VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
F12000 je napisao/la: 21.09.2019., 20:23 Isto tako moram još jednom izraziti zadovoljstvo što Kimija više nema u Ferrariju, poznavajući njegove nastupe on bi danas završio na nekakvom "solidnom" 6. mjestu, a mi bi se svi tješili da su to realnost i plato Ferrarija.
I meni je to izrazito zadovoljstvo, iako ga i neki dan danas žale vjerojatno, moguće i sam Vettel.

Ja nisam siguran da bi Ferrari s Kimijem i Vettelom ove godine i jednu utrku dobio. Po meni je Leclerc uz brzinu i talent koje ima, donio isto tako nadu i optimizam u ekipu, što s Kimijem zbog njegovog karaktera, motivacije i veteranskih godina nije bilo. Kimi je ko pojava fenomen, zbog čega ga ljudi i vole, ali ta njegova ravnodušnost mi je uvijek bila jedna od boljki Ferrarijeve ekipe u hibridnoj eri, jer se čovjek utopi u to i sam prema njemu postane ravnodušan.
Imao je Kimi vjerojatno svojih vrlina oko razvoja bolida, ali ove godine nisam ni jednom zažalio što ga je Ferrari zamjenio Leclercom.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 19:47 Stvarno je luđački krug odvezao Charles: https://twitter.com/F1/status/1175460933587484672 Prekasno je ova forma Ferrarija stigla, da se može šta bitno promjeniti u prvenstvu, a da se ne pouzdaju u probleme drugih, što nikad dobro ne završi.
Ali ako stvarno budu kompetativni Mercedesu sutra i na utrkama koje dolaze, učinit će nama navijačima ako ništa golemu uslugu :D
Dobro realno imao je tu Charlie još vremena, 3 greške je imao na izlazima, od tih je jedna baš kompromitovala ubrzanje do iduće krivine.

Definitivno je bilo boljih krugova na ovoj stazi, pogotovo onaj iz prošle sezone, ali svejedno svaka čast, 5 pol pozicija već u prvoj sezoni za Ferrari :klanjam:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.09.2019., 20:41
F12000 je napisao/la: 21.09.2019., 20:23 Isto tako moram još jednom izraziti zadovoljstvo što Kimija više nema u Ferrariju, poznavajući njegove nastupe on bi danas završio na nekakvom "solidnom" 6. mjestu, a mi bi se svi tješili da su to realnost i plato Ferrarija.
I meni je to izrazito zadovoljstvo, iako ga i neki dan danas žale vjerojatno, moguće i sam Vettel.

Ja nisam siguran da bi Ferrari s Kimijem i Vettelom ove godine i jednu utrku dobio. Po meni je Leclerc uz brzinu i talent koje ima, donio isto tako nadu i optimizam u ekipu, što s Kimijem zbog njegovog karaktera, motivacije i veteranskih godina nije bilo. Kimi je ko pojava fenomen, zbog čega ga ljudi i vole, ali ta njegova ravnodušnost mi je uvijek bila jedna od boljki Ferrarijeve ekipe u hibridnoj eri, jer se čovjek utopi u to i sam prema njemu postane ravnodušan.
Imao je Kimi vjerojatno svojih vrlina oko razvoja bolida, ali ove godine nisam ni jednom zažalio što ga je Ferrari zamjenio Leclercom.
Nemam ništa protiv Kimija, ali isto tako nikad nisam bio fan te tolko slavljene "flegmatičnosti". Dajte mi temperamentnog Sennu svaki dan u tjednu.

Svaka njemu čast na posljednjoj tituli za Ferrari, ali radi se o vozaču koji je bio najveći talent generacije sposoban za velike stvari, kojega je manjak discipline vozački potpuno uništio. U konačnici, odradio je nekakvih 6 sezona previše za Ferrari u kojima su jedan Perez, Ricci ili Hulk, gladni rezultata i vrhunske plaće (kakvu je imao Kimi), mogli ostvariti puno više.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Da, taman krenuo objavit, starta zadnji - vjerojatno.

F12000
Formula 1
Formula 1
Pretužno, taman kad sam pohvalio napredak Renaulta. Ricci je možda i najveći pehist u F1 :thumbsd: Nadam se da će mu se do kraja ove godine ili iduće sva ova loša sreća vratiti s nekakvim podijem barem.
slika

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Lijepo je vidjeti Ferrari ponovo u vrhu.

Mislim da imaju jos posla za uraditi. Nije dzaba Binotto rekao da ne zele jos uvijek da odbacuju ovaj koncept za sl sezonu. Samo su zeljeli da vide njegove limite. I cini mi se da su na dobrom putu da daju odgovore za sledecu sezonu.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Da smo imali prošlogodišnje gume, vjerovatno bi Ferrari izdominiro ovu sezonu. :mrgreen:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ono kad odeš iz slavonije u zagorje, razbiješ se kao mačak, upališ mobitel drugi dan i Ferrari 1-3 u jebenom Singapuru.

Ništa, polazak doma da se stigne do trke.

Malo kad sam pogledao sve, očekujem super utrku, a pobjediti može bilo tko od prve trojice, moguće i Max.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 09:43 Ono kad odeš iz slavonije u zagorje, razbiješ se kao mačak, upališ mobitel drugi dan i Ferrari 1-3 u jebenom Singapuru.

Malo kad sam pogledao sve, očekujem super utrku, a pobjediti može bilo tko od prve trojice, moguće i Max.
Samo "k`o mačak" :mrgreen:
Nema veze, tako svaki trkaći vikend do kraja sezone :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 22.09.2019., 09:50
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 09:43 Ono kad odeš iz slavonije u zagorje, razbiješ se kao mačak, upališ mobitel drugi dan i Ferrari 1-3 u jebenom Singapuru.

Samo "k`o mačak" :mrgreen:
Nema veze, tako svaki trkaći vikend do kraja sezone :pivo:
Spreman sam žrtvovati se ako će to pomoći.
"What a little star." May 26, 2012.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Malo sam iznenađen, možda i zbunjen ovom formom Ferrarija. Nisam ovo ni snu očekivao. Još više zbunjuje da je Ferrari mogao još brže. LeClerc je sigurno mogao malo bolje, a Vettel nije popravio svoje vrijeme iz prvog pokušaja (mislim da samo on i Bottas nisu popravili vremena).
Šta je tu je ... Danas sam na roštilju, utrku ću gledati na mobitelu ... Nadam se dobroj utrci i još boljem startu Hamiltona.
Mislim da navijači Mercedesa (i @Crash) možemo biti sretni sa ovolikom prednosti, tako da titula ne bi trebala uopšte dolaziti u pitanje.
A ubjeđen sam da će i Mercedes odgovoriti na ovaj napredak :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Har Kl
Ja sam ovu sezonu vec otpiso tamo negdje na VN Spanjolske, proces poceo u Bakuu a zadnji cavao zabijen u Montrealu..
Gustaj na rostilju, nadam se da bu toliko dobar da ispere Ferrarije 1-2 danas :pivo:
Fino Alla Fine

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zanimljivo kako ekipa koja optužuje Ferrari za varanje oko ERS sustava na kraju prva prekrši tehničke regulacije :prcnjau: :rofl:

Dok Ferrari uzima pole u Singapuru...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Trebalo je neku peticiju jučer pokrenut' da se trka pomjeri što ranije, od jutros sam u neizvjesnosti :klopa:
slika
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
pero iz bukurešta je napisao/la: 22.09.2019., 09:51 slika
Znači Mečke na Hard prelaze.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 22.09.2019., 12:04 Trebalo je neku peticiju jučer pokrenut' da se trka pomjeri što ranije, od jutros sam u neizvjesnosti :klopa:
Svakim minutom, sekundom smo bliži utrci...

Utrka slika Mi
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
I meni je ovo najiščekivanija utrka sezone, zbog više razloga :kokice:
slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
LH44 je napisao/la: 22.09.2019., 12:04 Trebalo je neku peticiju jučer pokrenut' da se trka pomjeri što ranije, od jutros sam u neizvjesnosti :klopa:
slika
Vjeruješ u pobijedu McLarena??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡