F1tv
-
NRteamLH44
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Senna hvala za predlog, ali ja to tražim za racunar jer na racunaru gledam. Nekada preko kabla prenesem na TV jer mi nije smart.
Tako da meni treba neŔto za Windows ako znaŔ ?
Tako da meni treba neŔto za Windows ako znaŔ ?
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ahaa.
Za PC-a meni je najbolja opcija preglednik Edge. I ovako opÄenito je pokazao kao trenutno najbrži preglednik.
Za drugo ne znam jer nisam duže vrijeme aktivno pratio preko PC-a, ali budem sada istražio pa ti javim.
Za PC-a meni je najbolja opcija preglednik Edge. I ovako opÄenito je pokazao kao trenutno najbrži preglednik.
Za drugo ne znam jer nisam duže vrijeme aktivno pratio preko PC-a, ali budem sada istražio pa ti javim.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
InaÄe imaÅ” na redditu subreddit pod nazivom "F1tv" na kojem su ti uvijek sve moguÄe opcije za bilo koji ureÄaj. Sa detaljnim uputstvima, Å”to radi najbolje i kako postaviti.
Od ovoga Å”to sam ja proÅ”vrljao opcija preko preglednika je najbolja. I ja sam koristio Race Control u samom poÄetku kada sam proÅ”le godine uzeo pretplatu, ali vidim da su preko preglednika
ili poboljÅ”ali performanse ili je to zbog toga Å”to sam se prebacio na preglednik Edge. Chrome i Firefox su se pokazali kao loÅ”om opcijom gdje stream zaÅ”tekava, ali kod tebe može biti totalno suprotno pa isprobaj. Ako nemaÅ” sreÄe sa preglednicima baci oko na taj F1tv subreddit i vidi daljnje opcije.
Od ovoga Å”to sam ja proÅ”vrljao opcija preko preglednika je najbolja. I ja sam koristio Race Control u samom poÄetku kada sam proÅ”le godine uzeo pretplatu, ali vidim da su preko preglednika
ili poboljÅ”ali performanse ili je to zbog toga Å”to sam se prebacio na preglednik Edge. Chrome i Firefox su se pokazali kao loÅ”om opcijom gdje stream zaÅ”tekava, ali kod tebe može biti totalno suprotno pa isprobaj. Ako nemaÅ” sreÄe sa preglednicima baci oko na taj F1tv subreddit i vidi daljnje opcije.

-
NRteamLH44
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Hvala puno Senna na izdvojenom vremenu. Respekt
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Je li itko kojim sluÄajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? Kad god bih uÅ”ao u player, sve bi se zablokiralo, prikazalo bi mi se par frameova prijenosa i onda bi mi se mobitel skroz ugasio, tj. restartao
Mobitel je Xiaomi Redmi Note 8 Pro, nema ni dvije godine otkako sam ga kupio, sve ostalo radi besprijekorno i najednom samo na F1 TV ovakav problem. Ne kužim ima li nova verzija aplikacije neke sulude tehniÄke zahtjeve ili u Äemu bi bio problem.

Mobitel je Xiaomi Redmi Note 8 Pro, nema ni dvije godine otkako sam ga kupio, sve ostalo radi besprijekorno i najednom samo na F1 TV ovakav problem. Ne kužim ima li nova verzija aplikacije neke sulude tehniÄke zahtjeve ili u Äemu bi bio problem.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Meni je sve super radilo na tom istom telefonu (proÅ”le sezone), tako da ne bih rekao da je do njega. Jesi li probao izbrisati sve podatke iz aplikacije pa se ponovo logovati?croatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 14:51 Je li itko kojim sluÄajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? Kad god bih uÅ”ao u player, sve bi se zablokiralo, prikazalo bi mi se par frameova prijenosa i onda bi mi se mobitel skroz ugasio, tj. restartao![]()
- croatic f1
- F1puls suradnik
Deinstalirao sam i ponovo instalirao aplikaciju, opet je bila ista priÄa. ProÅ”le sezone je sve radilo kako treba, sad sam morao ažurirati na najnoviju verziju i kad sam probao gledati live, problemi 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Za FP3 mi se nije dao paliti laptop pa sam ga odluÄio gledati na mobitelu.croatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 14:51 Je li itko kojim sluÄajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? ...
Prvo me naživciralo Å”to uopÄe moram skidati aplikaciju (imam neku averziju prema bespotrebnim aplikacijama

Kasnije, kad sam gledao snimku, je sve dobro fukcioniralo. Ali live nikako.
Imam neki noviji Samsung ako je to bitno. Nisam Ŕkolovao mobitele

- croatic f1
- F1puls suradnik
Nisam ih ni ja Ŕkolovao, ali znam da ima dosta ljudi ovdje koji se razumiju pa pitam jer je velika Ŕansa da postoji jednostavno rjeŔenje, samo ga ja ne znam
Kad veÄ tipkam u temi, meni sad nema prijenosa, odvrtila se Å”pica i sad je neka generiÄka F1 TV grafika na ekranu
Edit: Sad radi prijenos, ali za mobitel i dalje ne znam jer sam izbrisao app i nisam treÄi put pokuÅ”ao reinstalirat.

Kad veÄ tipkam u temi, meni sad nema prijenosa, odvrtila se Å”pica i sad je neka generiÄka F1 TV grafika na ekranu

Edit: Sad radi prijenos, ali za mobitel i dalje ne znam jer sam izbrisao app i nisam treÄi put pokuÅ”ao reinstalirat.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Zamotaj to sranje u smeÄe i poÅ”alji mailomcroatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 15:30 Deinstalirao sam i ponovo instalirao aplikaciju, opet je bila ista priÄa. ProÅ”le sezone je sve radilo kako treba, sad sam morao ažurirati na najnoviju verziju i kad sam probao gledati live, problemi![]()
Vjerojatno je neki trenutni problem s obzirom da je i Dave imao sliÄnih problema.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ma problem je samo na mobitelu, sad gledam na TV-u koji je HDMI-jem spojen s laptopom, tu radi top, kao i proÅ”le sezone. Nisam joÅ” probao na tabletu, ali on jadniÄak ni inaÄe nije u top izdanju, strah me probavati s obzirom na to Å”to mi je mobu napravio app 

- CowboyT90
- Karting
- S nama veÄ: 3 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
Ja sam ove godine prvi puta uzeo F1 TV. PokuÅ”ao sam gledati na laptopu (spojen preko HDMI na TV) i na mobu (iPhone 13). ZnaÄi vrijedi po meni svake uložene lipe.
āLeave me alone, I know what I am doing!ā - Kimi Raikkonen
-
denisg
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 5 mj
- Navija za: Spa, Monza, Suzuka
Pozdrav svima,
Imam problem sa F1tv koji me straÅ”no nervira, za vrijeme Covid ludnice, su otkazane neke utrke, skoro pola sezone, i shodno tome se poÄetak pretplate ''prebacio na pola sezone odnosno sa poÄeka 3. mjeseca na sredinu 7. mjeseca.
Kada sam kontaktirao F1tv i predložio da u 7 mjesecu platim samo dio pretplate koja bi trajala do kraja sezone glatko su me otpilili i napisali da oni primaju samo uplate za cijelu sezonu.
Zanima me je li netko drugi ima sliÄan problem, i je li ga uspio rijeÅ”iti.
lp
Imam problem sa F1tv koji me straÅ”no nervira, za vrijeme Covid ludnice, su otkazane neke utrke, skoro pola sezone, i shodno tome se poÄetak pretplate ''prebacio na pola sezone odnosno sa poÄeka 3. mjeseca na sredinu 7. mjeseca.
Kada sam kontaktirao F1tv i predložio da u 7 mjesecu platim samo dio pretplate koja bi trajala do kraja sezone glatko su me otpilili i napisali da oni primaju samo uplate za cijelu sezonu.
Zanima me je li netko drugi ima sliÄan problem, i je li ga uspio rijeÅ”iti.
lp
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Je, moguÄe je i dalje.LH44 je napisao/la: 27.03.2022., 17:45 Jel idalje moguÄe F1TV dijeliti s nekim, da može da se pokrene na dvije lokacije istovremeno?