Bas jucer odgledao zadnju epizodu.. Mogu reci vrlo dobra serija. Mozda mrvicu spora ali konstantna i stvarno dobra. Tony, sil, kris, paulie... Paulie je vrh, zivcenjak i lajavi eksplozivac, nasmijavao me

Mala zamjerka su mi ubojstva. U seriji kao da to nisu. Ono. Kill i idemo dalje. Nista nije bilo. Sve jedan mrtvi lik (a glavesine su vecinom) vec u sljedecoj ep kso da ga nije ni bilo... Nikakvih odgovornosti i posljedica. Ali to je samo mala zamjerka. Ipak se radi o obitelji sprsno i tonyu pa ajde... I da.. Cim je tonijeva stara crkla serija je postala puno bolja. Baba je udav zesci

Usput, sjecam se @vlado kads si spomenuo bb. I sopranose.. To je bio najveci klik da ih krenem gledat jer sam ih pocinjao gledati vec pa odustao ali moram reci da mi je bb ipak bila bolja serija. Cisto osobni dojam al eto hvala ti jer sam zbog te izjave krenuo i ne zalim

E sad cu vjerojatno pocet zadnju sezonu The americans. Meni super serija. Napeta i dinamicna.. Bas ju volim gledat... Mislim ds je i homeland krenuo.. Isto zakon serija iako se dobro sjecam najdraza osoba iz serije je mrtva al jbg...
Got cu cekat vjerojatno da se nakoti... Zakon serija. Patuljka bih mogao gledat satima u komadu. Najjaci lik od svih serija na svijetu... Ni t-bag mu nije ravan.. Niti walter white.. Nitko. Mali je car...
Moram bacit oko sta je sa fargom koji mi je super inace... Jedna od najboljih iako ne volim serije u kojima sezone 7nisu povezane ali fargo je prica za sebe..
Ako netko ima nesto novo za preporuciti.. Slobodno..