Sprdbox

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Hahahahha veslanje možda i jedina utrka gdje Maldonado nije ima sudar :D

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
MrDoomroom je napisao/la:Hahahahha veslanje možda i jedina utrka gdje Maldonado nije ima sudar :D

Da ali ga je opako zanosilo na pravcima, skorom je odveslao u publiku :mrgreen:
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:Hahahahha veslanje možda i jedina utrka gdje Maldonado nije ima sudar :D

Da ali ga je opako zanosilo na pravcima, skorom je odveslao u publiku :mrgreen:
Ipak je to Maldonado on je fizički najdalje odveslao doslovno hahahahah

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Ne znam zašto su svi napeli na FIA-u glede šifriranih poruka iz Ferraria kada je to maslo Mercedesa. Naime, Mercedes nije samo skupina mehaničara, aerodizajnera i sl., već imaju dobro organiziranu platformu za špijunska djelovanja i protuobavještajnu službu, koja je otkrila da je Ferrari angažirao četiri pripadnika Navajo plemena da sastave šifrirane kodove kako bi izmanipulirali poštene djelatnike FIA-e. Te šifre nisu razbili ni Japanci (zato su i izgubili rat), pa kako će onda Europljani. Mercov team pod konspiretivnim imenom Spy Engineers, jedanaest dana prije utrke prijavili su dolazak u Bahrein sumnjive četvorice koji su bili maskirani u bijelce sa čudnim spravama u obliku orlovog pera, strelice čudnog oblika zakrivljene prema gore i dvije kante bizonove masti te lulu sa hercegovačkim duhanom. Naravno, sumnje više nije bilo o čemu se tu radi. Međutim, kako oni nisu kompetentni za te stvari, cijeli slučaj, sa dokazima, prijavili su čelnim ljudima u FIA-i koji su ionako glupi da to sami otkriju. Istina, kako od drugog svj. rata nisu djelovali, malo su zakržljali pa su Vettelu poslali krivi kod nakon čega je Seb odustao još u krugu za zagrijavanje. Međutim suradnja sa Kimijem je bio pun pogodak, jer se bolje snašao pošto je on pripadnik neindoevropskog jezičnog govornog područja kao i spomenuti Indijanci. Oni su i otkrili što Seb nije dobro razumio preko dimnih signala iz njegovog bolida te javili u pitwall Ferrarija. Bilo kako bilo, od svega neće biti ništa, jer krovna organizacija nema dokaz što ta poruka znači ( a ko bi i znao kad im je jezik zajeban). Otežavajuća okolnost po njih je i ta što su se svi pripadnici spomenutog plemena davnih dana zavjetovali da ne će odavati tajne drugih pripadnika, ma koliko im deka i ogledalaca blijedoliki davali, a u Mecedesu su, ne samo blijedoliki već i blijedokosi. Častan narod, a samim time i Ferrarijevci jer se s njima druže( po onoj staroj- skim si, takav si). Treba napomenuti da su logističku podršku Navajo Indijancima dali pripadnici plemena Lakota.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
raca je napisao/la:Ne znam zašto su svi napeli na FIA-u glede šifriranih poruka iz Ferraria kada je to maslo Mercedesa. Naime, Mercedes nije samo skupina mehaničara, aerodizajnera i sl., već imaju dobro organiziranu platformu za špijunska djelovanja i protuobavještajnu službu, koja je otkrila da je Ferrari angažirao četiri pripadnika Navajo plemena da sastave šifrirane kodove kako bi izmanipulirali poštene djelatnike FIA-e. Te šifre nisu razbili ni Japanci (zato su i izgubili rat), pa kako će onda Europljani. Mercov team pod konspiretivnim imenom Spy Engineers, jedanaest dana prije utrke prijavili su dolazak u Bahrein sumnjive četvorice koji su bili maskirani u bijelce sa čudnim spravama u obliku orlovog pera, strelice čudnog oblika zakrivljene prema gore i dvije kante bizonove masti te lulu sa hercegovačkim duhanom. Naravno, sumnje više nije bilo o čemu se tu radi. Međutim, kako oni nisu kompetentni za te stvari, cijeli slučaj, sa dokazima, prijavili su čelnim ljudima u FIA-i koji su ionako glupi da to sami otkriju. Istina, kako od drugog svj. rata nisu djelovali, malo su zakržljali pa su Vettelu poslali krivi kod nakon čega je Seb odustao još u krugu za zagrijavanje. Međutim suradnja sa Kimijem je bio pun pogodak, jer se bolje snašao pošto je on pripadnik neindoevropskog jezičnog govornog područja kao i spomenuti Indijanci. Oni su i otkrili što Seb nije dobro razumio preko dimnih signala iz njegovog bolida te javili u pitwall Ferrarija. Bilo kako bilo, od svega neće biti ništa, jer krovna organizacija nema dokaz što ta poruka znači ( a ko bi i znao kad im je jezik zajeban). Otežavajuća okolnost po njih je i ta što su se svi pripadnici spomenutog plemena davnih dana zavjetovali da ne će odavati tajne drugih pripadnika, ma koliko im deka i ogledalaca blijedoliki davali, a u Mecedesu su, ne samo blijedoliki već i blijedokosi. Častan narod, a samim time i Ferrarijevci jer se s njima druže( po onoj staroj- skim si, takav si). Treba napomenuti da su logističku podršku Navajo Indijancima dali pripadnici plemena Lakota.
Sve ja tebe razumijem i ima logike ovo što si napisao ali nije mi jasno šta je to pitwall ?? :shock: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha

Jbga heat, trebao si staviti makar par ovih smajlija :rofl: :rofl:
Da ne pomisli neko kako smo i ja (sa svojim pitanjem) i ti (sa svojim odgovorom) bili ozbiljni. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 07.04.2016., 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Nije Heat.....

To ti je nekakav zid. Koliko mogu vidjeti. :thumbs: :mrgreen:
Nikakvi inzinjeri! :gandalf:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Frantic
Formula 1
Formula 1
pitwall - zid od pite :klopa:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ante bi mogo pobrisat ako vidi :zubo: no serious stuff here :mrgreen: :gandalf:
slikaslika

Viper
Formula 4
Formula 4
Navija za: Sebastian Vettel
HeatBlast44 je napisao/la:pitwall su ti inzinjeri koji sjede kraj zida koji razdvaja stazu i box, sa strane boxa. bukvalno sam objasnio haha

Previše si to bukvalno shvatio. Naime "Inženjer koji sjedi" je pravo ime jednog od Indijanaca koje je spominjao raca, on je potomak "Bika koji sjedi" a njegov stric je većinski vlasnik Crvenih bikova. Sve je to kompliciranije nego povijest i preci američkih predsjednika.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

SEAS
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Pitt = rupa, jarak
Wall = zid

Pitwall = zid oko rupe, jarka

True storry!!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:

Previše si to bukvalno shvatio. Naime "Inženjer koji sjedi" je pravo ime jednog od Indijanaca koje je spominjao raca, on je potomak "Bika koji sjedi" a njegov stric je većinski vlasnik Crvenih bikova. Sve je to kompliciranije nego povijest i preci američkih predsjednika.
Taj gazda (ujedno i predak) Crvenih bikova ima neke čudne odnose sa poglavicom Propeti konjić koji je njegovom drugom koljenu po materi davao snagu i moć, pa su se onda posvađali, pa je trebao ponovo da hrani sve Crvene bikove, ali ipak je (vjerovatno pod uticajem vatrene vode i punog mjeseca) ponovo došlo do svađe tako da opet hrani samo te male Crvene bikove (u drugom koljenu po materi), dok su ovi veliki otišli kod sajdžije (to je plemenita loza majstora koji prave saJtove) da se tamo napoje.
A iz plemena Srebrenih strijela su uvijek to nekako posmatrali iz prikrajka i nisu htjeli da se miješaju.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Sad sam se vratio sa puta pa nisam prije vidio.
@Frantic: Sve ja tebe razumijem i ima logike ovo što si napisao ali nije mi jasno šta je to pitwall ?? :shock: :mrgreen:
Pa morao sam nešto bubnuti u stilu teme. Prvobitno sam htio spomenuti Maranello, pa odustao, a riječ box u tom kontekstu mi je izgledala pre obično. Ne bi valjda pitali, kakve ima veze, da sam spomenuo npr., garažu :zubo:
Kada sam pitao Antu jel' može ovakva tema, napomenuo sam da ima još kandidata koji bi se snašli u njoj poput ribe u vodi pritom aludirao, prvenstveno na tebe, Cikija, Zeku, Heata, na dalmatinski humor mzf1 i još neke, ali Senna66 i Viper su me ugodno iznenadili. Senna66 se izvrsno dotaknuo mog McLarena :koska:

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
SEAS je napisao/la:Pitt = rupa, jarak
Wall = zid

Pitwall = zid oko rupe, jarka

True storry!!
meni ova matematika baca na poljski WC :zubo:

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Pitwall - zid za pit :pivo:

Doduše kakve se strategije nekad donose, ovo čak nije ni daleko od istine
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
Samprasov ili Bradov zid :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
[ link do slike ]
"Treba mi odmor, dosta mi je svega."

[ link do slike ]

Tijekom odmora od F1 Alonso je razmišljao o svemu danima i pronašao jedino logično rješenje. Odlučio se pridružiti novom projektu Mclarena:
[ link do slike ]

Fernando s osmjehom na licu već testira novi bolid za 2017. "Bolid ima između 20-30 konja više nego ovogodišnji bolid, pouzdanost je odlična, još moramo poraditi na aerodinamičkom paketu i očekujemo borbu s Mercedesom već sljedeće godine."
[ link do slike ]

Alonso dodaje kako se projektu pridružuje i Jenson Button. Njegova zadaća prvog dana testiranja bila je savim logična, iskoristio je svoje vještine iz triatlona i utrkivao se protiv Alonsa u novom bolidu. Za razliku od testiranja u veljači u kojem je Button bio brži od MP4-31, ovoga puta Alonso je bez većih problema završio ispred svog momčadskog kolege.
[ link do slike ]
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Vidim šire zadnje gume zadovoljavaju uvjete za drugu godinu... Snaga je tu, samo se mora proraditi na manjoj težini i areodinamici :mrgreen:

Veseli što nema halo concept ali ovaj zatvoreni kokpit je izrazito ružan... I neznam za druge ali pomalo podsjeća na traktor :thumbsd:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
@Senna66- pa di si baš stavio sliku sa full wet gumama?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡