koji se igra s konkurencijom i safety car ofarban u crveno. Eto, to je to.

Drago mi za Albona, žao malo za Riccija i Renault i sva sreća pa su Stroll i Sainz dobro prošli.
"What a little star." May 26, 2012.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Ibarac00 je napisao/la: 13.09.2020., 17:57 Taj WTF1, mi se gadi i onaj glavni tip Matt... sve nastoje pretvoriti u cirkus i meme.
I meni lik nije legao nikako.
Ali znaju izbaciti dosta smjesnih stvari ajde.
Dok su neke za laganu vrtoglavicu :D
slikaslika slika

erste_klase_krkan
Karting
Karting
S nama već: 4 god 9 mj
Navija za: Haas / Raikkonen
90.pobjeda za hamiltona. još jedna i kreće hejt i fajt po netu tipa šumaher je imao slabije bolide, šumaher je bolje vozio, šumaher je imao više konkurencije i slično, dok je istina poprilično drugačija štoviše.šumaher je vozio najbolje bolide i imao slabiju konkurenciju.ako je neki tamo damon hill ili žak vilnev konkurencija onda ne znam šta su kimi raikkonen, max verstappen, sebastian vettel, fernando alonso, nico rosberg pa čak i felipe massa 2008 s kojima se hamilton hrvao i s kojima se hrva.
neću umanjivati šumaherove uspjehe jer čovjek je iskoristio sve što mu se dalo, ali isto tako i hamilton.
i da,ova staza mora da bude u kalendaru inače.bacite van onaj singapur i eto mjesta.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Utrka ok...da bilo je kaosa, ali ništa sad spektakularno. Valjda najdosadnija "luda" utrka koju sam gledao. To je najbolji opis.

Alfa je u zadnjih 10 krugova bila brža od Ferrarija. Gledao sam onboarde Leclerca i Vettela...ljudi moji oni su pritiskali i vozili na limitu limita. NEMA BRZINE.

Vettelu su nedostajale 2 desetinke na kraju, a i Williams je bio prijetnja za Ferrari. Užas.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
Samo da se zabeleži, VN Toskane 2020- prva ikad utrka po suvom s dve crvene zastave.
slika

BNL_McLaren
Karting
Karting
S nama već: 5 god 9 mj
Zamislite ovu utrku bez incidenata. 0 SC, 0 Crvenih zastava... Koja bi to ziva dosada bila...
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡