Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Na komentar:
"Svaka čast Lewisu na ovakvoj vožnji ova dva dana, ali od kad pratim F1 nikada nisam vidio ovako dominantan jedan bolid..."
Ja repliciram: Od kad pratiš F1? Od ovog ljeta?
Mislim kakav je komentar takva je i replika? Mislim da smo svi prošle godine sigurno viđali dominantniji bolid... Mozda moja replika tebi izgleda provokativno/trolanje , ali nije imala takvu namjeru, a nije da sam direktno vrijeđao nekoga. Uostalom i njegov komentar ima elemente trolanja?
U drugoj sam replici na komentar "kako skyevc pokazuju da navijajuju za svog Hamiltona" napisao: (ne sjecam se citavog komentara od a-ž) Da pokazuju, kao i većina drugih novinara koja su pristrana i hvale onoga za koga navijaju i da nije to pomeni veliki problem da se riješi tako što će naci komentatora sa istimo osobnim/navijačkim preferencijama i da će se onda komentiranje činiti objektivno, da ima opciju da pošalje žalbu na [email protected], da će možda dobiti ponudu da napiše članak (you never know). Još sam dodao, kako je jednom netko na ovom portalu napisao da je to odnosn "domaćin-gost" da je to jednostavno tako...
Ne vidim da sam nekoga uvrijedio, niti da sam napisao neki opasan flejm komentar, a siguran sam da nisam imao namjere trolanja onoga kojem sam replicirao.
Ako se komentar "Ako ništa barem je Red Bull brži" ne briše ne znam zasto bi se instantno izbrisali moji...
"Svaka čast Lewisu na ovakvoj vožnji ova dva dana, ali od kad pratim F1 nikada nisam vidio ovako dominantan jedan bolid..."
Ja repliciram: Od kad pratiš F1? Od ovog ljeta?
Mislim kakav je komentar takva je i replika? Mislim da smo svi prošle godine sigurno viđali dominantniji bolid... Mozda moja replika tebi izgleda provokativno/trolanje , ali nije imala takvu namjeru, a nije da sam direktno vrijeđao nekoga. Uostalom i njegov komentar ima elemente trolanja?
U drugoj sam replici na komentar "kako skyevc pokazuju da navijajuju za svog Hamiltona" napisao: (ne sjecam se citavog komentara od a-ž) Da pokazuju, kao i većina drugih novinara koja su pristrana i hvale onoga za koga navijaju i da nije to pomeni veliki problem da se riješi tako što će naci komentatora sa istimo osobnim/navijačkim preferencijama i da će se onda komentiranje činiti objektivno, da ima opciju da pošalje žalbu na [email protected], da će možda dobiti ponudu da napiše članak (you never know). Još sam dodao, kako je jednom netko na ovom portalu napisao da je to odnosn "domaćin-gost" da je to jednostavno tako...
Ne vidim da sam nekoga uvrijedio, niti da sam napisao neki opasan flejm komentar, a siguran sam da nisam imao namjere trolanja onoga kojem sam replicirao.
Ako se komentar "Ako ništa barem je Red Bull brži" ne briše ne znam zasto bi se instantno izbrisali moji...

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Koliko puno više vijesti stavljaju konkurentski portali nebu dobro zavrsilo po f1pulsRealista je napisao/la: 22.11.2021., 03:41 Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Super mi je šta ti to pitaš za WapijaRealista je napisao/la: 22.11.2021., 03:41 Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Budući me prozvalo....Realista je napisao/la: 22.11.2021., 03:41 Utrka je zavrsila odavno, a još niste napravili update tablice bodova. Džabe wapi daje pare, vi sve gori i sporiji. Nikakvih popratnih clanaka o utrci, izjave, komentari...
Ja sam zadovoljan onime za što "dajem pare" - a i nije da su te pare presudne (ja se nadam da se više skupi od ostalih nego od mene). Meni stvarno ne treba da Vetma prevede PR izjavu bilo koje momčadi, vozača, šefa. Ja ovdje dolazim po prerađene informacije, po izvještaj s treninga/utrke, diskusiju, po kolumne, po mišljenja/analize, a ne po činjenice. Ovdje je zajednica komentatora relativno pristojna, pa je diskusija uglavnom na dosta dobrom nivou.
Ante je trenutno vjerojatno u nekom drugom filmu, ali vratit će Valter, j....
Znam iz vlastitog iskustva koliko je teško redovito se baviti hobijem tj. održavati nešto što ne plaća svoje račune, a troši vrijeme koje ti treba da zaradiš kako bi platio račune. Prije ili kasnije potone na listi prioriteta i dobro je ako postoji još netko s kime dijeliš hobi pa onda taj uleti.... kao zadnjih dana Luka Softić....
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Što se tiče novosti, molim da mi se tu na forumu ili u inbox ili na mail [email protected] javi netko tko je relativno redovit u posjećivanju portala, a ima Android uređaj. U razvoju je novi app i treba mi još troje ljudi za testiranje.
Zadatak je jednostavan - glupirati se po aplikaciji i javiti mi ako se primijeti bug negdje, udariti screenshot i to je to.
Zahvaljujem!
Zadatak je jednostavan - glupirati se po aplikaciji i javiti mi ako se primijeti bug negdje, udariti screenshot i to je to.
Zahvaljujem!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zatvoreno, hvala onima koji su se javili. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Novi donator je avalentic s 10€. Zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ibarac00 hvala na donaciji 10€! 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Tek sad?Multi 21 je napisao/la: 05.12.2021., 21:32 Sad sam tek otkrio opciju dodavanja gnjavatora. Odlična stvar kod ovakvih utrka![]()

Nije to odlična stvar smo kod ovakvih trka, to je generalno odlična stvar.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sta znaci ova ikona playstorea kod nekih korisnika?
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
da koriste aplikaciju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, to su tri testera nove aplikacije. Zato i vide kad tko što lajka i dislajka. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Koristim i ja app @zeko al znaci to je ova nova i spijunira nas 

Fino Alla Fine