F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije onda do browsera, ja sam na Chromeu. Nisam isprobavao na ostalim uređajima, ovo sam reda radi išao provjeriti na random snimkama jel sve ok i već par dana ista stvar...

Chromecast bi trebao biti dostupan od početka sezone, ako sam dobro shvatio ono što su najavili.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Dal idu i treninzi u 50 fps ??? sad bas gledam nigdje ne piše u postavkama
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
I zasto neka baba komentira hahahha sta nema vise sky a ??
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
Jel netko ima problema sa F1tv na PC-u? Traje mi 5 minuta i onda se krene loadat. Svakih 5 min moram osvježiti.
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

ferrari12
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
kimi-f1 je napisao/la:Jel netko ima problema sa F1tv na PC-u? Traje mi 5 minuta i onda se krene loadat. Svakih 5 min moram osvježiti.
Probaj otvoriti u private modu u browseru

Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk

kimi-f1
Karting
Karting
Navija za: Raikkonen, Mclaren
ferrari12 je napisao/la: 01.05.2021., 16:39
kimi-f1 je napisao/la:Jel netko ima problema sa F1tv na PC-u? Traje mi 5 minuta i onda se krene loadat. Svakih 5 min moram osvježiti.
Probaj otvoriti u private modu u browseru

Na Chromeu ne pomaže. Vidim pišu neki da na Mozilli tako funkcionira...
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.

ferrari12
Karting
Karting
Tako je, na mozzili dobro radi u private modu

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Meni se Edge pokazao najboljim za F1tv na Pc-u. Nekako je framerate bolji i bez ikakvog stekanja. Mozilla solidno radi.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ja gledam preko Race directora, slika zablokira na sekundu svako par minuta, ali audio uredno radi pa nije strašno. U browseru je negledljivo.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
jel realno da još nisu riješili bagove sa F1TV :facepalm:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Na Edgeu gotovo nemam nikakvih problema sa gledanjem..
Na ca pola minute, minutu zna past kvaliteta videa ali brzo se vrati u normalu...
Eventualno 2, 3 puta tokom utrke...
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako :thumbsd:

ferrari12
Karting
Karting
croatic f1 je napisao/la:Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako :thumbsd:
Također kod mene.
Sad gledam 10+ minuta pit lane I radi bez greške. Očito je greška u glavnom screenu

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 02.05.2021., 16:38 Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako :thumbsd:
I meni je tako, ali sam skuzio fintu, treba dozvoliti kolačiće, Edge iz nekog razloga mnogo toga blokira, što treba i ne treba.

Meni danas F1 tv šteka. Jedno 7-8 puta se zamrzne i ucitava u nedogled. Čim refresham odmah proradi. Do brzine interneta nije. Čak i na smanjenoj rezoluciji ista priča.
I na PC i laptopu. Čak i pored 3 browsera. Nisam imao nikakvih problema na prve dvije utrke.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Da, ista priča kod svih očito. I ja sam probao s manjom rezolucijom, ali štekalo je identično i na najvišoj i na shitnoj rezoluciji. Prebacio sam se na neki stream sa Sportsurgea i spasio si ostatak živaca koji mi je ostao nakon starta i uvodnih krugova :chill:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Da, gledam na redditu ljudi su bijesni. Nisam ni ja ništa bolje volje od njih.
slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Treba se žaliti, nije mi štekalo jedino na mobitelu zadnjih pola sata. Gledao sa na SK preko KODI-a. Probao sam sve od Chroma do Opere koja ne podržava. Katastrofa još od registracije kad sam morao otvoriti novi račun da aktivirqm popust.
#DankeSeb

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Decki ja sam vam skinuo neku aplikaciju za Android TV,prva koju izbaci kad upisete u trazilicu F1 Tv,ok radi,chromecast im je jako los,non stop steka i izbaciva,lose s time da im je ovo 3 sezona!!!!
Engine mode 11!
Position 5!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Imam pitanje pošto sam nov sa F1tv.
Vraćaju li oni neku vrstu kompenzacije za utrku koja je bila negledljiva zbog tehničkih problema sa njihove strane. Ili omogućuju samo mogućnost otkazivanja pretplate uz puni povrat novca.?

Ne želim otkazivati, jer ovo je prva utrka od 3 da sam imao problema. Međutim problemi su bili takvi da sam propusto puno toga i izgubio živce. Za jednu utrku mogu pregrmit sve ovo, ali zareda li se još jedna otkazujem.
Ima piratskih streamova koji rade besprijekorno tako da neću bacati skoro 500 kn na ovo smeće ako se ponovi.
Ovo im je 3. godina i jednostavno nema isprika.
slika

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...dakle i ja sam imao štekprobleme s f1tv, prva utrka bez ikakvih problema, druga mi se jednom zamrznulo i malko je trzalo ali ova je definitivno katastrofa bila...reloadao sam browser jedno 40 puta tijekom utrke...išao sam na f1tv stranicu da napišem pritužbu pa sam 'među savjetima' za bolje gledanje naišao na savjet da se treba isključiti 'hardware acceleration' u browseru...da li je to netko isprobao i da li to funkcionira ili da se idem i ja žaliti?...nema mi smisla gledati na mobu ili tabletu, zato sam i platio f1tv da mogu gledati na TV-u...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡