Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Liverpool i dalje u krizi, Osijek dobio izjednačio u 90-toj minuti a Real se muči sa Atleticom.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ipak nećeAlkY je napisao/la: 05.03.2021., 18:20 A tako znaci. A gle , mozda Fulham i prospe bodove pa im poklone taj 1![]()

Liverpoolu 6. poraz zaredom na domaćem terenu

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Atletico se muči s RealomMr.Spaceguy je napisao/la: 07.03.2021., 16:52 Liverpool i dalje u krizi, Osijek dobio izjednačio u 90-toj minuti a Real se muči sa Atleticom.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Fernandes zabio iz penala za vodstvo Uniteda 

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ono je bilo teze promasit nego zabit ali desava se. Gubimo utakmicu a time i sanse za titulu. Evo 1-1.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Napokon Benzema
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ono sto mi je zanimljivo je to kad se Realu ne svira penal onda je uredu a da je bila obrnuta situacija digla bi se buka itekakva.
Mirne duse je Hernandez mogao svirat penal ali eto nije. Opet zadovoljan sam ovim bodom tu smo blizu. Valjda Atletiko kiksa u srijedu protiv Athletica.
Zadnje kolo ce najvjerojatnije odlucivati, jer Real ide u goste Sevilli a Atletico u goste Barci.
Mirne duse je Hernandez mogao svirat penal ali eto nije. Opet zadovoljan sam ovim bodom tu smo blizu. Valjda Atletiko kiksa u srijedu protiv Athletica.
Zadnje kolo ce najvjerojatnije odlucivati, jer Real ide u goste Sevilli a Atletico u goste Barci.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma Atletico ima tekmu manje. Apsolutno sve je u njihovim rukama.
Imaju komotnost jednog kiksa. Ali sasvim je sigurno da ce se i Barca i Real jos negdje poskluznuti do kraja sezone.
Biti ce napeto svakako , ali kazem Atletico to nebi smio prosuti
Imaju komotnost jednog kiksa. Ali sasvim je sigurno da ce se i Barca i Real jos negdje poskluznuti do kraja sezone.
Biti ce napeto svakako , ali kazem Atletico to nebi smio prosuti

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Bebek skinuo 2 boda Osijeku.. sudio zaleđe Ercegu .. pa dajte pustite nogomet da bude nogomet.. VAR je totalno sranje.. ja bih ga aktivirao samo kad je očito da je sudac pogriješio.. Ovo nema smisla... Ercegu doslovno ku*** bio u zaleđu i Dynamova devetka poništi gol 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Koliko se ovaj Martial napromašivao zicera...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma taj VAR je u potpunosti promašen sustav.Wehrlein94 je napisao/la: 07.03.2021., 18:56 Bebek skinuo 2 boda Osijeku.. sudio zaleđe Ercegu .. pa dajte pustite nogomet da bude nogomet.. VAR je totalno sranje.. ja bih ga aktivirao samo kad je očito da je sudac pogriješio.. Ovo nema smisla... Ercegu doslovno ku*** bio u zaleđu i Dynamova devetka poništi gol![]()
Greške se i dalje dešavaju, i to skoro gore nego prije, gubi se toliko vremena na te provjere, ubije mi volju za gledanjem.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
ma whateverPastor je napisao/la: 07.03.2021., 22:23 VAR je najbolja stvar koja se desila u fudbalu. Samo što još uvijek ima liga koje ga ne znaju koristiti...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Čitam da će Barca dovesti Aguera na zahtjev Messija. Odličan napadač, međutim smiješno mi je kako sada dovode napadača od 32 godine pored onog financijskog minusa što imaju ( a riješili se odličnog Suareza koji je tek dvije godine stariji) + zadržavanje Messija sa ogromnom plaćom.
Na koju foru se to misli financirati pored minusa od preko milijardu eura? Na koju foru?
Meni je jasno da će za klubove poput Reala i Barcelone uvijek biti financijske pomoći sa strane zbog turizma koji donose, ali čekaj malo....govorimo o minusima od preko milijardu eura....
Messi doslovno vodi klub, sve se prema njemu rikta, ne znam koliko je to pametno.....predsjednik tamo ima manju riječ od njega.
Na koju foru se to misli financirati pored minusa od preko milijardu eura? Na koju foru?
Meni je jasno da će za klubove poput Reala i Barcelone uvijek biti financijske pomoći sa strane zbog turizma koji donose, ali čekaj malo....govorimo o minusima od preko milijardu eura....
Messi doslovno vodi klub, sve se prema njemu rikta, ne znam koliko je to pametno.....predsjednik tamo ima manju riječ od njega.

-
F1 2020
- Karting
- S nama već: 5 god 1 mj
malo svi predoslovno shvacaju te minuse u klubovima, cude se i dizu paniku, dugova je bilo i bit ce ih, a te pizdarije da ce barcelona ili jos neki veliki klub bankrotirati i da nece kupovati velika imena; pa savjetovao bi da ne nasjedate na te budalastine, da je dug i duplo veci opet bi se pricalo o kupovini aguera i slicnih
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
dug takve cifre sigurno nije budalaština, a da nema mjesta panici ne bi bilo smjene predsjednika Barcelone i ostalih problema van terena. Jasno je meni da će se dio nekako već riješiti, ali uzmi u obzir i situaciju sa koronom, manjak turizma, nema gledatelja, sigurno su pali i u prodaji dresova te ostalih stvari....

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Svasta se pise za mnoge klubove pa tako i za Barcu.
Mozda je za Aguera istina , ali isto toliko ima sanse da nije istina.
Dok nebude sluzbeno , za mene nista nije istina.
Vec sam "oglusio" na te natpise medija da neki klub dovodi nekog igraca. Vecinom to budu gluparije koje na kraju budu daleko od istine
A pogotovo natpisi " Messi zahtjeva ovo i ono ". Odakle to medijima opce ?
Unazad 3 godine je bilo 160 natpisa da Messi nesto zahtjeva od kluba , pa nije bilo istina.
Samo "nabildaju" naslov sa takvim forama da ljudi citaju.
Mozda je za Aguera istina , ali isto toliko ima sanse da nije istina.
Dok nebude sluzbeno , za mene nista nije istina.
Vec sam "oglusio" na te natpise medija da neki klub dovodi nekog igraca. Vecinom to budu gluparije koje na kraju budu daleko od istine
A pogotovo natpisi " Messi zahtjeva ovo i ono ". Odakle to medijima opce ?
Unazad 3 godine je bilo 160 natpisa da Messi nesto zahtjeva od kluba , pa nije bilo istina.
Samo "nabildaju" naslov sa takvim forama da ljudi citaju.