Ne znam zbog čega je nadrkan Leclerc. Vettela su poslali u istom krugu kad i Maxa. Tako da je očito da su pratili da ga Max ne preskoči. Trebao je imati dovoljno prednosti da ostane ispred. Ko mu je kriv što nije odvezao dovoljno brzo taj ulazni krug, u odnosu na Vettelov izlazni. A komentari, isto ko kad su pljuvali da je Ferrari zajebao Kimija u Monaku.
Sreća pa je Mercedes, koji najbolje čuva gume, i za koje je bilo najlogičnije da rade undercut, sve sjebao. Još ono usporavanje Bottasa, da ni on, a i Albon ne pređu ispred njegovog veličanstva... Neprocjenjivo.
Ne znam što Hulka pozvaše za vrijeme SC-a. Znam da je uzeo hard odmah u prvom krugu, ali i Norris je imao iste gume (samo dosta mlađe). Ali imao je poziciju najboljeg od ostalih, imao je brzinu na pravcu, i mislim da je mogao da je zadrži do kraja. Pogotovo na ovoj stazi, gdje su prestizanja bila moguća samo sa drugačijim gumama. Na kraju izađe iza Gaslyja, koji je startao na hardu i promijenio na medium tek nekoliko krugova prije SC-a. Znači zaglavio je iza Gaslyja koji je imao iste gume, a otprilike i iste svježine. A mogao je čuvati to sedmo mjesto na hardu. Šteta.
Meni je utrka bila dosadna kad je krenula serija SC-ova. Kontaš samo hajde završi više. A moguće da se nebi desio nijedan (po prvi put), da nije bilo onoga prvog. Svi su se bili fino pozicionirali. I onda kad je prvi SC sve skupio, bilo je za očekivati da će ih biti još nakon toga. Sve radi balvana Grosjeana.