Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da, poprilicno neocekivan junak na kraju.
Bit ce vatre do kraja u borbi za PO.
I jos jednom da dam minus ideji play ina.
Bit ce vatre do kraja u borbi za PO.
I jos jednom da dam minus ideji play ina.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Uh dobiše moji, iako sredinom trećeg perioda nije baš tako izgledalo.
Gledao snimak, nisam jutros namjerno provjeravao rezultate.
Vrlo bitna pobjeda, uz mega partiju Obrve, nadam se da zglob nije stradao prilikom onog doskoka, odigrao je tekmu do kraja.
Sad su 7. na zapadu.
Dallas najvjerovatnije neće ni u play-in.
Gledao snimak, nisam jutros namjerno provjeravao rezultate.
Vrlo bitna pobjeda, uz mega partiju Obrve, nadam se da zglob nije stradao prilikom onog doskoka, odigrao je tekmu do kraja.
Sad su 7. na zapadu.
Dallas najvjerovatnije neće ni u play-in.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Malo da skrenem sa kaoticne utrke
.
Dallas i dalje nastavlja s porazima , nije im Irving trebao nikako hah.
Ali gledam i Doncica , on je vrhunski skorer tu se nema sta reci. Ali kako je lik trom , spor , na tome on mora definitivno poraditi.

Dallas i dalje nastavlja s porazima , nije im Irving trebao nikako hah.
Ali gledam i Doncica , on je vrhunski skorer tu se nema sta reci. Ali kako je lik trom , spor , na tome on mora definitivno poraditi.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
LA fino igra, forma ide prema gire, taman pred PO koji bi mogli izborit bez playina.. Dva puta Jazz imaju, nekog fenjerasa i Clipperse sto mozda i bude za to zadnje mjesto u PO.. Mozda sam nekog i zaboravio..
Dallas bi moga ostat bez PO..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Dallas če ostati bez PO.CrashOverride je napisao/la: 02.04.2023., 11:08 LA fino igra, forma ide prema gire, taman pred PO koji bi mogli izborit bez playina.. Dva puta Jazz imaju, nekog fenjerasa i Clipperse sto mozda i bude za to zadnje mjesto u PO.. Mozda sam nekog i zaboravio..

LA teško da može do direktnog ulaska u PO (nije isključeno, ali teško).
Ali bi vrlo lako mogli biti 7., dakle najbolja pozicija za play-in.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lakersi izgubili PO u direktnom sukobu sa Clippersima..
Dallas i OKC za zadnje mjesto u playinu..
Dallas i OKC za zadnje mjesto u playinu..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Pa nisu još.
Šta ako Clippersi i Warriorsi izgube 2 zadnje tekme, Lakersi dobiju 2 zadnje?
Eto ih na 5. mjestu.
U slučaju istog skora sa GSW, Lakersi imaju prednost u međusobnim duelima, dakle 6.
I da budu 7. -9. (10. ne mogu nikako biti) opet nisu ostali bez PO, samo šta valja igrati još 1 (možda 2) utakmice.
Kako su bili krenuli, u sezonu, a s obzirom da su se dugo vremena motali na 13. mjestu (samo su Hou i SAS bili iza na zapadu), kao i na silne povrede i, mislim, najveći broj "prvih petorki" od svih ekipa u toku sezone, ovo je super.
Da nisu izgubili od Indiane i Dallasa u zadnjim sekundama, i da su suđeni prekršaji na Jamesom i Troy Brownom (šutevi u zadnjoj sekundi), sad bi imali 4 pobjede više.....
Nema veze, dobri su trenutno. Od tih tradeova pa naovamo samo su Bucksi i Knicksi imali bolji skor (pričam o nekih skoro 25 zadnjih tekmi, ne računajući jutrošnju).
Mislim da je Šunka trebao odmoriti ove glavne.
Bilo je priče o tome.
Clippersi su imali odmor od subote, a Lakersi su preksinoć (na manje od 24h) igrali produžetke i to u gostima.
Šta ako Clippersi i Warriorsi izgube 2 zadnje tekme, Lakersi dobiju 2 zadnje?
Eto ih na 5. mjestu.
U slučaju istog skora sa GSW, Lakersi imaju prednost u međusobnim duelima, dakle 6.
I da budu 7. -9. (10. ne mogu nikako biti) opet nisu ostali bez PO, samo šta valja igrati još 1 (možda 2) utakmice.
Kako su bili krenuli, u sezonu, a s obzirom da su se dugo vremena motali na 13. mjestu (samo su Hou i SAS bili iza na zapadu), kao i na silne povrede i, mislim, najveći broj "prvih petorki" od svih ekipa u toku sezone, ovo je super.
Da nisu izgubili od Indiane i Dallasa u zadnjim sekundama, i da su suđeni prekršaji na Jamesom i Troy Brownom (šutevi u zadnjoj sekundi), sad bi imali 4 pobjede više.....
Nema veze, dobri su trenutno. Od tih tradeova pa naovamo samo su Bucksi i Knicksi imali bolji skor (pričam o nekih skoro 25 zadnjih tekmi, ne računajući jutrošnju).
Mislim da je Šunka trebao odmoriti ove glavne.
Bilo je priče o tome.
Clippersi su imali odmor od subote, a Lakersi su preksinoć (na manje od 24h) igrali produžetke i to u gostima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A mislio sam na sesto mjesto
Ovaj playin ne pratim dok ne pocne PO
Za dalje predlazem 4 ekipe direkt u PO a svi ostali nek igraju nokaut dok ne izbore PO, ipak su 82 tekme malo da se slozio realna tablica.
Sad nit vjerujem da ce ovi izgubit obe nit ce Lakersi dobit obe do kraja.

Za dalje predlazem 4 ekipe direkt u PO a svi ostali nek igraju nokaut dok ne izbore PO, ipak su 82 tekme malo da se slozio realna tablica.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 06.04.2023., 07:24 A mislio sam na sesto mjestoOvaj playin ne pratim dok ne pocne PO
![]()

Ma naravno (za boldirano)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kaze NBA da ce istrazit roster Dallasa protiv Bullsa..
Jedino ih mogu poljubit u dupe.
NBA postaje smece.
Jedino ih mogu poljubit u dupe.
NBA postaje smece.
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Isto kao sta je danas Mikal Bridges ( po dogovoru s klubom ) odigrao samo 4 sekunde , napravio faul da ga mogu izvaditi iz igre i vise nije ulazio. Samo da zabiljezi 83. nastup zaredom.
Glupost na glupost svaku vecer u tom NBAu
Glupost na glupost svaku vecer u tom NBAu

- Frantic
- Formula 1
Clippersi bi da se yebu a da im ne uđe
Znači, da izbjegnu play in, ali da budu šesti i da izbjegnu Sunse u prvoj rundi, protiv kojih upravo igraju (odnosno protiv druge ekipe Sunsa).
Moglo bi im se odbiti od glavu.
Lakersi završili su Jazzerima, a GSW davno protiv Portlanda (tamo je završeno 157:101
).
U Mineapolisu gusto.
Znači, da izbjegnu play in, ali da budu šesti i da izbjegnu Sunse u prvoj rundi, protiv kojih upravo igraju (odnosno protiv druge ekipe Sunsa).
Moglo bi im se odbiti od glavu.

Lakersi završili su Jazzerima, a GSW davno protiv Portlanda (tamo je završeno 157:101

U Mineapolisu gusto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ovaj Gobert stvarno "nije dobar".
Kad se samo sjetim onog baljenja mikrofona i saigrača kad nije ni znao da je Covid pozitivan....
BTW, Wolvesi su okrenuli tekmu protiv Pelicansa nakon što je Gobert poslan u svlačionicu zbog ovoga, a Jaden McDaniels zbog napuknuća kostiju šake nakon što je u poluvremenu u tunelu udario u zid. https://twitter.com/i/status/1645176949571198976 Clippersi su se uozbiljili na kraju tekme i idu na Sunse, GSW na Kingse.

Kad se samo sjetim onog baljenja mikrofona i saigrača kad nije ni znao da je Covid pozitivan....
BTW, Wolvesi su okrenuli tekmu protiv Pelicansa nakon što je Gobert poslan u svlačionicu zbog ovoga, a Jaden McDaniels zbog napuknuća kostiju šake nakon što je u poluvremenu u tunelu udario u zid. https://twitter.com/i/status/1645176949571198976 Clippersi su se uozbiljili na kraju tekme i idu na Sunse, GSW na Kingse.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mene je Gobert uvijek bio panjina, pogotovo u glavu.. Vecina ih u NBA ne opravdava lovu koju zaradjuju ali on je na posebnom levelu, u mojim ocima naravno.
Koliko nas tipuje na GSW protiv Kingsa ?
Koliko nas tipuje na GSW protiv Kingsa ?
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ja prvi.
Mada ne bi nešto imao protiv ni da me Kingsi demantuju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
A sta drugo i očekivati od franšize koja je za ono drvo dala 4 pika prve runde, mislim ne treba dalje nista govoriti. Ainige izvršio pljačku stoljeća. Biti ce zanimljive ove utakmice u Play-Inu.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Volio bi i ja da Kingsi prodju...Frantic je napisao/la: 10.04.2023., 14:26Ja prvi.
Mada ne bi nešto imao protiv ni da me Kingsi demantuju.
Kakva je situacija sa MVPom ?
Jokic/Embiid/Giannis
Fino Alla Fine