F1tv

šŸ“ŗ Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

NRteamLH44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Senna hvala za predlog, ali ja to tražim za racunar jer na racunaru gledam. Nekada preko kabla prenesem na TV jer mi nije smart.

Tako da meni treba neŔto za Windows ako znaŔ ?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ahaa.
Za PC-a meni je najbolja opcija preglednik Edge. I ovako općenito je pokazao kao trenutno najbrži preglednik.
Za drugo ne znam jer nisam duže vrijeme aktivno pratio preko PC-a, ali budem sada istražio pa ti javim.
slika

NRteamLH44
Karting
Karting
Ok hvala Senna

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Inače imaÅ” na redditu subreddit pod nazivom "F1tv" na kojem su ti uvijek sve moguće opcije za bilo koji uređaj. Sa detaljnim uputstvima, Å”to radi najbolje i kako postaviti.

Od ovoga Ŕto sam ja proŔvrljao opcija preko preglednika je najbolja. I ja sam koristio Race Control u samom početku kada sam proŔle godine uzeo pretplatu, ali vidim da su preko preglednika
ili poboljÅ”ali performanse ili je to zbog toga Å”to sam se prebacio na preglednik Edge. Chrome i Firefox su se pokazali kao loÅ”om opcijom gdje stream zaÅ”tekava, ali kod tebe može biti totalno suprotno pa isprobaj. Ako nemaÅ” sreće sa preglednicima baci oko na taj F1tv subreddit i vidi daljnje opcije.
slika

NRteamLH44
Karting
Karting
Hvala puno Senna na izdvojenom vremenu. Respekt

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Je li itko kojim slučajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? Kad god bih uŔao u player, sve bi se zablokiralo, prikazalo bi mi se par frameova prijenosa i onda bi mi se mobitel skroz ugasio, tj. restartao :?

Mobitel je Xiaomi Redmi Note 8 Pro, nema ni dvije godine otkako sam ga kupio, sve ostalo radi besprijekorno i najednom samo na F1 TV ovakav problem. Ne kužim ima li nova verzija aplikacije neke sulude tehničke zahtjeve ili u čemu bi bio problem.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
croatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 14:51 Je li itko kojim slučajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? Kad god bih uŔao u player, sve bi se zablokiralo, prikazalo bi mi se par frameova prijenosa i onda bi mi se mobitel skroz ugasio, tj. restartao :?

Mobitel je Xiaomi Redmi Note 8 Pro, nema ni dvije godine otkako sam ga kupio, sve ostalo radi besprijekorno i najednom samo na F1 TV ovakav problem. Ne kužim ima li nova verzija aplikacije neke sulude tehničke zahtjeve ili u čemu bi bio problem.
Meni je sve super radilo na tom istom telefonu (proŔle sezone), tako da ne bih rekao da je do njega. Jesi li probao izbrisati sve podatke iz aplikacije pa se ponovo logovati?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Deinstalirao sam i ponovo instalirao aplikaciju, opet je bila ista priča. ProŔle sezone je sve radilo kako treba, sad sam morao ažurirati na najnoviju verziju i kad sam probao gledati live, problemi :neznam:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
croatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 14:51 Je li itko kojim slučajem iskusio problem koji imam s F1 TV-om na mobitelu? ...
Za FP3 mi se nije dao paliti laptop pa sam ga odlučio gledati na mobitelu.

Prvo me naživciralo Å”to uopće moram skidati aplikaciju (imam neku averziju prema bespotrebnim aplikacijama :mrgreen: ), a onda sam se dodatno "razveselio" kad je aplikacija krahirala 3 puta za redom u roku od 2-3 minute. Pod krahirala mislim na potpunu blokadu mobitela od cca. 20-30 sekundi.

Kasnije, kad sam gledao snimku, je sve dobro fukcioniralo. Ali live nikako.
Imam neki noviji Samsung ako je to bitno. Nisam Ŕkolovao mobitele :zubo:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nisam ih ni ja Ŕkolovao, ali znam da ima dosta ljudi ovdje koji se razumiju pa pitam jer je velika Ŕansa da postoji jednostavno rjeŔenje, samo ga ja ne znam :mrgreen:

Kad već tipkam u temi, meni sad nema prijenosa, odvrtila se Å”pica i sad je neka generička F1 TV grafika na ekranu :bonk:

Edit: Sad radi prijenos, ali za mobitel i dalje ne znam jer sam izbrisao app i nisam treći put pokuÅ”ao reinstalirat.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Meni je taj F1tv na mobitelu zapravo i najpouzdaniji. Bez greŔke.
Isto iskustvo i na MS Edge na PC-u.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
croatic f1 je napisao/la: 19.03.2022., 15:30 Deinstalirao sam i ponovo instalirao aplikaciju, opet je bila ista priča. ProŔle sezone je sve radilo kako treba, sad sam morao ažurirati na najnoviju verziju i kad sam probao gledati live, problemi :neznam:
Zamotaj to sranje u smeće i poÅ”alji mailom 😜. Nek se drugi pate, a ti rahat gledaj na iptv šŸ˜‚

Vjerojatno je neki trenutni problem s obzirom da je i Dave imao sličnih problema.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ma problem je samo na mobitelu, sad gledam na TV-u koji je HDMI-jem spojen s laptopom, tu radi top, kao i proŔle sezone. Nisam joŔ probao na tabletu, ali on jadničak ni inače nije u top izdanju, strah me probavati s obzirom na to Ŕto mi je mobu napravio app :mrgreen:

CowboyT90
Karting
Karting
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Red Bull
Ja sam ove godine prvi puta uzeo F1 TV. PokuŔao sam gledati na laptopu (spojen preko HDMI na TV) i na mobu (iPhone 13). Znači vrijedi po meni svake uložene lipe.
ā€˜Leave me alone, I know what I am doing!’ - Kimi Raikkonen

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Grafika je ova nova glupa skroz, bolje je bilo prije s tri slova prezime vozaca, i pokraj tockica bijela zuta crvena i imas sve informacije!
Engine mode 11!
Position 5!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jel idalje moguće F1TV dijeliti s nekim, da može da se pokrene na dvije lokacije istovremeno?
slikaslika

denisg
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: Spa, Monza, Suzuka
Pozdrav svima,

Imam problem sa F1tv koji me straŔno nervira, za vrijeme Covid ludnice, su otkazane neke utrke, skoro pola sezone, i shodno tome se početak pretplate ''prebacio na pola sezone odnosno sa počeka 3. mjeseca na sredinu 7. mjeseca.
Kada sam kontaktirao F1tv i predložio da u 7 mjesecu platim samo dio pretplate koja bi trajala do kraja sezone glatko su me otpilili i napisali da oni primaju samo uplate za cijelu sezonu.

Zanima me je li netko drugi ima sličan problem, i je li ga uspio rijeŔiti.

lp

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
LH44 je napisao/la: 27.03.2022., 17:45 Jel idalje moguće F1TV dijeliti s nekim, da može da se pokrene na dvije lokacije istovremeno?
Je, moguće je i dalje.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 27.03.2022., 17:45 Jel idalje moguće F1TV dijeliti s nekim, da može da se pokrene na dvije lokacije istovremeno?
je, kladim se da može i na tri.
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Pohvale za F1 Tv, ubacivanjem drugog ekrana kod repriza, i Palmer Collins i Buxton su ok komentatori!
Engine mode 11!
Position 5!
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔