MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ma to da mu zena ne da je malo papucarsko zutilo :) Stoner je bio dosta rigozan prema novim pravilnicima (nesto slicno kao danas sto se F1 mjenja), poceo je padat u "vozacku depresiju" nije vise imao volje vozit, a navodno je jos imao problema sa laktozom, pa mu je to dosta smetalo.

Taj vozac mi je bio najdrazi na gridu, ne mogu zamislit kakvu bi dominaciju danas imao, da vozi s onom formom ovaj danasnji monstrum :)
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Slavenowsky je napisao/la: Lady kako ne kontas poentu, ovdje pricamo o moralu, o ljepoti utrkivanja i sl. Rossi ako je isao na verbalnu komunikaciju (koja mu ne prilici), to bi ostavilo mrlju na njegovo ime, jer je Marquez u svim utrkama triumfovao i na takav nacin bi momacki zacepio usta Rossiju.

No sta se desava? Marquez biva "povrijedjen" sa cinjenicom da pomaze Lorenzu i umjesto da mu demant bude dominacija na stazi, on samo potvrdjuje Rossijeve tvrdnje. Tu cuci zec. Marquez je sokirao milione, ne samo nas pojedince, onakav stav i provokacija nisu odlike jednog sampiona, takodje i verbalna komunikacija Rossija! Ali jezik moze da povrijedi emociju, ali fizicki nekog ne.

Ne bi to ostavilo nikakvu mrlju na Rossijevo ime, već bi Rossi time dobio ono šta je htio a to je da mu se Marquez makne sa staze. E, pa gadno se prevario! Ne da nije Marqueza skinuo sa vrata nego ga je tek s time navukao na vrat.
Ti kažeš jezik može da povrijedi emociju, ali fizički nekog ne.
Pa upravo u cijeloj ovoj priči em je Rossi taj koji je verbalno optuživao, em je taj isti Rossi pukao pod pritiskom i izgurao Marqueza sa staze. Znači i verbalno i fizički se upravo Rossi obračunavao sa Marquezom.
Slavenowsky je napisao/la: Marquez je bio tipicno smetalo na stazi, provokator, bio je sve ono sto nikad ne bi pomislili, ali bio je. Zato ja tebi kazem, jel to onaj Marquez koji te je ocarao?

Evo Hamilton nam je bio u mnogo cemu primjer, znao je lupetat gluposti van staze, ali jel mu mozes naci manu na stazi?
Pa vezano za Marqueza...nije me tim potezom ni najmanje očarao, ali me nije toliko razočarao kao Rossi.
Možda sam u ovom slučaju ipak više na strani Marqueza iz razloga šta sam žena, a mi žene smo puno osjetljivije na verbalno povrijeđivanje nego na fizičko. Mene osobno puno više dira kad me netko verbalno optuži za nešto šta nisam kriva i tada ću mu se s guštom osvetit još gore, nego da me npr..netko udari.
Rossi je sa onim svojim neutemeljenim optužbama nakon Australije bacio jednu veliku mrlju na tu fenomenalnu utrku i na taj način sam sebi shebao zadnje dvije utrke i naravno naslov.
Moje mišljenje je da je Rossi upravo htio iskorisit Marqueza da mu se makne sa staze i tako približi sebe Lorenzu u samoj utrci. Rossi je imao finu bodovnu zalihu i Marc mu je u tom slučaju mogao vrlo lako bit kao neka brana, ali, izgleda da se Rossi prevario u Marquezu i na kraju mu se sve obilo o glavu...ili, je Rossi i to imao na umu, pa ako mu se Marquez suprostavi i on (Rossi) izgubi prvenstvo, imat će savršen alibi da optuži Marqueza za izgubljeni naslov.
Zato je mene Rossi strašno razočarao, a Marquez je po meni još uvijek dosta neiskusan i mlad pa mu mogu i progledat kroz prste zbog svoje provokacije. Uostalom, nije Marc ništa napravio kontra pravila, dok Rossi je.
I baš ova situacija sad u Valenciji je za Marqueza bila skroz hebena! Da je napao Lorenza kao šta je već puno puta napadao u zadnjim krugovima, i da je kojim slučajem došlo do sudara, Marquez bi dvostruko nahebao. Mislim da je njemi itekako bilo teško vozit ovu zadnju utrku i sigurno nije htio ulazit u nekakve rizike protiv Lorenza. (Pedrosu ovdje ne računam).
I potpuno se pokazalo u pravu sve ovo jer većina Rossijevih navijača ( I sam Rossi ) sad opet svaljuje krivicu na Marqueza šta nije napao Lorenza u zadnjim krugovima. Ja vas pitam šta biste rekli da ga je napao i da su se sudarili? Jel bi vam tada Marquez bio junak?

A šta se tiče Hamiltona, ima on meni brdo mana na stazi, i ne kužim zašto me to uopće pitaš? Ali, ova sad situacija kad ima super dominantni bolid i ne baš jakog momčadskog kolegu, mi i nije baš nešto zanimljiva situacija za raspravljanje. Osim ako me netko ne potegne za jezik, ili vrijeđa Vettela a uzdiže u nebesa Hamiltona, onda ću napisat svoje mišljenje, a do onda, totalno me briga za Hamiltona....
A i Hamilton je ove godine razvezao jezik kad je već osvojio naslov pa sad može laprdat do mile volje....valjda je nešto naučio od lani kad je prerano razvezao jezik o Rosbergu pa mu se skoro obilo o glavu...
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Pa upravo u cijeloj ovoj priči em je Rossi taj koji je verbalno optuživao, em je taj isti Rossi pukao pod pritiskom i izgurao Marqueza sa staze. Znači i verbalno i fizički se upravo Rossi obračunavao sa Marquezom.
Znao sam da ces mi dati kontru vezano za fizicki kontakt :), izgledalo je ko da sam kontradiktoran, spominjem fizicki kontakt, a Rossi nogom odguruje Marqueza! Svi mi kazemo "bolje da mi samar opali, nego da mi nesto kaze". To u narodnoj prici prolazi, a u praksi ne bi bas rekao.

Rossi nije Marqueza provocirao, jer nema mi logike da Rossi provocira Marqueza koji je nebitna karika u sampionatu. Rossi je kritikovao Marqueza, eh na te kritike se Marquez moze oglusit i sa pobjedama dobro zacepit usta Rossiju! Zar to nije najbolji demant u cijeloj prici? Sta se desilo, Marquez je bio bukvalno isprovociran tim izjavama i poceo je da 'fizicki' provocira Rossija na stazi. Pored extremne voznje, koja je bila na sami noz, ono naslanjanje svoje kacige na Rossija je bila cista provokacija koja je prelila casu.

Koliko god bio sretan sto ga je odgurnuo, toliko i nisam jer je sebi zagorcao zivot, tako sto je pao pod uticaj jednog "balavca" koji je svjesno isao na to da Rossija ometa na stazi. Rossi je isto tako trebao dignuti rucnu, pustiti Marqueza, pa teskom mukom da zavrsi utrku na 4 poziciji, ali ZASTO bi on to radio, kad se bori za titulu!???? Zar treba da svoj interes (koji je bio ogroman) stavi u drugi plan jer ispred sebe ima jednog 'kamikazu', koji je 5 puta padao u ovoj sezoni i koji nema sta da izgubit, a pri tome odlucio da se samo utrkuje sa Rossijem.

Rossi nije nimalo naivan, vozac sa vise od 20 godina iskustva ima sasvim sigurno jaku intuiciju, Rossi se nikad nije na ovakav nacin zalio, ocigledno je nesto znao ili namirisao?! Veliki je zalogaj bio u pitanju, Rossi se bori u 38 godini za titulu, pitanje je vremena kad ce se opet ta mogucnost desiti. Onda ti dodje jedan Marquez i pokvari to sve!

Koliko god Marquez bio mlad i neiskusan, opet ima dovoljno godina da zna sta znaci respekt, on je se trebao trkati za Hondu, a ne da baca akcenat na Rossija! Koliko god bio isprovociran komentarima, on je trebao da pobjedjuje i da s tim pokaze da je veci cak i od Rossija! Ali, malac je imao misiju i momacki je odradio.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim kakve gluposti i opravdanja se ovdje čitaju nakon što je cijeli svijet vidio kako je Marquez vozio u Valenciji...
Zamisli ovo:
Da je napao Lorenza kao šta je već puno puta napadao u zadnjim krugovima, i da je kojim slučajem došlo do sudara, Marquez bi dvostruko nahebao. Mislim da je njemi itekako bilo teško vozit ovu zadnju utrku i sigurno nije htio ulazit u nekakve rizike protiv Lorenza. (Pedrosu ovdje ne računam).
Zašto Pedrosu ne računaš?
Pa daj bilo je očito da je minimalno 3-4 puta Marq imao čistu šansu da prođe Lorenza bez problema...znači bez ikakvog rizika. Slobodno pogledaj snimku utrke pa reci da je bilo "rizično", a kako je protiv Rossija i Maleziji vozio za 3. mjesto je još veći smjeh.
A kako je tek u Australiji vozio u onom troboju? I još kako je prešao Lorenza na kraju? Pa lik je bio barem 3-4 desetinke udaljen i prešao ga je unutarnjom stranom i agresivno bacio bike u slijedeći zavoj...
Tvrdiš da mu je bilo preriskantno ovdje ulaziti u borbu, a mogao je tako isto zadnje dvije utrke isto nekome spušiti prvenstvo?(doduše jednom je)
I stvarno i dalje se provlači teza da je Rossi udario Marqueza? :facepalm:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Slavenowsky je napisao/la: Rossi nije nimalo naivan, vozac sa vise od 20 godina iskustva ima sasvim sigurno jaku intuiciju, Rossi se nikad nije na ovakav nacin zalio, ocigledno je nesto znao ili namirisao?! Veliki je zalogaj bio u pitanju, Rossi se bori u 38 godini za titulu, pitanje je vremena kad ce se opet ta mogucnost desiti. Onda ti dodje jedan Marquez i pokvari to sve!
36 kolega, ima 36 godina. Za sve ostalo :thumbs: :thumbs:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lnzQersCT1g[/youtube]

Spali si decko nogu

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
xe, xe, jorge.
enivej, kupih karte za moto gp na red bull ringu, pa nadam se neću bit jedini f1pulsovac tamo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Možeš dati link za karte? Koje si uzeo? General Admission ili?
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
https://www.gpticketshop.com/en/motogp/ ... ckets.html - to je službena stranica. i ima samo GA karata. ista je stvar i na drugim sajtovima... prvo je par dana bilo svih drugih osim GA karata, pa sad nude samo GA karte. nečista posla! :gandalf:

ja idem na utrku s rodicom koja je nepokretna, pa sam joj 'pratnja'. Grandstand Start-Ziel Wheelchair Wkd. i Grandstand Start-Ziel Companion Wkd. poslo sam im mejl (jer je kao sold out) , pa mi je ljupka steffi poslala račun kojeg sam platio (iban, swift i tako to). rodica se buni da je za invalide samo 50 % popusta, dok kad ide u mugello je besplatno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
A jbt :/ ne vjerujem da su se sve karte osim GA rasprodale...
Osobno bi volio ići na utrku u San Marino ili na Mugello samo zbog atmosfere oko Rossija :)
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:A jbt :/ ne vjerujem da su se sve karte osim GA rasprodale...
Osobno bi volio ići na utrku u San Marino ili na Mugello samo zbog atmosfere oko Rossija :)
evo ima tu nešto, skuplje, ali ima.
http://www.global-tickets.com/en/Sport/ ... lberg.html
http://www.ticketbis.net/motogp-austria ... ts/ev90631

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Casey Stoner returns to Ducati MotoGP team in test rider role
Stoner ponovo na Ducatiju. Doduše samo kao testni vozač, ali....
[ link do slike ]
slika

Lady
GP3
GP3
Odlična vijest... :thumbs:

Još kad bi se vratio vozit.....
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Stoner je jedan od najboljih koje sam ikad gledao samo ce mi uvijek biti nejasno zasto je se u najboljim godinama i kad je bio na vrhuncu karijere povukao.
http://youtu.be/JY9mrKR5SkA
Ovo vrijedi pogledati vise puta sve pohvale majstorima :klanjam: :klanjam:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
po stoti put, žena mu ne da!
btw. i ovo moji zajebali. :bang: :bang: :bang:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Malo novosti iz MotoGP paddocka:

Vinales i Rins na Yamahinom su radaru
http://www.motorsport.com/motogp/news/v ... ha-666520/

Crutchlow smatra da je Pedrosa najveći kandidat za ovogodišnju titulu
http://www.gpupdate.net/en/motogp-news/ ... 016-title/

Gigi Dall'Igna (Ducati) predviđa veći fokus na aerodinamiku u MotoGP-u
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122378

Indonezija želi utrku u MotoGP kalendaru
http://www.gpupdate.net/en/motogp-news/ ... gp-return/

Nakamoto: Rossi je uvijek trebao neprijatelje na stazi
http://www.motorsport.com/motogp/news/r ... to-666365/

Stoner: Bio sam dovoljno brz da zamjenim Pedrosu; smatra da se Marquez osjećao ugroženim zbog njega u momčadi
http://www.motorsport.com/motogp/news/s ... sa-666120/

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ove stonerove riječi me posebno bole...ošli moji pošteno u qrac.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma ovaj tvoj Nakamoto ne može prežaliti Rossijev odlazak na Yamahu. Tu ih je dobro zblesirao. Pogotovo kada je u svojoj prvoj godini sa slabijim motor osvojio naslov.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
jede govna braneći neobranjivno. nažalost.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Dvije legende o dogođajima koji su obilježili kraj prošle sezone
http://www.motorsport.com/motogp/news/r ... ia-668418/
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡