Također, kad nekom replicirate, formular za pisanje odgovora je fiksan na dnu ekrana, ne može se izgubiti skrolanjem. To se odnosi na mobilni dizajn.
Tako cemo a ?CrashOverride je napisao/la: 11.04.2024., 13:28 Nazdravio bi za dobru formu Ferrarija al nismo McLaren da nas vesli bit drugi![]()
Živio!
avetma je napisao/la: 14.04.2024., 11:53 Update broj četiri
Umjesto pojedinačnih plus i minus glasova, sad je tu opcija da se vidi samo ukupni skor po između njih.
Kao i ovo dosad, mijenja se u korisničkom control panelu.
![]()
Ovo nisam ni skontao. Da znas. Nisi mi direktno odgovorio.avetma je napisao/la: 14.04.2024., 08:49 Prije sam to pisao, pa stao prije par godina jer ne mislim da to ikog zanima. Bitno da sve radi, a detalji mi se nisu činili bitni. Sad opet pišem, dijelom da i ja znam ubuduće kad sam što radioAli, glasine o smrti portala se pokazuju znatno preuvelicane.
Za šjor Ivicu ne vjerujem da ćemo u podcast, ne da mi se gnjaviti čovjeka. Trebao bi biti Neven na Tribini, nešto smo dogovarali nekidan kad smo odradili HRT, ali ništa konkretno. Moram vidjeti hoću ja s njime ili Kristina.
Koliko se ja sjećam prethodnih primjera, Neven Novak u blizini zgodnih žena bude vrlo dekoncentriran, pa mislim da to ne bi bio baš uspjeli podcast...
Dobra.
CrashOverride je napisao/la: 30.04.2024., 06:37 Imamo novu temu na forumu.
viewtopic.php?f=17&t=900
Ne znam cemu sluzi![]()