Nogometni chat
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma sada nema sanse. Ako do sada nije trpao niti nece. Vardy mu bjezi 4 gola , uz to ce Vardy sigurno jos nesto zabiti do kraja.
Aha ,ti pricas za zlatnu loptu. Zlatna lopta je jos manje sanse da ce dobit. Ove sezone nije bas tako fenomenalan kako je znao bit.
Aha ,ti pricas za zlatnu loptu. Zlatna lopta je jos manje sanse da ce dobit. Ove sezone nije bas tako fenomenalan kako je znao bit.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mea culpa 
Nemam objasnjenje kako sam zaribo
Ali da, nece uhvatit ni kopacku
Isto ju ganja Ronaldo

Nemam objasnjenje kako sam zaribo

Ali da, nece uhvatit ni kopacku

Isto ju ganja Ronaldo

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Benzema izgleda prebolio koronu... Nije to isti napadac ka prije pauze...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Odlaskom Ronalda prodisao. Napokon se može malo i na sebe fokusirati.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Poplava crvenih u Spanjolskoj 

Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bilo je i vrijeme. Šta su ono Ramos i Benzema izvodili kod penala 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ubrzo i sudac

Bili su bolji od Barce ove sezone i naslov su zasluzili.. Bodovno su tu negdje ka i ovih zadnjih sezona prvaci a nekako se provlaci prica da nemaju dobru sezonu
Mozda zbog napada koji je je zabio manje golova cak i od Atletica kad su bili prvaci i daleko su od prosjeka od ca 100 golova zadnjih sezona( prosle su isto nesto malo zabili, ovak negdje oko 70 ali i bodovno dosta manje) ali je zato obrana bila dosta dobra za prilike u La Ligi.
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pa ja tek sad vidio jucerasnji penal !!! Uf da sam prije vidio nebih nista cestitao
Pa smjeh od penala. Ramos gurne loptu , i kao da namjerno zahvaca nogu protivnika. A igrac Villareala ispred Ramos , sasvim normalno nastavlja svoju kretnju. Niti je napravio faul , niti je podigao nogu , niti je imao ikakve namjere dodirnuti Ramosa.
Taman sam gutao cinjenicu kako u zadnjih 8 tekmi imali 5 penala , i onda vidim taj zadnji
Ali da nebudem džubre , Real je svakako vise zasluzio naslov nego katastrofalna Barcelona, tako da im svejedno cestitam

Pa smjeh od penala. Ramos gurne loptu , i kao da namjerno zahvaca nogu protivnika. A igrac Villareala ispred Ramos , sasvim normalno nastavlja svoju kretnju. Niti je napravio faul , niti je podigao nogu , niti je imao ikakve namjere dodirnuti Ramosa.
Taman sam gutao cinjenicu kako u zadnjih 8 tekmi imali 5 penala , i onda vidim taj zadnji

Ali da nebudem džubre , Real je svakako vise zasluzio naslov nego katastrofalna Barcelona, tako da im svejedno cestitam

- CrashOverride Verified
- Formula 1
U zadnjem koli borba za LPMulti 21 je napisao/la: 18.07.2020., 20:50 Varaždin dobio Osijek...
Don't do that, don't give me hope![]()

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Arsenal gori 
Maitland Niles panjina

Maitland Niles panjina
Fino Alla Fine