Kriptovalute (Ethereum, Bitcoin...)

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ja imam 134 , ali lijen sam dovuc jos par ljudi da se to malo poveca :D

A sta se tice kyc-a nemam pojma. Vidjeti cemo prvo dali ce me uhvatiti u besplatnom valu :D
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ja sam na 223
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
291 iako mislim da se može brže, ali eto imam ljudi u imeniku sa stavom 5G širi COVID-19

Sent from my GM1913 using Tapatalk

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Free money XD, ako ništa barem imamo apk koja ne radi ništa, a zahtjeva jedan klik svaka 24h [ link do slike ][ link do slike ]

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jel troši dosta bateriju aplikacija?

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la:Jel troši dosta bateriju aplikacija?
Uopće ne troši. Kao da je ni nemaš na phonu :)

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Piči bitcoin prema novom "all time high", a ETH je prešao 500. Baš me zanima što će biti kad prijeđu i jedan i drugi stari ATH... Prošli put je bio čisti hype jer je ulazio baš svatko unutra, a ovaj put ide puno sporije. I pritom demantira one koji su govorili da se balon ispuhao i da je gotovo :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne pricaj jos me pece kako sam fasovo 2eth..iako bi i trenutno bio u minusu jer ssm uzeo kad je bio 750 ali ono... Ssd se nikako ne isplati uzimat.

Eventualno kad je eth bio ispod 150 i btc ispod 4 je bilo vrijeme za ulaganje ali jbg,prosla baba..

Kako god, btc fino raste mada se meni je cini da bas polako ide gore.. u mjesec dana je jako puno skocio... Ajde drzim fige vama koji ste nekad kupili, da se oparite dobro

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

F1 2020
Karting
Karting
S nama već: 5 god
ovaj ethereum i prijave su skroz iskomplicirali, vise se nemam pojma prijaviti uopce na racun koji sam otvorio, izgleda da treba instalirati neki dodatni app za prijavu na wallet. a i na stranici vise nema onog zelenog lokota da znamo da je sigurno....

F1 2020
Karting
Karting
@avetma, ovdje (https://kb.myetherwallet.com/en/getting ... ur-wallet/ pise da nije preporucljivo se logirati preko private keya, sto ti mislis?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nesigurno je i imati tisuću eura u novčaniku, odnosno, nesigurnije nego da ih držiš u sefu. :) ako znaš što radiš i komp ti nije kompromitiran onda ne vidim zašto bi PK bio loša opcija.

Btw., bez zelenog lokota ništa, a čak i s njim provjeriti tri puta jesi li na dobroj adresi. Phishing je jeftin način prevare. Isprobaj mycrypto ako ti myetherwallet ne paše.

F1 2020
Karting
Karting
paše meni myetherwallet i na njemu imam nesto ulozeno i sa njim sam dosada radio, ali mi nije jasno zasto je gore obican lokot, a ne zeleni? jel to do kompa ili do njih? npr na pulsu je isto obican lokot , a ne zeleni? ili je dovoljan bilo kakav lokot? evo slika da bude jasnije

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mislim da Chrome više ne radi zelene lokote, njima je sad lokot siv po defaultu. Jedino upozoravaju kad nije secure. Proguglaj to da provjeriš, ja koristim Operu pa nisam siguran.

F1 2020
Karting
Karting
je, tako je, tu sve pise https://www.cnet.com/news/say-good-bye- ... le-chrome/

vetma fakat si car, imas odmah rjesenje za svaki problem koji zadesi covjeka :klanjam:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la: 22.11.2020., 13:27 Piči bitcoin prema novom "all time high", a ETH je prešao 500. Baš me zanima što će biti kad prijeđu i jedan i drugi stari ATH... Prošli put je bio čisti hype jer je ulazio baš svatko unutra, a ovaj put ide puno sporije. I pritom demantira one koji su govorili da se balon ispuhao i da je gotovo :)
Bitcoin prešao all time high, a ETH prešao 600. Čak ni ova korekcija od prije par dana nije bila dugog vijeka, odmah se vratio uzbrdo :O :bonk:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
BTC skočio na 22,500$. Sad je vrijeme da se uloži na BCH. Čuo sam da se očekuje da će on drastično skočiti naredne godine...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
jbte početkom prošle godine je bio oko 10k$, sjećam se da je bio i ispod 10k$ prošle godine
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la: 01.12.2020., 13:21
avetma je napisao/la: 22.11.2020., 13:27 Piči bitcoin prema novom "all time high", a ETH je prešao 500. Baš me zanima što će biti kad prijeđu i jedan i drugi stari ATH... Prošli put je bio čisti hype jer je ulazio baš svatko unutra, a ovaj put ide puno sporije. I pritom demantira one koji su govorili da se balon ispuhao i da je gotovo :)
Bitcoin prešao all time high, a ETH prešao 600. Čak ni ova korekcija od prije par dana nije bila dugog vijeka, odmah se vratio uzbrdo :O :bonk:
Pardon, Btc opet prešao all time high, Eter sad na 730 :bonk:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne mogu ne primjetiti slicnost kao od krajem 2017.. sjecam se, btc bio oko 10k, eth 750.. do sredine sijecnja 2018 oboje skocili za duplo.. 20k i 1400 eth.. inonda veliki pad do ispod 4k bzc a erh na nekih 100tinjak dolara.

Bit ce zanimljivo pratiti kako ce se stvari razvijati do proljeca/ljeta.

Oce opet biti isto.. veliki rast, pa veliki pad.

Da se razumijemo, naravno da bih volio zbog svih koji su ulozili da uberu pinku, tu nema govora.

Ali proslo mi kroz glavu da je mozda bas to jedna od caka.. nekako se nabije vrijednost.. ekipa ulozi lovu.. onda oni koji su kupili kad je bio na najnizoj razini svoje pare povuku i tu dodje do pada..

Cijelo vrijeme se rudari ipak pa nakon koju godinu opet isto.. padne cijena, onaj tko ima ulozi lovu i ceka da opet poraste pa proda.. pitanje je koliko takvih ciklusa se moze ponoviti. Je li ovo zadnji ili ce biti 5-10-x ciklusa...

Naravno, nitko, pa ni ja, ne znamo sta ce biti. Ali eto, jedno od vidjenja.

Ako opet padnu jako kao u 2018, mislim da cu opet pokusat sa nekim ulogom i ovaj put cuvat na sigurnom mjestu

Sve u svemu, ne bi me nimalo iznenadilo, cak ocekujem, reprizu 2017/8.. veliki rast pa pad..

Ali eto, kao sto rekoh, nitko ne zna... Vidjet cemo

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la: 28.12.2020., 10:06 Pardon, Btc opet prešao all time high, Eter sad na 730 :bonk:
Tjedan dana kasnije - 915 USD :rofl: Što se ovo događa... :bonk:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡