Vidim, draft prošao "nezapaženo".
I očekivano.
Dugonja prvi, blizanci 4. i 5., još jedan Dugonjim timski kolega izabran visoko (Coulibaly), ....
Izabrana u prvoj rundi dva lika koja se zovu Kobe, Vukčević 2. runda (42.), Biberović (56.)
Lakersi uzeli u drugoj rundi lika iz Novog Zelanda koji se zove Mojave King (?? ), koji je proslijeđen Pacersima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa meni je to uvijek poprilicno bzvz i nezapazen dogadjaj.
Hrpa imena o kojima ne znam dovoljno. Nekad onako neka ostanu u sjecanju pa popratis.
Da nismo u tolikom vremenskom odmaku, vjerujem da bi to sve skupa pratio vise.
Masa nekih prelazaka https://www.nba.com/news/nba-offseason-roundup-2023
Kyrie ostaje u Mavsima, Green u GSWu, Haliburton u Indiani, itd....
Van Vleet u Rocketse, Brada bi da ide iz Phile....
Prevarih se za Kuzmu
Mojima valjda stižu Cam Reddish, Taurean Prince, Gabe Vincent, Japaner ostaje, Švabo odlazi.....
Miriše mi da će Hillbilly otići, jbga, lik je bio treći igrač ekipe
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dame 'oće iz Blazersa. Pominje se više ekipa, ali navodno je Miami prva opcija (vidim da se rješavaju nekih igrača i oslobađaju prostor - Vincent, Strus, Oladipo.....).
Lakersi rade sjajan posao, Hillbilly potpisao na 4 godine (nadam se da ga nećemo ureći), D'lo na 2, došao Jaxson Hayes iz Pelicansa,
Brada bi u Clipperse, ali ovi su produžili saradnju s Ciglom, tako da od toga, najvjerovatnije nema ništa.
Uglavnom, zanimljivo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 02.07.2023., 09:40
Dame 'oće iz Blazersa. Pominje se više ekipa, ali navodno je Miami prva opcija (vidim da se rješavaju nekih igrača i oslobađaju prostor - Vincent, Strus, Oladipo.....).
Lakersi rade sjajan posao, Hillbilly potpisao na 4 godine (nadam se da ga nećemo ureći), D'lo na 2, došao Jaxson Hayes iz Pelicansa,
Brada bi u Clipperse, ali ovi su produžili saradnju s Ciglom, tako da od toga, najvjerovatnije nema ništa.
Uglavnom, zanimljivo
Moram priznati da je Pelinka odradio nevjerojatan posao u ova prva dva dana sa rosterom. Bas su dobro popunjeni i vjerojatno ce se sada cekati do deadline za neke korekcije odnosno vidjeti cemo kako ce ovi role igrači funkcionirati do tada.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Ipak su spoveli ovo u djelo neočekivano brzo https://www.nba.com/news/in-season-tournament-101
Znma, kasnim 20 dana, doduše, 10-ak dana sam bio malo "odsječeniji" od interneta (fala Bogu)
Ajde, vidjećemo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Prati li se mundobasket?
Svi favoriti uredno pobijedili sa razlikama od 15 do 42 razlike.
Ok, Portoriko nije bio favorit protiv Južnog Sudana i jedino je ta tekma otišla u OT.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Dns se nesto ukljucio na basket.. Srbi ocekivano.. Nisam nista pratio ni prije prvenstva, skupine samo rezultatski.. Zasto ne igra Jokic ? Ne zeli ili ? I onaj mali Topic ?
Njemacka i SAD zanimljivo prvo poluvrijeme.. I dosta koseva 60:59
Bravo za Švabe
Dobri procenti šuta s obje strane.
Blago su nadskakali Amere, a imali su i više asista.
Šteta što će Kanada ostati bez medalje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Mnogo mi je drago sto su izgubili. Poceo sam onako neoptereceno gledat ali kad je dosla zadnja cetvrtina, Svabe vode, postalo mi napeto a zadnje minute ludnica. Nisam tako ni NBA pratio vec neko vrijeme.
Stavio reminder na finale. Da ne fulam.
A za trece mjesto bi bila bas spica da ljuti kanadjani to uzmu.