Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@Dani
Ovo mi je onako, top izjava
There is nothing normal about great success. It is an iceberg that we normally only see the tip of above the water.
Za jedan naslov mozemo rec da je slucajan u bilo kojem sportu... Za 7... Hmmmmm...
Nije to tjedni turnir da ih imas osvojenih 7 u 15ak godina pa ajde, nije to nesto...
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koliko znam Max je samo govorio da bilo ko može pobijediti u Mercedesu što je istina, ali kad je u pitanju osvajanje titula uvijek je Lewisa hvalio po tom pitanju, ne znam da li je nedavno nešto drugo izjavio ili se to opet vadi iz konteksta :chill:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Gledam malo neke statistike. Vettel je najmlađi svjetski prvak, a pošto je uzeo 4 za redom, tako je i najmlađi dvostruki, trostruki i četverostruki prvak. E sad, ko je najmlađi peterostruki? Nema puno kandidata... Fangio vjerovatno nije. Nisam ni gledao, ali mislim da je on bio previše star, u poređenju sa današnjim vozačima, ili onima iz bliže prošlosti. Hamilton je peti naslov osvojio 2018, sa 33 godine. Schumacher je svoj peti osvojio 2002 godine, isto sa 33 godine. Obojica su rođena u Januaru, u 4 dana razlike. E sad, šta se tu gleda? Kraj sezone, ili utrka u kojoj je naslov osiguran?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pastor je napisao/la: 23.12.2020., 03:29 Gledam malo neke statistike. Vettel je najmlađi svjetski prvak, a pošto je uzeo 4 za redom, tako je i najmlađi dvostruki, trostruki i četverostruki prvak. E sad, ko je najmlađi peterostruki? Nema puno kandidata... Fangio vjerovatno nije. Nisam ni gledao, ali mislim da je on bio previše star, u poređenju sa današnjim vozačima, ili onima iz bliže prošlosti. Hamilton je peti naslov osvojio 2018, sa 33 godine. Schumacher je svoj peti osvojio 2002 godine, isto sa 33 godine. Obojica su rođena u Januaru, u 4 dana razlike. E sad, šta se tu gleda? Kraj sezone, ili utrka u kojoj je naslov osiguran?
Utrka u kojoj je naslov osiguran.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Onda je to laka računica. 2002 sezona je završila prije nego je Hamilton osigurao titulu 2018. A Schumi je svoju osigurao na ljeto. Zanimljivo je da je sljedeću titulu Schumi osigurao tek na kraju sezone, a opet prije nego je Hamilton osigurao svoju u 2019 sezoni. Isto tako i za sedmu titulu. 2004 sezona je prije završila nego je Hamilton osigurao svoju sedmu ove godine, iako je Schumi opet osigurao titulu prije kraja. Zanimljivo je vidjeti da su prije sezone završavale u oktobru. :D

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Rosberg zajebava Lewisa i van F1 :zubo:
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 23.12.2020., 03:29 Gledam malo neke statistike. Vettel je najmlađi svjetski prvak, a pošto je uzeo 4 za redom, tako je i najmlađi dvostruki, trostruki i četverostruki prvak. E sad, ko je najmlađi peterostruki? Nema puno kandidata... Fangio vjerovatno nije. Nisam ni gledao, ali mislim da je on bio previše star, u poređenju sa današnjim vozačima, ili onima iz bliže prošlosti. Hamilton je peti naslov osvojio 2018, sa 33 godine. Schumacher je svoj peti osvojio 2002 godine, isto sa 33 godine. Obojica su rođena u Januaru, u 4 dana razlike. E sad, šta se tu gleda? Kraj sezone, ili utrka u kojoj je naslov osiguran?
Ovo je rekord za koji sam siguran da se neće nikada oboriti. Možda ćemo i dobiti mlađeg svjetskog prvaka od Vettela, ali po meni nemoguće da će iti jedan postati najmlađi prvak, dvostruki, trostruki i četverostruki ZAREDOM.

Ne vidim kako će to netko oboriti u nekog bližoj budućnosti.
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa i ne bih rekao da je tako mala mogućnost za to. Vidimo da kad neku ekipu i vozača krene, da mogu nanizati nekoliko naslova.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Mora se tu puno poklopiti. Vettel je zapravo s mukom sjeo u taj RB, jer je 2008 TR izgledao bolje. I iduće godine je bila već polušansa, a za 2. godina od dolaska je krenuo niz. Recimo Verstapen i Lecrec su rijetki uopće koji su s malo godina uopće došli do top tima, ali su daleko i od naslova a kud višestrukog. 90% vozača treba barem 3-4 godine da se uopće maknu u bolji bolid sredine poredka, još ako ne dođu u F1 sa 18-19 ništ od tog.
Sad recimo Russel ima šansu kad bi 2022 došao u Merc, Lecrec i Verstapen su do tad već "prestari"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 27.12.2020., 23:13 Pa i ne bih rekao da je tako mala mogućnost za to. Vidimo da kad neku ekipu i vozača krene, da mogu nanizati nekoliko naslova.
Mišljenja sam da taj rekord teško može pasti. Zapamti, govorimo od tome da netko mora postati 4x prvak zaredom i to u godinama prije Seba. Ne znam baš kako će se to dogoditi.
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
taj rekord se čini teži za obaranje nego da netko ponovi Schumachera i Hamiltona po broju naslova.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pogled u budućnost: VN Velike Britanije 2021. :mrgreen:
https://twitter.com/stanreport/status/1344414861791518722

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Kico
Fill her up again please mate :rofl:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Tommy Tutone :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vjerojatno bullshit, ali moglo bi biti kvalitetan klikbejt na 24sata/Indexu/Tportalu.
[tweet][/tweet]

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj

On neće napustiti Mercedes dok ne obori sve rekorde i svestan je da to nigde drugde neće moći. Osim ako je posle toliko miliona postao toliko alav i tvrdoglav a ovi su sa avanturom sa Russellom ukapirali da baš i ne moraju toliko love da plaćaju sobzirom da je klinac upao u bolid "jedva se smestio" i odmah oprao Bottasa.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Prekopiraću moj post sa drugog foruma...to je moje mišlenje u ovom trenutku....
Čini mi se da Luis odugovlaci sa potpisivanjem dogovora da bi imao kakve takve prognoze oko bolida za 2021. Mislim da neće on da ode iz F1 kao poražen. Samo ako nasluti da Rb ima dobar bolid( t.j. kao sto se špekuliše znatno jači motor) .....ne bi se iznenadio kada bi otresao astronomsku brojku kao alibi za prevremeni odlazak

Mislim sa njegovo ego ne prihvaća poraz makar i u zadnje godine. Hoće da ga pamte kao veliki...neporaženi...

Tako ja mislim

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@gjoko-mkd
Zar stvarno netko misli da ce ove sezone(2021) RB biti jaci od Mercedesa koji je pomeo proslu sezonu...
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡