Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@leomx33 tema ti je zakljucana
Za ekipu iz studija, prijavio bih kolege @ferrari1984 i @NRteamLH44 - otisli su u krivom smjeru i pocelo prepucavanje iz osnovne skole na temi "FIA potvrdila - DAS legalan za ovu sezonu, zabranjen od iduce"
Za ekipu iz studija, prijavio bih kolege @ferrari1984 i @NRteamLH44 - otisli su u krivom smjeru i pocelo prepucavanje iz osnovne skole na temi "FIA potvrdila - DAS legalan za ovu sezonu, zabranjen od iduce"
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Hvala 

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
-
leomx33
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
cek malo tek sad vidim ovo
sto znaci ta obavijest mozes li mi objasniti, jel to znaci da se sad nitko nemoze potpisati? sad vidim jos jedna je zakljucana, jel to nekako server sam proguta ili je zbog broja posjeta
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Administracija smatra da temi nije mjesto na forumu i zakljucaju juleomx33 je napisao/la: 07.03.2020., 18:47cek malo tek sad vidim ovo
sto znaci ta obavijest mozes li mi objasniti, jel to znaci da se sad nitko nemoze potpisati? sad vidim jos jedna je zakljucana, jel to nekako server sam proguta ili je zbog broja posjeta
Fino Alla Fine
-
leomx33
- Karting
- Navija za: Honda
kako mislis, citao sam nedavno kod ovog najnovijeg stupnja autonomije/ automatizacije da se podesavanje softvera moze nastimati prema zeljenim postavkama, jel to mozda u pitanju? pa kao bot na forumu onda sam procijeni gdje je cemu mjesto?CrashOverride je napisao/la: 07.03.2020., 18:52Administracija smatra da temi nije mjesto na forumu i zakljucaju juleomx33 je napisao/la: 07.03.2020., 18:47cek malo tek sad vidim ovo
malo strogo po mom misljenju
-
barrell rider
- Karting
nema mi komentara, vjerovatno neka greska pa samo da programeri znaju
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Već je otišao komentar, dovoljno ljudi ga je označio sa report 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lijepo od ekipe 
Samo jako

Samo jako

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Izbrisano par postova.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Samo podsjetnik da se na portalu držite teme, lamentacije o temama o kojima nemate pojma zadržite za sebe. 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Čemu tolika strogoća? Osim toga, komentar od kolege nebum kopiral na temi:avetma je napisao/la: 05.06.2020., 09:06 Samo podsjetnik da se na portalu držite teme, lamentacije o temama o kojima nemate pojma zadržite za sebe.![]()
https://f1.pulsmedia.hr/49538/brawn-eur ... prvenstvo/
nije bio baš...... toliko..... hm.... brutalan?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
debilan mu je komentar, kao i većina njegovih drugih komentara. imho.pigmalion je napisao/la: 05.06.2020., 11:54Čemu tolika strogoća? Osim toga, komentar od kolege nebum kopiral na temi:avetma je napisao/la: 05.06.2020., 09:06 Samo podsjetnik da se na portalu držite teme, lamentacije o temama o kojima nemate pojma zadržite za sebe.![]()
https://f1.pulsmedia.hr/49538/brawn-eur ... prvenstvo/
nije bio baš...... toliko..... hm.... brutalan?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Debilni, a ne znaju da su debilni... Najgora varijanta
izbrisano, naravno. Ili ako hoćete, otvorite temu o medicini na forumu, napišite koje su vam kompetencije, gdje ste završili studij i onda slobodno pišite. 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Moje mišljenje je drugačije i imam pravo tvrditi da komentar kolege nebum kopiral nije niti brutalan, a još manje debilan:avetma je napisao/la: 05.06.2020., 12:57 Debilni, a ne znaju da su debilni... Najgora varijantaizbrisano, naravno. Ili ako hoćete, otvorite temu o medicini na forumu, napišite koje su vam kompetencije, gdje ste završili studij i onda slobodno pišite.
![]()

Malo je drzak, i recimo..... neprijemjeren....., pomalo nezreo, ali prema mojem slijedećem mišljenju: nije za ban.
Ali eto,..... ovdje su stroge mjere..... što je u neku ruku..... dobro.

Što se tiče "prijedloga" za temu o medicini na forumu, podržavam i prihvaćam......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nije ga nitko banira
a ni ne treba
Komentar je svakako neprimjeren i nije mu tu mjesto
Otvara mogucu raspravu koja bi sigurno isla u debilnom smjeru gdje se znaju dic tenzije i onda bude svasta.. Pa i banova

Komentar je svakako neprimjeren i nije mu tu mjesto
Otvara mogucu raspravu koja bi sigurno isla u debilnom smjeru gdje se znaju dic tenzije i onda bude svasta.. Pa i banova

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Internet je divna platforma, svatko može reći što god hoće, i to je ljepota slobode govora. Samo treba biti oprezan kad se priča o stvarima koje su potencijalno opasne. Ako naiđeš na "stručnjaka" koji će tvrditi da se može živjeti bez hrane i samo od toga da sjediš vani i primaš energiju od sunca - onda takvu slobodu govora može fino provoditi tako da otvori svoj blog i na njemu piše što god hoće. Ista stvar - kad dođeš u tuđu kuću i kad te netko traži da se ne raspravlja o politici - nećeš kao junac tupiti kako ti znaš istinu o HDZ-u i SDP-u nego ćeš ili a) prihvatiti domaćinov zahtjev ili b) ići doma.
Prema tome, "nebum kopiral" može slobodno prakticirati ljepotu slobode govora na nekom drugom portalu ili na blogu gdje će biti sam svoj šef.
Prema tome, "nebum kopiral" može slobodno prakticirati ljepotu slobode govora na nekom drugom portalu ili na blogu gdje će biti sam svoj šef.