Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ajmo dalje, sve one silne ikonice (nagrada, uredi, izbriši, palac gore i dolje, statistika) su grupirani i sad su ispod komentara, a ne posvuda okolo.

slika

Također, kad nekom replicirate, formular za pisanje odgovora je fiksan na dnu ekrana, ne može se izgubiti skrolanjem. To se odnosi na mobilni dizajn.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Bas gledam prije pola sata i :misli: jel ovo bilo .. Ono, sacekas malo i dodje objasnjenje :pivo:
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Idemo dalje - u control panelu je sad opcija za veličinu fonta u komentarima. Default opcija je mali tekst, jer je estetski najbolje, a za ćorave poput mene su tu sad i dvije veće varijante.

slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 11.04.2024., 13:28 Nazdravio bi za dobru formu Ferrarija al nismo McLaren da nas vesli bit drugi :pivo:
Tako cemo a ? :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vettel-Ferrari šalje 10 eur donacije. Zahvaljujem! :pivo:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Pohvale za update i predstavljanje istih. :pivo:
No!

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
avetma je napisao/la: 13.04.2024., 16:01 Vettel-Ferrari šalje 10 eur donacije. Zahvaljujem! :pivo:
Živio! :pivo:
Još jednom pohvale za update, i novitete :thumbs:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Koliko sam primjetio...

Ante, mislim da je ok i da je potrebno predstavljati sta Vi u pozadini ustvari radite, da bi sve ovo funkcionisalo.

... a primjetio sam, da skoro stidljvio se to ne radi.

Imam jednu zelju. :lolz: Hajde sredi "novi" pod sa Blazickom i daj da ga ispitamo kao da je u stanici. :rofl:

Pazi ovo. "Formula For Success" Eddie Jordan i DC. Nema ni pregleda ni pratioca ali je vjerovatno vrhunac za f1 manijake. Pokusavam reci, isplati se dokumentirati ovaj sport (proslost) i zbog toga mislim da Ivicu treba staviti pred mikrofon.

Sve najbolje svima!
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Prije sam to pisao, pa stao prije par godina jer ne mislim da to ikog zanima. Bitno da sve radi, a detalji mi se nisu činili bitni. Sad opet pišem, dijelom da i ja znam ubuduće kad sam što radio 🤷 Ali, glasine o smrti portala se pokazuju znatno preuvelicane. 😂

Za šjor Ivicu ne vjerujem da ćemo u podcast, ne da mi se gnjaviti čovjeka. Trebao bi biti Neven na Tribini, nešto smo dogovarali nekidan kad smo odradili HRT, ali ništa konkretno. Moram vidjeti hoću ja s njime ili Kristina.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Update broj četiri

Umjesto pojedinačnih plus i minus glasova, sad je tu opcija da se vidi samo ukupni skor po između njih.
Kao i ovo dosad, mijenja se u korisničkom control panelu.

slika

slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sfzd šalje 7 eura donacije. Zahvaljujem! :pivo:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 14.04.2024., 11:53 Update broj četiri

Umjesto pojedinačnih plus i minus glasova, sad je tu opcija da se vidi samo ukupni skor po između njih.
Kao i ovo dosad, mijenja se u korisničkom control panelu.

slika

slika

Overkill ali svidja mi se :lolz: :pivo: Streberi, stari...

Samo naprijed, ljudi.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 14.04.2024., 08:49 Prije sam to pisao, pa stao prije par godina jer ne mislim da to ikog zanima. Bitno da sve radi, a detalji mi se nisu činili bitni. Sad opet pišem, dijelom da i ja znam ubuduće kad sam što radio 🤷 Ali, glasine o smrti portala se pokazuju znatno preuvelicane. 😂

Za šjor Ivicu ne vjerujem da ćemo u podcast, ne da mi se gnjaviti čovjeka. Trebao bi biti Neven na Tribini, nešto smo dogovarali nekidan kad smo odradili HRT, ali ništa konkretno. Moram vidjeti hoću ja s njime ili Kristina.
Ovo nisam ni skontao. Da znas. Nisi mi direktno odgovorio.

Hajde vidi ti sa Novakom i gnjavi ovog Ivicu jer znamo da ima vremena za podove i ne stidi se toga. :lolz

Ovako rano, ujutro se navodno ne laze. Daj skontajte se vi pa nam Kostelice ohrabrite. Ljudi, nista kontra Ivice ali Janica je bukvalno Senna sto se tice sporta. Slalom jednako Monaco. Mazda sam ja prolupao, jesam. Janica je po meni najveci sportas moderonog sporta.

Dosadan sam, vjerujem. Janica i Ivica su bukvalno jedni od najveci sportasa svih vremena. Naravno, tata Ante kao jedan od najvecih trenera svih vremena.

Duboko vjerujem da u ovom smecu od interneta nam trebaju prave legende da se jave. Jos bih tu dodao i Filipovica... Daj vuci veze koje imas i za mrvu inspiriraj buducnost... isplati se.

PS .pusti ti smrt portala cuvaj forum. To je najbitnije. :fakjea:

Ante, zamisli pod sa EJ, DC i nasim, koji je na zalost bio posljednji sa Sennom? Ako meni Prost cestita rodjendan koje je tvoj izgovor? :lolz:

Ne zajebavaj, ostavi iza sebe sto ce inspirisati buduce generacije. Lakse je od klavira... :mrgreen:
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Moram dodati.

Ono ste je Ivica javno prosa i postiga je ravno na granici Hunter S. Thompson romana...

Ante je jasno govorio da muskarci tj. Ivica kasnije dosezu svoj vrhunac. I bio je u pravu.! Ja sam frustriran kako se ova sportska prica ne spominje u krugovima sporta, tuzno... Zato, daj pod, Ante.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
toky13 šalje 5.55 za broj 58. Zahvaljujem! :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda šalje €5 za laganu pobjedu. Zahvaljujem! :pivo:

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
avetma je napisao/la: 14.04.2024., 08:49 Moram vidjeti hoću ja s njime ili Kristina.
Koliko se ja sjećam prethodnih primjera, Neven Novak u blizini zgodnih žena bude vrlo dekoncentriran, pa mislim da to ne bi bio baš uspjeli podcast...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
wapi je napisao/la: 23.04.2024., 15:20
avetma je napisao/la: 14.04.2024., 08:49 Moram vidjeti hoću ja s njime ili Kristina.
Koliko se ja sjećam prethodnih primjera, Neven Novak u blizini zgodnih žena bude vrlo dekoncentriran, pa mislim da to ne bi bio baš uspjeli podcast...
Dobra. :lolz: :lolz:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Imamo novu temu na forumu.
viewtopic.php?f=17&t=900
Ne znam cemu sluzi :zubo:
Fino Alla Fine

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
CrashOverride je napisao/la: 30.04.2024., 06:37 Imamo novu temu na forumu.
viewtopic.php?f=17&t=900
Ne znam cemu sluzi :zubo:
:klanjam: :klanjam:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡