Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Arsenal izbacio City 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
u Primeri nitko nije zaslužio naslov,ali nitko. tolike novce ulažu i jedni i drugi i treći a nogomet se oslanja na suđenje nepostojećih penala.AlkY je napisao/la: 17.07.2020., 11:00 Pa ja tek sad vidio jucerasnji penal !!! Uf da sam prije vidio nebih nista cestitao![]()
![]()
Pa smjeh od penala. Ramos gurne loptu , i kao da namjerno zahvaca nogu protivnika. A igrac Villareala ispred Ramos , sasvim normalno nastavlja svoju kretnju. Niti je napravio faul , niti je podigao nogu , niti je imao ikakve namjere dodirnuti Ramosa.
Taman sam gutao cinjenicu kako u zadnjih 8 tekmi imali 5 penala , i onda vidim taj zadnji![]()
![]()
Ali da nebudem džubre , Real je svakako vise zasluzio naslov nego katastrofalna Barcelona, tako da im svejedno cestitam![]()
Sramota i Barcelona i Real . Fuj ..
Pa dobro,jel baš svako kolo moraš svirat penal za taj Real ? Jel moraš ? A Messi, ne sjećam se kad je odigrao nešto. Za te pare,morao bi davati 2 gola po utakmici a ne šetkati se terenom. Jadno jadno
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Frantic
Gledas li?
Okay.. Vidim, gledas
Gledas li?
Okay.. Vidim, gledas

Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Spursi murinjovski dobili Leicester, koji je klinac ovome De Gea-i? Svako malo neka greska, mogu reci da mi je drago da se faks pokvario kad ga je Real htio uzeti 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Krivog su golmana oni i doveli i poslali u PSGMr.Spaceguy je napisao/la: 19.07.2020., 20:37 Svako malo neka greska, mogu reci da mi je drago da se faks pokvario kad ga je Real htio uzeti![]()
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Stvarno treba mijenjat ovo pravilo zaledja.. Sad ponistise gol Gorici iz krasne skolske kontre a zaledje minimalno..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Pa meni je Courtois odlican golman

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Pa evo skide čist gol nakon kornera, da bi mu 20sec poslije Maguire uvalio auto-gol

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ništa bolji od De GeaeMr.Spaceguy je napisao/la: 19.07.2020., 20:44Pa meni je Courtois odlican golmana Navas iako mi je bio jedan od drazih golmana, je isto tako znao dosta puta i kiksati.
Ali ja sam ok s tim što nije otišao u Real.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Znaci Chelsea osvaja FA kup 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
E ne bi se bunio..
Kvalificiranje za LP i FA kup za Frenkija

Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jeste vidili prvi gol? Pa ono je meni strašno...
Defanziva 0. Vušković prati igrača pogledon, Dimitrov se jedini nešto se trudi, ostali ofenziva i jebe se njih.
Defanziva 0. Vušković prati igrača pogledon, Dimitrov se jedini nešto se trudi, ostali ofenziva i jebe se njih.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Baš sam se i i ja to milsio kad sam gledao. Znači lik koji je trebao bit na Čolaku, onako, laganim korakom trčkara prema golu, a vidi da bi mogao doći ubačaj u sredinu i ostavlja igrača samog. Ne razumijem stvarno.Multi 21 je napisao/la: 19.07.2020., 23:33 Jeste vidili prvi gol? Pa ono je meni strašno...