Sprdbox

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
Već neko vrijeme Hamilton je na udaru kritika na svoj privatni život i styling. Međutim, nitko ne želi pogledati istini u oči i javno okriviti Wolfa i Laudu za njegove neuspjehe i poluuspjehe. Umjesto da ga očinski savjetuju i upozore na opasnost koju donosi nošenje teških predmeta na sebi, oni okreću glavu i zatvaraju oči kao pravda u Hrvatskoj, i kao da Lewis vozi za konkurentski Ferrari. Zlato ima veliku specifičnu gustoću pa je samim time teško, a kad se stavi na vrat, izaziva pritisak na vratne žile, na sve do jednog kralješka koji trebaju održavati njegov torzo, spušta ramena koja ujedno prave pritisak na šake kojima treba upravljati bolidom, a još k tome, nalazi se blizu glave gdje sjaj zlata direktno udara na mozak koji je zadužen za koncentraciju. Znanstvenici kažu da je krajnja dopuštena težina nošenja zlatnog nakita na vratu 1860 grama i to sa privjeskom, ali ovaj ga pretjera, a da ga nitko nije upozorio na to. Pa neće valjda njegovi fanovi upozoravati na to, mada bi se trebali, kad bolje razmislim, više angažirati oko svog ljubimca na vrijeme, jer bi moglo otići sve k vragu. Dalje, sama pomisao na taj, ipak plemeniti, metal, izaziva pomanjkanje koncentracije na stvari koje su čovjeku primarne, jer potraga za zlatnim produktima odvlači pažnju od svakodnevnih obveza.Treba letjeti svako malo po svijetu u potrazi za novim sadržajima i još noćima provoditi vrijeme na internetskim stranicama tipa: mydearestgold.com, godblessgold.com i druge. Izgleda da ide za onom starom:"Nije sve u novcu, ima nešto i u zlatu". Pitam se samo kad stigne partijati. Nošenje zlata na sebi, nakon nekog vremena i kad ga skinete, imate osjećaj kao da je na vama, ali u biti znate da nešto fali. E, tu dolazimo do glavnog problema. To se događa i Hamiltonu. On doduše skine prije utrke svoje relikvije, međutim tijelo registrira da je na njemu, ali mozak ne. Tada se Lewis meškolji po bolidu, misli ko zna na šta i šta se dogodi??? Nico uzme pobjedu. I tako zadnjih pet puta zaredom. Malo sam se raspitivao kod susjeda liječnika koji mi je rekao da je bolest još uvijek akutna, ali bi vrlo brzo mogla postati kronična te da tu on ne može ništa već bi trebalo otići specijalisti. Bilo kako bilo, Lewis bi uskoro mogao ostati bez znatnih novčanih sredstava, jer će uskoro morati zaposliti radnike koji će to zlato nositi, skladištara, knjigovođu, tajnicu i direktora, a to sve košta. Dobra stvar, ipak ima i toga, je što se Lewis oblači u lagane, prozračne, tkanine uglavnom živpisnih boja, a ponekad koristi čisto bijelo( ne ono bijelo), te često mijenja sunčane naočale koje se ipak troše, pa se ne može reći da uništava kožu (osim one oko vrata). Dobro je i to ako se samo zadrži na zlatu. Šta ako se zarazi nekretninama, kako onda? Zato šefovi Mercedesa, hvatajte se posla i spašavajte što se spasiti dade. A šteta. Takav jedan dragulj počeo se pretvarati u obično zlato.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ja mislim da je problem kudikamo kompleksniji od samih posljedica nošenja zlata i drugih drangulija. Očito je da čovjek pati od cirkulufilije, jer su mu krugovi sexy, no pošto je ta bolest tako rijetka , nažalost ne postoji specijalist koji bi mogao prepisati pravilnu terapiju.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ako je problem u zlatu neka proba sa ovim lancima :mrgreen:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Pravi rudnički
Teška klasa, u skladu sa DIN 22252
Ima više dimenzija ali najčešće su ove
14x50; 18x64; 22x86; 30x108
http://www.fasing.pl/en/lancuchy_okragl ... e_gornicze

A može staviti i raznorazne privjeske tipa
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Što teže to bolje. Ja bi njega radije zavezao ko ćuku.... Bilo bi bolje za sve da je tako :zubo: :zubo: :zubo:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
@josip123, Mercedes već izrađuje posebne povodnike za Hamiltona....i to čak s njegovim imenom. Prvi token iskorišten, nadogradnja u funkciji već od sljedeće utrke.

[ link do slike ]
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Evo i moj doprinos, ovo mi je bila prva asocijacija kad sam vidio sliku iz Bahreina. :mrgreen:

[ link do slike ]

p.s. Dobra tema, ovdje ćemo brisati sve što je ozbiljno napisano :mrgreen:

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Hahahahahaahha Ante.... :mrgreen: :zubo: :rofl:

Tko god bude ozbiljan ovdje, ide mu ban! :prcnjau: :gandalf:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Monty
Karting
Karting
senna66 je napisao/la:@josip123, Mercedes već izrađuje posebne povodnike za Hamiltona....i to čak s njegovim imenom. Prvi token iskorišten, nadogradnja u funkciji već od sljedeće utrke.

[ link do slike ]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je točno, ali za Luju kreiraju i dvošupčane gače.Mislim ono da nutra stanu Herbert i Brundle.Prema pouzdanim a Skayu bliskim izvorima več je izvršeno testiranje koje se pokazalo vrlo uspješno jer se gore navedeni šupci i nakon odvoženih 100 krugova osječaju odlično. :P

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Monty je napisao/la:
senna66 je napisao/la:@josip123, Mercedes već izrađuje posebne povodnike za Hamiltona....i to čak s njegovim imenom. Prvi token iskorišten, nadogradnja u funkciji već od sljedeće utrke.

[ link do slike ]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je točno, ali za Luju kreiraju i dvošupčane gače.Mislim ono da nutra stanu Herbert i Brundle.Prema pouzdanim a Skayu bliskim izvorima več je izvršeno testiranje koje se pokazalo vrlo uspješno jer se gore navedeni šupci i nakon odvoženih 100 krugova osječaju odlično. :P
Zato jer su to sexy krugovi!! :mrgreen:
Bit će tu :kokice: :rofl: :bang:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Frizura kevina magnussena je aerodinamičnija od williamsovog bolida :prcnjau:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Prijedlozi za kvalifikacije (ovo sam stavio tamo na članak oko novog formata kvalifikacija)
[ link do slike ]
Ili ovo, još bolje
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Aj kad je već Hamilton tema zajebancije iman i ja jednu insajdersku informaciju. Glasine kruže da je Hamilton odustao od svakog oblika kritiziranja F1, ali iz nesebičnih pobuda, naime, kako mu je tribalo par tjedana da pročita 80ak stranica novog ugovora s Mercedesom, ositija se prozvanim na komentar Berniea da su vozači nepismeni, pa da ne diskreditira tako pozitivnu inicijativu od strane GPDA odlučio se na pasivan otpor. Izvori tvrde da će protestirati nakaradnim modnim kombinacijama, i glupavim izjavama. U svakom slučaju hvale vrijedna gesta aktualnog prvaka.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
evo malo i druge žrtve....

[ link do slike ]
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:Prijedlozi za kvalifikacije (ovo sam stavio tamo na članak oko novog formata kvalifikacija)
[ link do slike ]
Ili ovo, još bolje
[ link do slike ]
Nebi bilo lose da se kvale promjene. Sam naziv nema smisla jer bolidi se utrkuju a ne vozači. Stoga moj prijedlog budući da sam ekološki osvjesten a uštede bi bile enormne da vozači za kvale postanu trkači. Tako bi dobili doslovno najbržeg vozača/trkača na gridu, a može i kombinacija vožnje i trčanja :rofl:
Još malo treba dotjerati detalje ali mislim da bi funkcioniralo, a konačno bi i McLaren došao do mogućeg PP sa Buttonom :D

raca
GP3
GP3

[ link do slike ]
Ko ti je ovo podvalio? To je običan kineski lažnjak. Originalna Lujogrlica je od 24 karatnog zlata. Doduše, oblik i natpis su izvorni

raca
GP3
GP3
josip123 je napisao/la:Što teže to bolje. Ja bi njega radije zavezao ko ćuku.... Bilo bi bolje za sve da je tako :zubo: :zubo: :zubo:
Ma nemoj mi ćuku vezati, molim te :klanjam:

Viper
Formula 4
Formula 4
Ovo je naime u najužem krugu za odabir novog sustava kvalifikacija, veslanje. Berni preferira veslanje ispred trčanja, jer se u vožnji ipak više koriste ruke, a i mogu se vidjeti sponzorski Rolexi i Tagovi na rukama, te naravno tetovaže.
Evo i snimke održanih testnih kvalifikacija:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SyM9L3E7uoI[/youtube]
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 05.04.2016., 09:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Viper
Formula 4
Formula 4
#SexyLap edition

slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:Evo i moj doprinos, ovo mi je bila prva asocijacija kad sam vidio sliku iz Bahreina. :mrgreen:

[ link do slike ]

p.s. Dobra tema, ovdje ćemo brisati sve što je ozbiljno napisano :mrgreen:
hahahah oplako sam, doruckujes i punih usta gledas forum i naletis na ovo, mislim da ne trebam dalje govorit sta se desilo :mrgreen:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Viper je napisao/la:Ovo je naime u najužem krugu za odabir novog sustava kvalifikacija, veslanje. Berni preferira veslanje ispred trčanja, jer se u vožnji ipak više koriste ruke, a i mogu se vidjeti sponzorski Rolexi i Tagovi na rukama, te naravno tetovaže.
Evo i snimke održanih testnih kvalifikacija:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SyM9L3E7uoI[/youtube]
[ link do slike ]

Neka je i on napokon pobijedio :mrgreen:
Sorry za spoiler alert, ali rekli smo da nećemo ozbiljo u ovoj temi
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡