A sta se tice kyc-a nemam pojma. Vidjeti cemo prvo dali ce me uhvatiti u besplatnom valu

Uopće ne troši. Kao da je ni nemaš na phonuMr.Spaceguy je napisao/la:Jel troši dosta bateriju aplikacija?
Bitcoin prešao all time high, a ETH prešao 600. Čak ni ova korekcija od prije par dana nije bila dugog vijeka, odmah se vratio uzbrdoavetma je napisao/la: 22.11.2020., 13:27 Piči bitcoin prema novom "all time high", a ETH je prešao 500. Baš me zanima što će biti kad prijeđu i jedan i drugi stari ATH... Prošli put je bio čisti hype jer je ulazio baš svatko unutra, a ovaj put ide puno sporije. I pritom demantira one koji su govorili da se balon ispuhao i da je gotovo![]()
Pardon, Btc opet prešao all time high, Eter sad na 730avetma je napisao/la: 01.12.2020., 13:21Bitcoin prešao all time high, a ETH prešao 600. Čak ni ova korekcija od prije par dana nije bila dugog vijeka, odmah se vratio uzbrdoavetma je napisao/la: 22.11.2020., 13:27 Piči bitcoin prema novom "all time high", a ETH je prešao 500. Baš me zanima što će biti kad prijeđu i jedan i drugi stari ATH... Prošli put je bio čisti hype jer je ulazio baš svatko unutra, a ovaj put ide puno sporije. I pritom demantira one koji su govorili da se balon ispuhao i da je gotovo![]()
![]()
![]()
Tjedan dana kasnije - 915 USD