VN Singapura (Marina Bay Street Circuit) 20.9.-22.9.2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 22.09.2019., 16:53 Znači prvi put da je jedna ekipa uzela 1-2 u Singapuru, PRVI put od 2008. da imamo 3 pobjede u nizu...ono jel me jebeš da se to sada dogodilo u 2019 kada smo počeli sezonu kako smo počeli... :facepalm:
Ne jebe te niko :mrgreen:
Vjeruj.
Možeš se i uštinut ili zamolit nekoga od bližnjih da ti sveže šamarčinu, ne bi li se bolje uvjerio :rofl:
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Evo snimka iz "sobe za hlađenje":

Atmosfera je uistinu bila hladna... :mrgreen:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

"Not you, Valtteri." :rofl:

https://twitter.com/MaximeB123/status/1175781809696727040

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
luke flywalker je napisao/la: 22.09.2019., 16:33
f1_zg je napisao/la: 22.09.2019., 16:26 Tužno kad ti moraju strateški narihtat pobjedu crni Sebastiane. Eto sad još kaže da nije znao hoće li mu gume trajati do kraja :zubo:

Bravo Leclerc, dobro da nije razbio "šampiona upišanih pantalona" i sebe. Live to fight another GP.
Zaboravio si spomenuti da je brabonjak.
Ne ponavlja mi se suviše, imam za njega dovoljno nadimaka.

Al fakat mi nije jasno da strani i domaći komentatori preispituju današnju strategiju SF, jedino je ekipa s ovog foruma više manje jednoglasna da je to sve ok.

Pa ono muljanje Vettela u izjavi na kraju utrke, ne znamo tko je uopće dao naredbu ili je ovaj to sam tražio, nije mislio da će hard gume izdržati do kraja , to je bio rizik :rofl: Binotto koji radi pritisak na Leclerca tijekom utrke, sve je to ok, nema mjesta skepsi. A da ne spominjem nedostatak euforije kad je lik napokon došao na vrh podija nakon godinu i po dana. Fakat ste analitični, nema što.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Došla sam vas samo pozdraviti na kraju ovog vrhunskog tjedna. Dala sam zadnji ispit, Seb je uzeo prvu *službenu* pobjedu ove sezone pa jel može bolje :mrgreen: :aww: :party:
They see me strollin', they hatin' :cool:

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Pametan je pacov Toto ,ne svidja mi se nacin na koji rade neke stvari ali on prekida intervju da bi otisao da ga tesi Luja,zna mu karakter i svestan je na koji nacin mora sa njim da bi dobio max . Pametno i mudro ,tako se radi ,svi smo razliciti ..

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Brumica je napisao/la: 22.09.2019., 17:10 Došla sam vas samo pozdraviti na kraju ovog vrhunskog tjedna. Dala sam zadnji ispit, Seb je uzeo prvu *službenu* pobjedu ove sezone pa jel može bolje :mrgreen: :aww: :party:
Čestitam :thumbs:
Sada možeš malo aktivnija biti :D

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
CrashOverride je napisao/la: 22.09.2019., 11:32 @Har Kl
Ja sam ovu sezonu vec otpiso tamo negdje na VN Spanjolske, proces poceo u Bakuu a zadnji cavao zabijen u Montrealu..
Gustaj na rostilju, nadam se da bu toliko dobar da ispere Ferrarije 1-2 danas :pivo:
Kolega @Har Kl jes se ti fino najeo danas :pivo:
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Giovinazzi se napokon budi što mi je jako drago jer mi se čini kao najsimpa tip na gridu. Već nekoliko vikenda je sjajan u kvalifikacijama, a danas je napokon odvozio i utrku na toj razini. Nadam se da tako i nastavlja do kraja sezone.

Gasly isto odvozio super utrku. Preporodio se u TR-u.

klikerbgd
Karting
Karting
koliko nedostaje da su timovi po kvalitetu blizi vodecima ,danas se vrate posle promene guma vodeci i upadnu u guzvu moraju da obilaze a u sustini na norm stazama posle trecine trke su za ceo krug ispred i moraju da im se svi sklanjaju,totalno drugi sport bi bio ,vratio bi se u normalu bio jako zanimljiviji ....

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
klikerbgd je napisao/la: 22.09.2019., 17:20 koliko nedostaje da su timovi po kvalitetu blizi vodecima ,danas se vrate posle promene guma vodeci i upadnu u guzvu moraju da obilaze a u sustini na norm stazama posle trecine trke su za ceo krug ispred i moraju da im se svi sklanjaju,totalno drugi sport bi bio ,vratio bi se u normalu bio jako zanimljiviji ....
Bili bi i danas prva šestorica daleko ispred da (na čelu sa Leclercom) nisu odlučili da štede gume, ono na maximalno....
Ovdje je krug vremenski jedan od dužih (ustvari, tu negdje sa Spa - dakle jedan od dva najduža), plus što su svi oni u vrhu na crvenim gumama, tako da su komotno mogli praviti po 2-2,5 sekunde po krugu.
Da nisu čuvali gume.

Ali bi i ja definitivno volio da imamo takav grid, da se stalno dešavaju ovakve stvari (da kad vodeći uđu u boxove, da upadnu u gužvu nakon promjene guma).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
croatic f1 je napisao/la: 22.09.2019., 17:01 Evo snimka iz "sobe za hlađenje":

Atmosfera je uistinu bila hladna... :mrgreen:
Seb kraljina :bonk: :rofl:
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ali zaista su mi čudne odluke Mercedesa u zadnjih par utrka što se tiče strategije, čudno za njih da nisu probali undercut nebitno koji bolid, nemaš šta izgubit nisi u vodstvu... da bi se na kraju javio James i rekao Bottasu da uspori samo da Hamilton izađe ispred, ono je bilo baš preesmiješno...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 09:51
Frantic je napisao/la: 22.09.2019., 09:50
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 09:43 Ono kad odeš iz slavonije u zagorje, razbiješ se kao mačak, upališ mobitel drugi dan i Ferrari 1-3 u jebenom Singapuru.

Ništa, polazak doma da se stigne do trke.

Malo kad sam pogledao sve, očekujem super utrku, a pobjediti može bilo tko od prve trojice, moguće i Max.
Samo "k`o mačak" :mrgreen:
Nema veze, tako svaki trkaći vikend do kraja sezone :pivo:
Spreman sam žrtvovati se ako će to pomoći.
@MSC, jesi li ovo možda ti? :zubo:
https://twitter.com/SkySportF1/status/1175793737135472640

klikerbgd
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: 22.09.2019., 17:29
klikerbgd je napisao/la: 22.09.2019., 17:20 koliko nedostaje da su timovi po kvalitetu blizi vodecima ,danas se vrate posle promene guma vodeci i upadnu u guzvu moraju da obilaze a u sustini na norm stazama posle trecine trke su za ceo krug ispred i moraju da im se svi sklanjaju,totalno drugi sport bi bio ,vratio bi se u normalu bio jako zanimljiviji ..
Bili bi i danas prva šestorica daleko ispred da (na čelu sa Leclercom) nisu odlučili da štede gume, ono na maximalno....
Ovdje je krug vremenski jedan od dužih (ustvari, tu negdje sa Spa - dakle jedan od dva najduža), plus što su svi oni u vrhu na crvenim gumama, tako da su komotno mogli praviti po 2-2,5 sekunde po krugu.
Da nisu čuvali gume.

Ali bi i ja definitivno volio da imamo takav grid, da se stalno dešavaju ovakve stvari (da kad vodeći uđu u boxove, da upadnu u gužvu nakon promjene guma).
naravno da sam svestan da je konfiguracija staze i gume razlog za ovo danas zato kazem da je ovo nesto sto n nedostaje a to dobijami samo ako se kvalitet ujednaci a ne sranja obrnuti poredak i sl gluposti...

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
croatic f1 je napisao/la: 22.09.2019., 17:42
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 09:51
Frantic je napisao/la: 22.09.2019., 09:50
Samo "k`o mačak" :mrgreen:
Nema veze, tako svaki trkaći vikend do kraja sezone :pivo:
Spreman sam žrtvovati se ako će to pomoći.
@MSC, jesi li ovo možda ti? :zubo:
https://twitter.com/SkySportF1/status/1175793737135472640
Nisam, imam manju škembu i vjerojatno manje para pa pijem u lokalnoj birtiji. Paše ova pivica poslje pobjede samo tako. Gospođu zamolio za carbonaru za večeru.
"What a little star." May 26, 2012.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
MSC je napisao/la: 22.09.2019., 17:53 Nisam, imam manju škembu i vjerojatno manje para pa pijem u lokalnoj birtiji. Paše ova pivica poslje pobjede samo tako. Gospođu zamolio za carbonaru za večeru.
Haha, uživaj onda u pivici i večeri :D :pivo:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne znam zbog čega je nadrkan Leclerc. Vettela su poslali u istom krugu kad i Maxa. Tako da je očito da su pratili da ga Max ne preskoči. Trebao je imati dovoljno prednosti da ostane ispred. Ko mu je kriv što nije odvezao dovoljno brzo taj ulazni krug, u odnosu na Vettelov izlazni. A komentari, isto ko kad su pljuvali da je Ferrari zajebao Kimija u Monaku. :facepalm:

Sreća pa je Mercedes, koji najbolje čuva gume, i za koje je bilo najlogičnije da rade undercut, sve sjebao. Još ono usporavanje Bottasa, da ni on, a i Albon ne pređu ispred njegovog veličanstva... Neprocjenjivo. :zubo:

Ne znam što Hulka pozvaše za vrijeme SC-a. Znam da je uzeo hard odmah u prvom krugu, ali i Norris je imao iste gume (samo dosta mlađe). Ali imao je poziciju najboljeg od ostalih, imao je brzinu na pravcu, i mislim da je mogao da je zadrži do kraja. Pogotovo na ovoj stazi, gdje su prestizanja bila moguća samo sa drugačijim gumama. Na kraju izađe iza Gaslyja, koji je startao na hardu i promijenio na medium tek nekoliko krugova prije SC-a. Znači zaglavio je iza Gaslyja koji je imao iste gume, a otprilike i iste svježine. A mogao je čuvati to sedmo mjesto na hardu. Šteta.

Meni je utrka bila dosadna kad je krenula serija SC-ova. Kontaš samo hajde završi više. A moguće da se nebi desio nijedan (po prvi put), da nije bilo onoga prvog. Svi su se bili fino pozicionirali. I onda kad je prvi SC sve skupio, bilo je za očekivati da će ih biti još nakon toga. Sve radi balvana Grosjeana.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pastor je napisao/la: 22.09.2019., 17:59 Ne znam što Hulka pozvaše za vrijeme SC-a. Znam da je uzeo hard odmah u prvom krugu, ali i Norris je imao iste gume (samo dosta mlađe). Ali imao je poziciju najboljeg od ostalih, imao je brzinu na pravcu, i mislim da je mogao da je zadrži do kraja. Pogotovo na ovoj stazi, gdje su prestizanja bila moguća samo sa drugačijim gumama. Na kraju izađe iza Gaslyja, koji je startao na hardu i promijenio na medium tek nekoliko krugova prije SC-a. Znači zaglavio je iza Gaslyja koji je imao iste gume, a otprilike i iste svježine. A mogao je čuvati to sedmo mjesto na hardu. Šteta.
Vjerojatno su procijenili da je cijela utrka na istim gumama ipak previše i nisu se htjeli kockati s ostankom do kraja. SC je bio sjajna prilika za promjenu i na kraju je uspio doći do bodova. Mislim da je Magnussen baš s hardom pao u velike probleme, zato su ga prolazili svi sa svih strana, čak i Kubica, pa je na kraju stavio soft i odvozio FL. Haas je jedan od najgorih s gumama i ne znam koliko dugo je K-Mag bio na stazi, ali ne vjerujem da bi Hulk mogao do kraja bez da postane sitting duck u nekom trenutku.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Da, Leclerc je imao 2 grozna kruga prije boxa. Vjerojatno zbog guma. Mislim, nije da se nema pravo žaliti, ali opet mi se čini da nije dovoljno dobro vodio utrku. Gume su mu ošle prije Vettela čini se, iako je bio u čistom zraku i vozio po svojoj volji. https://twitter.com/Gianludale27/status/1175777575274242058
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡