Da ih ja imam viska, ne bi dizo kredit za kucu

Da, i? Dobit ćeš dvadeset tisuća klikova u jednom slučaju, a 800 klikova u drugom slučaju. S prvim ćeš se svrstati u smeće od portala i uništiti si reputaciju pa ćeš umjesto ozbiljnih oglašivača s tom publikom još uvijek morati furati google oglase i skupljati sitniš. S drugim ćeš biti u minusu dok oglašivači ne vide da si ozbiljan igrač.Sarma je napisao/la: 23.04.2018., 20:17 Objavi brutalni članak o znanosti i članak Nives Celzijus pokazala sise npr. - zna se koji će članak imat puno više klikova itd...
Sad upadaš u drugu zamku. Kritizirati portale jer nema znanosti, a onda se uhvatiti jednog argumenta i trubiti po tome je isto kao da nisi napisao ništa.
Ti "ljudi" nisu svemirci, svakog od nas treba educirati. I nemoj da te zavara agresivna manjina. Kao u puno drugih stvari - stvoriš dojam da su u većini zato jer su glasni. Moroni koje čitaš u komentarima su ogromna manjina. Velika većina čita, šuti, ne komentira i samo se frustrira time, kao i ti uostalom.CrashOverride je napisao/la: 23.04.2018., 20:31 Iskreno, kad vidim kako se ponasaju ljudi, sta komentiraju, o cemu razgovaraju, sta prate na TVu i tako to dodje da je njima to isplativo..
Ne moze biti toliko losije?Frantic je napisao/la: 23.04.2018., 21:28 Gospodo, nemojte se žaliti.
Kod vas je, koliko god bilo "loše", sve to ipak na level (ili dva) većem nivou nego kod nas u BiH.
Kod nas je tek dno dna.....
Ne znam da li je za, ili za
.
Ma jašta je.Mr.Spaceguy je napisao/la: 23.04.2018., 21:33Ne moze biti toliko losije?Frantic je napisao/la: 23.04.2018., 21:28 Gospodo, nemojte se žaliti.
Kod vas je, koliko god bilo "loše", sve to ipak na level (ili dva) većem nivou nego kod nas u BiH.
Kod nas je tek dno dna.....
Ne znam da li je za, ili za
.
![]()
Ja sam jedan od tihavetma je napisao/la: 23.04.2018., 19:32 Zato kažem, smeće, dno dna. Sa svih aspekata - jedna velika nula. Epidemija Dunning-Krugerovog sindroma, od najmanjeg novinarčića (onog što piše za Index Black recimo) pa do glavnih urednika. O bitnim temama se ne piše, ili ako se piše onda zauzmu svoj stav i obrade ga na razini eseja 1. razreda srednje strukovne škole. Naslovi su u potpunosti otišli k vragu, a tekstovi sve više odlaze u flejm, da bi se skupilo što više komentara ionako duplikata i lažnih FB profila. Stvarnost je kod njih nadišla već najgore romane apsurda.
Odrastaju generacije koje nemaju gdje pročitati aktualnu vijest u državi ili u svijetu i ne samo to - nego još i važnije - više niti ne znaju kako to uopće treba izgledati. Nema nikakvog mjerila na što uopće jedan dobar opći portal treba ličiti. Standard, odnosno "prosjek" je postao toliko jadno loš da je to strašno. Ljudi se informiraju na društvenim mrežama, a tek je to opasan teren...