There is nothing normal about great success. It is an iceberg that we normally only see the tip of above the water.
Za jedan naslov mozemo rec da je slucajan u bilo kojem sportu... Za 7... Hmmmmm...
Nije to tjedni turnir da ih imas osvojenih 7 u 15ak godina pa ajde, nije to nesto...
Koliko znam Max je samo govorio da bilo ko može pobijediti u Mercedesu što je istina, ali kad je u pitanju osvajanje titula uvijek je Lewisa hvalio po tom pitanju, ne znam da li je nedavno nešto drugo izjavio ili se to opet vadi iz konteksta
Gledam malo neke statistike. Vettel je najmlađi svjetski prvak, a pošto je uzeo 4 za redom, tako je i najmlađi dvostruki, trostruki i četverostruki prvak. E sad, ko je najmlađi peterostruki? Nema puno kandidata... Fangio vjerovatno nije. Nisam ni gledao, ali mislim da je on bio previše star, u poređenju sa današnjim vozačima, ili onima iz bliže prošlosti. Hamilton je peti naslov osvojio 2018, sa 33 godine. Schumacher je svoj peti osvojio 2002 godine, isto sa 33 godine. Obojica su rođena u Januaru, u 4 dana razlike. E sad, šta se tu gleda? Kraj sezone, ili utrka u kojoj je naslov osiguran?
Pastor je napisao/la: 23.12.2020., 03:29
Gledam malo neke statistike. Vettel je najmlađi svjetski prvak, a pošto je uzeo 4 za redom, tako je i najmlađi dvostruki, trostruki i četverostruki prvak. E sad, ko je najmlađi peterostruki? Nema puno kandidata... Fangio vjerovatno nije. Nisam ni gledao, ali mislim da je on bio previše star, u poređenju sa današnjim vozačima, ili onima iz bliže prošlosti. Hamilton je peti naslov osvojio 2018, sa 33 godine. Schumacher je svoj peti osvojio 2002 godine, isto sa 33 godine. Obojica su rođena u Januaru, u 4 dana razlike. E sad, šta se tu gleda? Kraj sezone, ili utrka u kojoj je naslov osiguran?
Utrka u kojoj je naslov osiguran.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Onda je to laka računica. 2002 sezona je završila prije nego je Hamilton osigurao titulu 2018. A Schumi je svoju osigurao na ljeto. Zanimljivo je da je sljedeću titulu Schumi osigurao tek na kraju sezone, a opet prije nego je Hamilton osigurao svoju u 2019 sezoni. Isto tako i za sedmu titulu. 2004 sezona je prije završila nego je Hamilton osigurao svoju sedmu ove godine, iako je Schumi opet osigurao titulu prije kraja. Zanimljivo je vidjeti da su prije sezone završavale u oktobru.
Pastor je napisao/la: 23.12.2020., 03:29
Ovo je rekord za koji sam siguran da se neće nikada oboriti. Možda ćemo i dobiti mlađeg svjetskog prvaka od Vettela, ali po meni nemoguće da će iti jedan postati najmlađi prvak, dvostruki, trostruki i četverostruki ZAREDOM.
Ne vidim kako će to netko oboriti u nekog bližoj budućnosti.
Mora se tu puno poklopiti. Vettel je zapravo s mukom sjeo u taj RB, jer je 2008 TR izgledao bolje. I iduće godine je bila već polušansa, a za 2. godina od dolaska je krenuo niz. Recimo Verstapen i Lecrec su rijetki uopće koji su s malo godina uopće došli do top tima, ali su daleko i od naslova a kud višestrukog. 90% vozača treba barem 3-4 godine da se uopće maknu u bolji bolid sredine poredka, još ako ne dođu u F1 sa 18-19 ništ od tog.
Sad recimo Russel ima šansu kad bi 2022 došao u Merc, Lecrec i Verstapen su do tad već "prestari"
Multi 21 je napisao/la: 27.12.2020., 23:13
Pa i ne bih rekao da je tako mala mogućnost za to. Vidimo da kad neku ekipu i vozača krene, da mogu nanizati nekoliko naslova.
Mišljenja sam da taj rekord teško može pasti. Zapamti, govorimo od tome da netko mora postati 4x prvak zaredom i to u godinama prije Seba. Ne znam baš kako će se to dogoditi.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
On neće napustiti Mercedes dok ne obori sve rekorde i svestan je da to nigde drugde neće moći. Osim ako je posle toliko miliona postao toliko alav i tvrdoglav a ovi su sa avanturom sa Russellom ukapirali da baš i ne moraju toliko love da plaćaju sobzirom da je klinac upao u bolid "jedva se smestio" i odmah oprao Bottasa.
Prekopiraću moj post sa drugog foruma...to je moje mišlenje u ovom trenutku....
Čini mi se da Luis odugovlaci sa potpisivanjem dogovora da bi imao kakve takve prognoze oko bolida za 2021. Mislim da neće on da ode iz F1 kao poražen. Samo ako nasluti da Rb ima dobar bolid( t.j. kao sto se špekuliše znatno jači motor) .....ne bi se iznenadio kada bi otresao astronomsku brojku kao alibi za prevremeni odlazak
Mislim sa njegovo ego ne prihvaća poraz makar i u zadnje godine. Hoće da ga pamte kao veliki...neporaženi...