Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Na komentar:

"Svaka čast Lewisu na ovakvoj vožnji ova dva dana, ali od kad pratim F1 nikada nisam vidio ovako dominantan jedan bolid..."

Ja repliciram: Od kad pratiš F1? Od ovog ljeta?

Mislim kakav je komentar takva je i replika? Mislim da smo svi prošle godine sigurno viđali dominantniji bolid... Mozda moja replika tebi izgleda provokativno/trolanje , ali nije imala takvu namjeru, a nije da sam direktno vrijeđao nekoga. Uostalom i njegov komentar ima elemente trolanja?

U drugoj sam replici na komentar "kako skyevc pokazuju da navijajuju za svog Hamiltona" napisao: (ne sjecam se citavog komentara od a-ž) Da pokazuju, kao i većina drugih novinara koja su pristrana i hvale onoga za koga navijaju i da nije to pomeni veliki problem da se riješi tako što će naci komentatora sa istimo osobnim/navijačkim preferencijama i da će se onda komentiranje činiti objektivno, da ima opciju da pošalje žalbu na [email protected], da će možda dobiti ponudu da napiše članak (you never know). Još sam dodao, kako je jednom netko na ovom portalu napisao da je to odnosn "domaćin-gost" da je to jednostavno tako...

Ne vidim da sam nekoga uvrijedio, niti da sam napisao neki opasan flejm komentar, a siguran sam da nisam imao namjere trolanja onoga kojem sam replicirao.

Ako se komentar "Ako ništa barem je Red Bull brži" ne briše ne znam zasto bi se instantno izbrisali moji...
slika slika

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Realista je napisao/la: 22.11.2021., 03:41 Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...
Koliko puno više vijesti stavljaju konkurentski portali nebu dobro zavrsilo po f1puls :(
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Realista je napisao/la: 22.11.2021., 03:41 Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...
Super mi je šta ti to pitaš za Wapija :rofl: :thumbs:

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Budući me prozvalo....

Ja sam zadovoljan onime za što "dajem pare" - a i nije da su te pare presudne (ja se nadam da se više skupi od ostalih nego od mene). Meni stvarno ne treba da Vetma prevede PR izjavu bilo koje momčadi, vozača, šefa. Ja ovdje dolazim po prerađene informacije, po izvještaj s treninga/utrke, diskusiju, po kolumne, po mišljenja/analize, a ne po činjenice. Ovdje je zajednica komentatora relativno pristojna, pa je diskusija uglavnom na dosta dobrom nivou.

Ante je trenutno vjerojatno u nekom drugom filmu, ali vratit će Valter, j....

Znam iz vlastitog iskustva koliko je teško redovito se baviti hobijem tj. održavati nešto što ne plaća svoje račune, a troši vrijeme koje ti treba da zaradiš kako bi platio račune. Prije ili kasnije potone na listi prioriteta i dobro je ako postoji još netko s kime dijeliš hobi pa onda taj uleti.... kao zadnjih dana Luka Softić....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Što se tiče novosti, molim da mi se tu na forumu ili u inbox ili na mail [email protected] javi netko tko je relativno redovit u posjećivanju portala, a ima Android uređaj. U razvoju je novi app i treba mi još troje ljudi za testiranje.

Zadatak je jednostavan - glupirati se po aplikaciji i javiti mi ako se primijeti bug negdje, udariti screenshot i to je to.

Zahvaljujem!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zatvoreno, hvala onima koji su se javili. :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Novi donator je avalentic s 10€. Zahvaljujem! :pivo:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
@avalentic , zivio ! :D :pivo:
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ibarac00 hvala na donaciji 10€! :pivo:

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
avetma je napisao/la: 05.12.2021., 17:45 Ibarac00 hvala na donaciji 10€! :pivo:
:koska:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ibarac zivio nam :D :pivo:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
:pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sad sam tek otkrio opciju dodavanja gnjavatora. Odlična stvar kod ovakvih utrka :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Multi 21 je napisao/la: 05.12.2021., 21:32 Sad sam tek otkrio opciju dodavanja gnjavatora. Odlična stvar kod ovakvih utrka :chill:
Tek sad? :mrgreen:
Nije to odlična stvar smo kod ovakvih trka, to je generalno odlična stvar.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ante , mozes maknuti bljestecu ikonu za live chat :D.
Upada u oci bespotrebno :rofl:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Sta znaci ova ikona playstorea kod nekih korisnika?
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
CrashOverride je napisao/la: 11.12.2021., 19:33 Sta znaci ova ikona playstorea kod nekih korisnika?
da koriste aplikaciju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, to su tri testera nove aplikacije. Zato i vide kad tko što lajka i dislajka. :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Koristim i ja app @zeko al znaci to je ova nova i spijunira nas :shock:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡