F1tv
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije onda do browsera, ja sam na Chromeu. Nisam isprobavao na ostalim uređajima, ovo sam reda radi išao provjeriti na random snimkama jel sve ok i već par dana ista stvar...
Chromecast bi trebao biti dostupan od početka sezone, ako sam dobro shvatio ono što su najavili.
Chromecast bi trebao biti dostupan od početka sezone, ako sam dobro shvatio ono što su najavili.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Dal idu i treninzi u 50 fps ??? sad bas gledam nigdje ne piše u postavkama

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
I zasto neka baba komentira hahahha sta nema vise sky a ??

- kimi-f1
- Karting
- Navija za: Raikkonen, Mclaren
Na Chromeu ne pomaže. Vidim pišu neki da na Mozilli tako funkcionira...ferrari12 je napisao/la: 01.05.2021., 16:39Probaj otvoriti u private modu u browserukimi-f1 je napisao/la:Jel netko ima problema sa F1tv na PC-u? Traje mi 5 minuta i onda se krene loadat. Svakih 5 min moram osvježiti.
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Ukinite DRS, VSC i bod za FL.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ja gledam preko Race directora, slika zablokira na sekundu svako par minuta, ali audio uredno radi pa nije strašno. U browseru je negledljivo.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Na Edgeu gotovo nemam nikakvih problema sa gledanjem..
Na ca pola minute, minutu zna past kvaliteta videa ali brzo se vrati u normalu...
Eventualno 2, 3 puta tokom utrke...
Na ca pola minute, minutu zna past kvaliteta videa ali brzo se vrati u normalu...
Eventualno 2, 3 puta tokom utrke...
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako 

-
ferrari12
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
Također kod mene.croatic f1 je napisao/la:Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako
Sad gledam 10+ minuta pit lane I radi bez greške. Očito je greška u glavnom screenu
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
I meni je tako, ali sam skuzio fintu, treba dozvoliti kolačiće, Edge iz nekog razloga mnogo toga blokira, što treba i ne treba.croatic f1 je napisao/la: 02.05.2021., 16:38 Meni se na Edgeu uopće neće otvoriti stranica, samo stoji bijeli ekran. Na Chromeu kojeg inače koristim šteka nenormalno, baš kao što je @kimi-f1 opisao, radi koju minutu i onda gotovo. Uživo sam gledao FP3 i sad utrku i oba puta je bilo tako![]()
Meni danas F1 tv šteka. Jedno 7-8 puta se zamrzne i ucitava u nedogled. Čim refresham odmah proradi. Do brzine interneta nije. Čak i na smanjenoj rezoluciji ista priča.
I na PC i laptopu. Čak i pored 3 browsera. Nisam imao nikakvih problema na prve dvije utrke.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Da, ista priča kod svih očito. I ja sam probao s manjom rezolucijom, ali štekalo je identično i na najvišoj i na shitnoj rezoluciji. Prebacio sam se na neki stream sa Sportsurgea i spasio si ostatak živaca koji mi je ostao nakon starta i uvodnih krugova 

- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Treba se žaliti, nije mi štekalo jedino na mobitelu zadnjih pola sata. Gledao sa na SK preko KODI-a. Probao sam sve od Chroma do Opere koja ne podržava. Katastrofa još od registracije kad sam morao otvoriti novi račun da aktivirqm popust.
#DankeSeb
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Imam pitanje pošto sam nov sa F1tv.
Vraćaju li oni neku vrstu kompenzacije za utrku koja je bila negledljiva zbog tehničkih problema sa njihove strane. Ili omogućuju samo mogućnost otkazivanja pretplate uz puni povrat novca.?
Ne želim otkazivati, jer ovo je prva utrka od 3 da sam imao problema. Međutim problemi su bili takvi da sam propusto puno toga i izgubio živce. Za jednu utrku mogu pregrmit sve ovo, ali zareda li se još jedna otkazujem.
Ima piratskih streamova koji rade besprijekorno tako da neću bacati skoro 500 kn na ovo smeće ako se ponovi.
Ovo im je 3. godina i jednostavno nema isprika.
Vraćaju li oni neku vrstu kompenzacije za utrku koja je bila negledljiva zbog tehničkih problema sa njihove strane. Ili omogućuju samo mogućnost otkazivanja pretplate uz puni povrat novca.?
Ne želim otkazivati, jer ovo je prva utrka od 3 da sam imao problema. Međutim problemi su bili takvi da sam propusto puno toga i izgubio živce. Za jednu utrku mogu pregrmit sve ovo, ali zareda li se još jedna otkazujem.
Ima piratskih streamova koji rade besprijekorno tako da neću bacati skoro 500 kn na ovo smeće ako se ponovi.
Ovo im je 3. godina i jednostavno nema isprika.

-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...dakle i ja sam imao štekprobleme s f1tv, prva utrka bez ikakvih problema, druga mi se jednom zamrznulo i malko je trzalo ali ova je definitivno katastrofa bila...reloadao sam browser jedno 40 puta tijekom utrke...išao sam na f1tv stranicu da napišem pritužbu pa sam 'među savjetima' za bolje gledanje naišao na savjet da se treba isključiti 'hardware acceleration' u browseru...da li je to netko isprobao i da li to funkcionira ili da se idem i ja žaliti?...nema mi smisla gledati na mobu ili tabletu, zato sam i platio f1tv da mogu gledati na TV-u...