Esteban Ocon

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.05.2017., 16:25 Mali ubija. Najvece otkrice ove sezone. :thumbs:
Potpis.
Nisam očekivao ovakve nastupe od njega.
Doduše, ni od Force Indie.
Čestitke i njemu i Checu i komplet ekipi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Stvarno je dečko odličan, jako brz, pouzdan, ne ku**i se, nadam se da ćemo ga za par godina gledati u puno boljem timu!

JFK
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: No.7
Frantic je napisao/la: 14.05.2017., 16:30 Nisam očekivao ovakve nastupe od njega.
Zašto ne? Ipak je on Max killer!
Najbolje tek slijedi, samo da ne zaglavi u FI ili nekoj drugoj ekipi iz sredine piretka kao Hulk.

Frantic
Formula 1
Formula 1
JFK je napisao/la: 14.05.2017., 17:01
Frantic je napisao/la: 14.05.2017., 16:30 Nisam očekivao ovakve nastupe od njega.
Zašto ne? Ipak je on Max killer!
Najbolje tek slijedi, samo da ne zaglavi u FI ili nekoj drugoj ekipi iz sredine piretka kao Hulk.
Ma, Rookie; veći, teži, širi bolidi; a nisma očekivao ni FI da bude ovako dobar bolid.
Ali, evo demantovaše me svi.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Kasniti (oko) 10 sekundi danas za Checom, ja za mene bilo iznenadjenje. Prijatno, naravno.
Konstatanost je tu, kvalifikacije je donekle poboljsao. Uci, radi, trudi se i rezultati su tu.

Eto... Za one kojima nije bilo jasno zasto on a ne Paskal. Evo i zasto...

@JFK
Necu da nista unaprijed pricam ali ima ugovor sa Forc Indijom na 2 godine. Tako da mozda 2019. Mercedesovo mjesto bude pripalo njemu il Paskalu...
slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Bojim se da Merc neće uzeti nijednog od njih dvojice. Isto tako vrijedi za Ferrari pogotovo što su pod nekakvim Mercovim patronatom.
Wherlein je imao "priliku" ove godine da ga Merc uzme pa je "ostao" u Sauberu. Teško da će imati bolju priliku. Merc će kao i Ferrari pikirati na puno dokazanije vozače.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 14.05.2017., 17:18 Kasniti (oko) 10 sekundi danas za Checom, ja za mene bilo iznenadjenje. Prijatno, naravno.
Konstatanost je tu, kvalifikacije je donekle poboljsao. Uci, radi, trudi se i rezultati su tu.

@JFK
Necu da nista unaprijed pricam ali ima ugovor sa Forc Indijom na 2 godine. Tako da mozda 2019. Mercedesovo mjesto bude pripalo njemu il Paskalu...
Pa dobro, današnja trka baš i nije neki pokazatelj zašto on a ne Wehrlein.
Ovaj je odradio, po meni još bolji posao od Ocona, bez obzira na okolnosti oko odustajanja i jednog box manje, čovjek ipak vozi najlošiji bolid trenutno (uključujući i Mclaren-Hondu).
Ali generalno, malac je super i prijatno me iznenadio. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Mislio sam na ovih 5 trka.

Kad smo vec naceli temu, pa cu odje stavit.
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=yFy40avL9d4[/youtube]
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Frantic je napisao/la: 14.05.2017., 17:29
Krstas je napisao/la: 14.05.2017., 17:18 Kasniti (oko) 10 sekundi danas za Checom, ja za mene bilo iznenadjenje. Prijatno, naravno.

@JFK
Pa dobro, današnja trka baš i nije neki pokazatelj zašto on a ne Wehrlein.
Ovaj je odradio, po meni još bolji posao od Ocona, bez obzira na okolnosti oko odustajanja i jednog box manje, čovjek ipak vozi najlošiji bolid trenutno (uključujući i Mclaren-Hondu).
Ali generalno, malac je super i prijatno me iznenadio. :thumbs:
Da, glupa konstatacija. Ovaj vozi bolid kojemu je realnost svki put završiti u bodovima. Danas bi Wehrlein bio odmah iza njega da ga ne sjebaše u boksu. I to sa najgorim (motorom) bolidom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 14.05.2017., 17:35 Mislio sam na ovih 5 trka.
.....
I ja sam u svojoj zadnjoj rečenici mog prethodnog posta "obradio" svih 5 trka.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Aooooooo

Pogresno ste me svatili.
Ovo se nije odnosilo da je Okon bolji od njega no da nisu pogresili sto su izabrali Okona iliti da nisu pogresili sto nisu uzeli Paskala. Posto su mnogi pricali da je bolja opcija Njemac, da Esteban ne zaslizuje mjesto itd itd.
Pa sam povodom toga napisao ono.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Prejako mi je kad dođem 4 sata nakon utrke i vidim jedina aktivna tema i jedina u kojoj se nešto napisalo u Vozači/timovi je Oconova :rofl:
Svaka čast Oconu na još jednoj sjajnoj predstavi, vidi se da je sve bliže Perezu i da mu je fokus na utrkivanju i razumijevanju bolida sve bolje i bolje.
Isto svaka čast kolegi Krstasu na detaljnom praćenju Ocona, mislim da je tu negdje kao i hatt s Vettelom! :thumbs:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 14.05.2017., 17:58 Aooooooo

Pogresno ste me svatili.
Ovo se nije odnosilo da je Okon bolji od njega no da nisu pogresili sto su izabrali Okona iliti da nisu pogresili sto nisu uzeli Paskala. Posto su mnogi pricali da je bolja opcija Njemac, da Esteban ne zaslizuje mjesto itd itd.
Pa sam povodom toga napisao ono.
Dobro sam ja tebe shvatio i na kraju pohvalio momka za cjelokupan dojam, otkako je u FI.
No sikiriki.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
@Ferrari Maniac Ahahahah
Prvi znak kuda ide forum :mrgreen:

A dobro. Znas kako. Da nije vrijedan toga, sigurno da nebi se cimao oko pracenja.

Kad smo vec kod pracenja. Sto se tice krugova. Vrtio je prosjecno nedje od 1.26 do 1.27. Takodje bilo je i od 1.27. Na pocetku nedje. Prosjecno je bio sporiji od Pereza za nekih 0.400s. U nekoliko navrata imao brze krugove od Checa.
Pri kraju trke, zanimljivo da je Paskal u Sauberu imao bolji tempo iliti vremena od Okona pa i od Pereza. Vjerujem i zbog svezijih guma i to sto Okon nije sceo da vozi na gasu, da rizikuje jer je imao oko 20tak sekunde prednosti od Hulka.

Sto se tice 6plasiranog Hulka. Okon mu je po krugu bjezao tu nedje oko sekunde. Da budem precizan nedje od pola sekunde pa do sekunde.

Eto tako...

@Fanatic
Pogresno sam se i izrazio. Pa doslo do nesprorazuma.
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bravo dećko !!! :cheer:
Niz se nastavlja :thumbs:

& btw, ako niko nije primjetio - jedini koji su bili U BODOVIMA SVH PET UTRKA su:
Vettel, Hamilton, Perez i Ocon !!!

slika
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Moze i ovako.

Forc Indija jedini tim koji je na svih 5 trka bila u bodovima.
slika

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
Krstas je napisao/la: 14.05.2017., 21:57 Moze i ovako.

Forc Indija jedini tim koji je na svih 5 trka bila u bodovima.
I jedini tim koji je završio sve utrke :chill:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Krstas
Formula 1
Formula 1
Esteban Ocon

slika

Driving in Monaco is going to be a new experience for me because I’ve never raced there before. I used to come and watch the Formula One races when I was young, but I never had the opportunity to race there. It’s strange, because it’s such a famous lap and I know it so well in my head, but it’s always a different experience when you drive a track for real.

“To get ready for Monaco I’ve spent a lot of time in the simulator at our factory, but I still have a lot to learn during the practice sessions on Thursday. It’s a case of taking a step-by-step approach and getting to the limit gently. I normally enjoy street circuits and I am sure I can get up-to-speed quickly.

“This year Monaco is the closest thing I have to a home Grand Prix because it’s next door to France. It’s a very special place and I always feel a sense of history when I go there. The city is forever linked with Formula One and it’s currently the number-one race of the year. For the drivers it gives a big rush of adrenaline and it’s the same for the fans watching. Everybody knows it’s a big challenge.”
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
Esteban Ocon (6th):

"As a team we scored really important points today, but I am a bit frustrated by this result because I feel a podium may have been possible. This is the way racing goes and we have to look at the positives: we had a great car that allowed us to take the fight to Ferrari and Red Bull and that is quite impressive. I am confident it won't be the last time we will fight at this level and it was an awesome feeling - a really enjoyable race. The team as a whole did a great job today - they gave me such a fast car and we can be proud of our work and of the points we have gained."
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Žao mi je što je jučer tako ispalo. Vidjelo se da je imao brzine i Perez ga nije htio propustiti isključivo zbog svog ega i zbog činjenice da mu malac sada puše za vratom, nema više onu prednost koju je imao na početku sezone. I još poslije kaže da zašto ga nije prešao kad je bio brži...pa imao si DRS kralju, a Ricciardo ga npr. nije imao pa ga nisi pretekao. uh što volim te pametne likove ala Alonso kad nešto zajebu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡