Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Liverpool i dalje u krizi, Osijek dobio izjednačio u 90-toj minuti a Real se muči sa Atleticom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 05.03.2021., 18:20 A tako znaci. A gle , mozda Fulham i prospe bodove pa im poklone taj 1 :rofl:
Ipak neće :chill:
Liverpoolu 6. poraz zaredom na domaćem terenu :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la: 07.03.2021., 16:52 Liverpool i dalje u krizi, Osijek dobio izjednačio u 90-toj minuti a Real se muči sa Atleticom.
Atletico se muči s Realom :chill:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Fernandes zabio iz penala za vodstvo Uniteda :kokice:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
prokockat će ovo atletico :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
Benzema na djelu :facepalm:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
f1zd je napisao/la: 07.03.2021., 18:00 Benzema na djelu :facepalm:
Ono je bilo teze promasit nego zabit ali desava se. Gubimo utakmicu a time i sanse za titulu. Evo 1-1.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Napokon Benzema

f1zd
alonso5 je napisao/la: 07.03.2021., 18:04
f1zd je napisao/la: 07.03.2021., 18:00 Benzema na djelu :facepalm:
Ono je bilo teze promasit nego zabit ali desava se. Gubimo utakmicu a time i sanse za titulu. Evo 1-1.
A jebemu mater meni je još 1-0. :mrgreen:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Ono sto mi je zanimljivo je to kad se Realu ne svira penal onda je uredu a da je bila obrnuta situacija digla bi se buka itekakva.
Mirne duse je Hernandez mogao svirat penal ali eto nije. Opet zadovoljan sam ovim bodom tu smo blizu. Valjda Atletiko kiksa u srijedu protiv Athletica.
Zadnje kolo ce najvjerojatnije odlucivati, jer Real ide u goste Sevilli a Atletico u goste Barci.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma Atletico ima tekmu manje. Apsolutno sve je u njihovim rukama.
Imaju komotnost jednog kiksa. Ali sasvim je sigurno da ce se i Barca i Real jos negdje poskluznuti do kraja sezone.
Biti ce napeto svakako , ali kazem Atletico to nebi smio prosuti
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Bebek skinuo 2 boda Osijeku.. sudio zaleđe Ercegu .. pa dajte pustite nogomet da bude nogomet.. VAR je totalno sranje.. ja bih ga aktivirao samo kad je očito da je sudac pogriješio.. Ovo nema smisla... Ercegu doslovno ku*** bio u zaleđu i Dynamova devetka poništi gol :klanjam:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Koliko se ovaj Martial napromašivao zicera...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Wehrlein94 je napisao/la: 07.03.2021., 18:56 Bebek skinuo 2 boda Osijeku.. sudio zaleđe Ercegu .. pa dajte pustite nogomet da bude nogomet.. VAR je totalno sranje.. ja bih ga aktivirao samo kad je očito da je sudac pogriješio.. Ovo nema smisla... Ercegu doslovno ku*** bio u zaleđu i Dynamova devetka poništi gol :klanjam:
Ma taj VAR je u potpunosti promašen sustav.
Greške se i dalje dešavaju, i to skoro gore nego prije, gubi se toliko vremena na te provjere, ubije mi volju za gledanjem.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
VAR je najbolja stvar koja se desila u fudbalu. Samo što još uvijek ima liga koje ga ne znaju koristiti...

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Pastor je napisao/la: 07.03.2021., 22:23 VAR je najbolja stvar koja se desila u fudbalu. Samo što još uvijek ima liga koje ga ne znaju koristiti...
ma whatever

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Čitam da će Barca dovesti Aguera na zahtjev Messija. Odličan napadač, međutim smiješno mi je kako sada dovode napadača od 32 godine pored onog financijskog minusa što imaju ( a riješili se odličnog Suareza koji je tek dvije godine stariji) + zadržavanje Messija sa ogromnom plaćom.
Na koju foru se to misli financirati pored minusa od preko milijardu eura? Na koju foru?
Meni je jasno da će za klubove poput Reala i Barcelone uvijek biti financijske pomoći sa strane zbog turizma koji donose, ali čekaj malo....govorimo o minusima od preko milijardu eura....

Messi doslovno vodi klub, sve se prema njemu rikta, ne znam koliko je to pametno.....predsjednik tamo ima manju riječ od njega.
slika

F1 2020
Karting
Karting
S nama već: 5 god 1 mj
malo svi predoslovno shvacaju te minuse u klubovima, cude se i dizu paniku, dugova je bilo i bit ce ih, a te pizdarije da ce barcelona ili jos neki veliki klub bankrotirati i da nece kupovati velika imena; pa savjetovao bi da ne nasjedate na te budalastine, da je dug i duplo veci opet bi se pricalo o kupovini aguera i slicnih

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
dug takve cifre sigurno nije budalaština, a da nema mjesta panici ne bi bilo smjene predsjednika Barcelone i ostalih problema van terena. Jasno je meni da će se dio nekako već riješiti, ali uzmi u obzir i situaciju sa koronom, manjak turizma, nema gledatelja, sigurno su pali i u prodaji dresova te ostalih stvari....
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Svasta se pise za mnoge klubove pa tako i za Barcu.
Mozda je za Aguera istina , ali isto toliko ima sanse da nije istina.
Dok nebude sluzbeno , za mene nista nije istina.
Vec sam "oglusio" na te natpise medija da neki klub dovodi nekog igraca. Vecinom to budu gluparije koje na kraju budu daleko od istine
A pogotovo natpisi " Messi zahtjeva ovo i ono ". Odakle to medijima opce ?
Unazad 3 godine je bilo 160 natpisa da Messi nesto zahtjeva od kluba , pa nije bilo istina.
Samo "nabildaju" naslov sa takvim forama da ljudi citaju.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡