Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
MrDoomroom je napisao/la:Hahahahha veslanje možda i jedina utrka gdje Maldonado nije ima sudar
Ipak je to Maldonado on je fizički najdalje odveslao doslovno hahahahahViper je napisao/la:MrDoomroom je napisao/la:Hahahahha veslanje možda i jedina utrka gdje Maldonado nije ima sudar
Da ali ga je opako zanosilo na pravcima, skorom je odveslao u publiku
Sve ja tebe razumijem i ima logike ovo što si napisao ali nije mi jasno šta je to pitwall ??raca je napisao/la:Ne znam zašto su svi napeli na FIA-u glede šifriranih poruka iz Ferraria kada je to maslo Mercedesa. Naime, Mercedes nije samo skupina mehaničara, aerodizajnera i sl., već imaju dobro organiziranu platformu za špijunska djelovanja i protuobavještajnu službu, koja je otkrila da je Ferrari angažirao četiri pripadnika Navajo plemena da sastave šifrirane kodove kako bi izmanipulirali poštene djelatnike FIA-e. Te šifre nisu razbili ni Japanci (zato su i izgubili rat), pa kako će onda Europljani. Mercov team pod konspiretivnim imenom Spy Engineers, jedanaest dana prije utrke prijavili su dolazak u Bahrein sumnjive četvorice koji su bili maskirani u bijelce sa čudnim spravama u obliku orlovog pera, strelice čudnog oblika zakrivljene prema gore i dvije kante bizonove masti te lulu sa hercegovačkim duhanom. Naravno, sumnje više nije bilo o čemu se tu radi. Međutim, kako oni nisu kompetentni za te stvari, cijeli slučaj, sa dokazima, prijavili su čelnim ljudima u FIA-i koji su ionako glupi da to sami otkriju. Istina, kako od drugog svj. rata nisu djelovali, malo su zakržljali pa su Vettelu poslali krivi kod nakon čega je Seb odustao još u krugu za zagrijavanje. Međutim suradnja sa Kimijem je bio pun pogodak, jer se bolje snašao pošto je on pripadnik neindoevropskog jezičnog govornog područja kao i spomenuti Indijanci. Oni su i otkrili što Seb nije dobro razumio preko dimnih signala iz njegovog bolida te javili u pitwall Ferrarija. Bilo kako bilo, od svega neće biti ništa, jer krovna organizacija nema dokaz što ta poruka znači ( a ko bi i znao kad im je jezik zajeban). Otežavajuća okolnost po njih je i ta što su se svi pripadnici spomenutog plemena davnih dana zavjetovali da ne će odavati tajne drugih pripadnika, ma koliko im deka i ogledalaca blijedoliki davali, a u Mecedesu su, ne samo blijedoliki već i blijedokosi. Častan narod, a samim time i Ferrarijevci jer se s njima druže( po onoj staroj- skim si, takav si). Treba napomenuti da su logističku podršku Navajo Indijancima dali pripadnici plemena Lakota.
Jbga heat, trebao si staviti makar par ovih smajlijaHeatBlast44 je napisao/la:pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
Previše si to bukvalno shvatio. Naime "Inženjer koji sjedi" je pravo ime jednog od Indijanaca koje je spominjao raca, on je potomak "Bika koji sjedi" a njegov stric je većinski vlasnik Crvenih bikova. Sve je to kompliciranije nego povijest i preci američkih predsjednika.HeatBlast44 je napisao/la:pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha
Taj gazda (ujedno i predak) Crvenih bikova ima neke čudne odnose sa poglavicom Propeti konjić koji je njegovom drugom koljenu po materi davao snagu i moć, pa su se onda posvađali, pa je trebao ponovo da hrani sve Crvene bikove, ali ipak je (vjerovatno pod uticajem vatrene vode i punog mjeseca) ponovo došlo do svađe tako da opet hrani samo te male Crvene bikove (u drugom koljenu po materi), dok su ovi veliki otišli kod sajdžije (to je plemenita loza majstora koji prave saJtove) da se tamo napoje.Viper je napisao/la:Previše si to bukvalno shvatio. Naime "Inženjer koji sjedi" je pravo ime jednog od Indijanaca koje je spominjao raca, on je potomak "Bika koji sjedi" a njegov stric je većinski vlasnik Crvenih bikova. Sve je to kompliciranije nego povijest i preci američkih predsjednika.HeatBlast44 je napisao/la:pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha