Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Da se malo osvrnem na serije, tocnine spranose..

Bas jucer odgledao zadnju epizodu.. Mogu reci vrlo dobra serija. Mozda mrvicu spora ali konstantna i stvarno dobra. Tony, sil, kris, paulie... Paulie je vrh, zivcenjak i lajavi eksplozivac, nasmijavao me :)

Mala zamjerka su mi ubojstva. U seriji kao da to nisu. Ono. Kill i idemo dalje. Nista nije bilo. Sve jedan mrtvi lik (a glavesine su vecinom) vec u sljedecoj ep kso da ga nije ni bilo... Nikakvih odgovornosti i posljedica. Ali to je samo mala zamjerka. Ipak se radi o obitelji sprsno i tonyu pa ajde... I da.. Cim je tonijeva stara crkla serija je postala puno bolja. Baba je udav zesci :)

Usput, sjecam se @vlado kads si spomenuo bb. I sopranose.. To je bio najveci klik da ih krenem gledat jer sam ih pocinjao gledati vec pa odustao ali moram reci da mi je bb ipak bila bolja serija. Cisto osobni dojam al eto hvala ti jer sam zbog te izjave krenuo i ne zalim ;)

E sad cu vjerojatno pocet zadnju sezonu The americans. Meni super serija. Napeta i dinamicna.. Bas ju volim gledat... Mislim ds je i homeland krenuo.. Isto zakon serija iako se dobro sjecam najdraza osoba iz serije je mrtva al jbg...

Got cu cekat vjerojatno da se nakoti... Zakon serija. Patuljka bih mogao gledat satima u komadu. Najjaci lik od svih serija na svijetu... Ni t-bag mu nije ravan.. Niti walter white.. Nitko. Mali je car...

Moram bacit oko sta je sa fargom koji mi je super inace... Jedna od najboljih iako ne volim serije u kojima sezone 7nisu povezane ali fargo je prica za sebe..

Ako netko ima nesto novo za preporuciti.. Slobodno..

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Tyrion je car, ne vjerujem da ijedna serija ima boljeg lika.

Preporučio bih ti Narcos ako nisi gledao. Ja trenutno breaking bad gledam, a posle bb kontam počet gledat Better Call Saul, to je serija o onom advokatu sa bb. Btw. Got je za 10 dana, jedva čekam :D
Aaa usput ponekad pogledam i top gear, krenuo od prve sezone nekad tamo u Januaru bješe, pa malo pomalo doguro do 17. sezone :mrgreen:
slikaslika

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Minute i sekunde brojim do 16.7. :kokice:

Ta serija ce me ubiti. Jucer sam pogledala malo zadnju epizodu 6 sezone, plakala na sve scene :facepalm: i definitivno kraljica serije u 6 sezoni Lyanna Mormont <3
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

zelot
Formula 1
Formula 1
Call saul sam gledao oar epizoda. On je super ali nesto nisam nastavio...imam drugih koje su mi draze. Narcos sam naravno odgledao i dobar je :) sto se tice tonya...jak je nema sta sli nije mo medju najboljim likovima definitivno :) ipak tu ima ekstrema da na dupe padnes:)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Black Queen je napisao/la: 06.07.2017., 21:42 Minute i sekunde brojim do 16.7. :kokice:

Ta serija ce me ubiti. Jucer sam pogledala malo zadnju epizodu 6 sezone, plakala na sve scene :facepalm: i definitivno kraljica serije u 6 sezoni Lyanna Mormont <3
THA KING IN THA NORD!!!
I ja ne mogu čekati više :bonk:
Cuj plakala na zadnju epizodu? :D
Ja nisam neki emotivac, ali pustio sam koju suzu kad nam je otišla Ygrite. Ovo ostalo ne baš, ni Red Wedding :mrgreen:

Što je najgore, malo su skratili sezone sa 10 epizoda na 7, još misle zadnju sezonu odgodit za 2019 :zzz:
slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Jesam ja jedini na svijetu koji nisam pogledao niti jedne epizode Game of thronesa ? Hahaha.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 15.07.2017., 00:15 Jesam ja jedini na svijetu koji nisam pogledao niti jedne epizode Game of thronesa ? Hahaha.
Nisi :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nisi, nisi... meni je to jedan od bezveznijih serija... kao i oni Vikinzi. Iako volim taj žanr, kulise i smještaj priče. Općenito mi danas serije više nemaju 'mesa'.. sve mi je tako isprazno, isforsano i izklišeizirano. Radije si odigraj Witcher 3 GOTY.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma meni bi mozda serija i bila vrh , nemogu reci kad je nisam gledao. Ali kad je cijeli svijet gleda i svi pricaju samo o toj seriji , eto ja bas namjerno je ne zelim gledati :D
slikaslika slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Serija je vjerovatno najbolja ikad. I ja je do prošle godine nisam gledao, ali kad sam krenuo gledat, zarazio sam se. Priča je toliko zapetljana i interesantna, da svaki put kad ponovo pogledaš neku scenu ili epizodu, nešto novo saznaš, skontaš. Uglavnom prejaka serija, sada ce za 2 dana ja msm nova sezona :kokice:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Je li tko pogledao Dunkirk?

Moja preporuka da se obavezno pogleda na velikom platnu ako je već tko namjeravao gledati :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F-eMt3SrfFU[/youtube]

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Emocionalno ispunjen film po ovakvoj vrućini nah krivi termin za takav film IMHO

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Meni odlican film .. A serije ko serije, svaki dan nice nesto novo.. A trenutno vrtim Power, Blacklist,Lethal Weapon te sam drugi puta pogledo Strike Back i Person Of Interest :) Ono, kad imas viska vremena na kraju zemlje, daleko od icega pa stalno nesto vrtis a i vecina serija je na godisnjem :)
Fino Alla Fine

Honda_RA014H
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Fernando Alonso
Danas sam gledao Zauvjek Susjedi kada se potpuno neočekivano pojavio Antonio Giovinazzi odnosno Duško Modrinić :rofl:

[ link do slike ]
F1Puls | FA14 | NH23 | Ella Rumpf

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Na pola 6 sezone Homeland... Ko i svaka do sada ubija :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
Mozda i najbolja sezona do sada. Ako ti je dobra serija onda preporucam i the americans ;)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la:Mozda i najbolja sezona do sada. Ako ti je dobra serija onda preporucam i the americans ;)
The Americans uf sirova serija o špijunaži SSSRa i Amera bolesno u nekim stvarima malo realnije od takvog tipa serija na TV-u. Definitivno preporuka.
The Punisher je vanka 13 epizoda na Netflixu

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@zelot i @MrDoomroom - tnx!c :thumbs:
The Americans su na popisu.
Sad ću završiti sa Homeland, pa moram privesti kraju Prison Break S4 i početi S5, i onda se bacam na House of Cards ili The Americans....
Serije ubijaju.... Draže su mi nego filmovi.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Prijedlozi za kvalitetne inteligentne filmove - nešto tipa Shutter Island, Interstellar itd.?
Sisu (fin.)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la: 20.11.2017., 19:12 Prijedlozi za kvalitetne inteligentne filmove - nešto tipa Shutter Island, Interstellar itd.?
Evo dva, ako nisi gledao:

https://www.rottentomatoes.com/m/the_imitation_game
https://www.rottentomatoes.com/m/beautiful_mind

Usput, da besplatno reklamiram yt kanal o osvrtima na filmove (i serije), koji mi je odličan :D

https://www.youtube.com/channel/UC-GWO0 ... 7HA/videos
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡