VN Monaka 20.-23. svibnja 2021.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Naravno da nije odigrao, ali je lijepo pomisliti da je...

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...hoće li charles sutra 'Å”topati' kolonu da pokuÅ”a spriječiti undercut ili će koliko može pa Å”to bude?...ovisi i o startu sainza...sutra će se taktičar(i) znojiti viÅ”e od uobičajenog...

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
[tweet][/tweet]

Ovako Leclerc cijelo vrijeme vozi, tako da zid je neizbježan. Sutra mora opreznije ili će biti opet...
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Felipe Massa
Karting
Karting
S nama već: 5 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
U vezi moguće zamijene Leclercovog mjenjača, vrlo sličan sudar imao je i Verstappen 2018. godine, pa me zanima sjeća li se netko je li Max taj vikend morao mijenjati mjenjač zbog tog incidenta?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Ferrari je napisao/la: 22.05.2021., 16:39
Iceman je napisao/la: 22.05.2021., 16:38 Znaci tko je sluŔao sada Kravitza i Wolff, bolje da niste :thumbsd:
Wolff razumno odgovara, a ovaj forsira insinuacije da se Leclerc namjerno slupao.

Toto ga gleda blijedo i pokuŔava ostati pristojan...debilcine iz Skya.
Vec je ovako navlacio Tota za onaj headrest Hamiltona pa ga je Toto iŔamaro..

Ljigav lik taj Ted, samo tako...
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Gilles je napisao/la: 22.05.2021., 17:30 Aman ljudi, Lec nije odigrao niŔta, Ŕta vam je. Mali je prgav i ima ono Ŕto mu treba da bude Ŕampion jednog dana ali pomisliti da je namerno izazvao crvenu zastavu je čist debilizam i novinarska sranja kako bi se pričalo o nečemu. Rozberg i Schumacher su druga priča. Schumacher je sigurno namerno uradio Ŕta je uradio a za Rozberga i nisam toliko siguran. Lec je za ovo danas čist kao suza.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
A zaÅ”to možeÅ” reći da su ova druga dvojica namjerno? Zato Å”to ti se ovaj viÅ”e sviđa od ovih drugih... :facepalm:

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 18:40
Gilles je napisao/la: 22.05.2021., 17:30 Aman ljudi, Lec nije odigrao niŔta, Ŕta vam je. Mali je prgav i ima ono Ŕto mu treba da bude Ŕampion jednog dana ali pomisliti da je namerno izazvao crvenu zastavu je čist debilizam i novinarska sranja kako bi se pričalo o nečemu. Rozberg i Schumacher su druga priča. Schumacher je sigurno namerno uradio Ŕta je uradio a za Rozberga i nisam toliko siguran. Lec je za ovo danas čist kao suza.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
A zaÅ”to možeÅ” reći da su ova druga dvojica namjerno? Zato Å”to ti se ovaj viÅ”e sviđa od ovih drugih... :facepalm:
Schumacher bez sumlje, taj krug je imao potpuno drugaciju liniju u ulazak u predposlednji zavoj. Reecimo ovako, mali niti mi smrdi niti mirise, vise sam voleo Vettela.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Felipe Massa je napisao/la: 22.05.2021., 18:15 U vezi moguće zamijene Leclercovog mjenjača, vrlo sličan sudar imao je i Verstappen 2018. godine, pa me zanima sjeća li se netko je li Max taj vikend morao mijenjati mjenjač zbog tog incidenta?
Jeste, ali nije imao postavljeno vrijeme, pa je ionako startao zadnji, a posljedično tome, mogao si je priuŔtiti luxuz promjene mjenjača.
Sad, da li mu je stvarno bila potrebna promjena mjenjača ili ne, to ne znam.... :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Ted je otiŔao totalno u qurac. Stalno kenja o tome kako mu ta situacija ''smells fishy''. Nisam sluŔao da li je Krofna imao sličan ispad kao i obično.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ako se ne varam mislim da je Massa rekao da je Brawn kroz Ŕalu sugerirao Schumacheru da bi mogli izazvati žute zastave i ostalo je povijest.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Bome ja Sainz bio gadno ljut na team radiu.
Naravno ne na Charlesa nego na situaciju jer je imao dobro vrijeme.

Istina je da su iza Charlesa imali mnogi dobra vremena. I mislim da je sebi napravio puno vise koristi nego sta je svjestan.
Koliko sam pratio , u najmanju ruku bi ga Max skinuo a mozda i jos netko bi prosao ispred.
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
ā¤µļø
https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/1396160741665878017

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Navijač sam Ferrarija i Leclerca, ali lagao bih kad bih rekao da mi prva misao koja je proŔla glavom nakon sudara Leclerca nije bila Schumacher u Monaku 2006.

Bilo kako bilo, pole je velika stvar. Vrijeme je za pobjedu u Monaku! :party:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Vettela je dijelilo 18 hiljadinki od ispadanja u Q1. Na kraju je ispalo da je odvozio najbolje kvale do sada za Aston Martin.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Velika je stvar da ekipa koja je proŔle godine bila realno 6. najbrza, koja je za pobjednikom kaskala 1 minutu sada uzima PP. Pomalo nestvarno. Puno je bolida van realnih pozicija i moglo bi biti zanimljivo u kneževini.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 20:42 Vettela je dijelilo 18 hiljadinki od ispadanja u Q1. Na kraju je ispalo da je odvozio najbolje kvale do sada za Aston Martin.
Riskirao je jer je želio imati dva seta novih guma u Q3. Isplatilo se, ali nije uspio odraditi vrijeme na drugom setu u Q3...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Tesko da moze biti zanimljivo haha.
Na stazi jako tesko , pa da je netko brzi neznam koliko.
Undercut , overcut , strateske greske , gresku u boksu ( McLaren ) itd. Tako moze biti zanimljivo.

Najzanimljiviji dio vikenda u Monacu uvijek bude subotom
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 22.05.2021., 21:14
Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 20:42 Vettela je dijelilo 18 hiljadinki od ispadanja u Q1. Na kraju je ispalo da je odvozio najbolje kvale do sada za Aston Martin.
Riskirao je jer je želio imati dva seta novih guma u Q3. Isplatilo se, ali nije uspio odraditi vrijeme na drugom setu u Q3...
Ma ja, ali nije trebalo biti tako gusto. Stroll je na prvom setu postavio bolje vrijeme...

Ne mogu da prežalim Ŕto sada nije u Red Bullu. :(

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Kvalifikacije danas gledao u autu :lolz:

Dokup 30GB i EON aplikacija su prava stvar :thumbs:

Sad mi izgleda kao kameno doba Singapur 2019 kad sam se vracao sa puta i gasio radio u autu da ne bih cuo ko je pobijedio :rofl:

Dobre kvalifikacije, iako sam frustriran Danielovim rezutatom :thumbsd:

Leclerca uopste ne mirisem, a Ferrari parkiran u Rascasseu me nagoni na povracanje, ali reci da je ovo uradio namjerno je van pameti. Pri tome nisam siguran da je on osoba koja bi inace prezala od takvih lukavstava, naprotiv, smatram da je jako proracunat i neiskren, ali ovo danas nije bilo namjerno. Korelacija nije isto sto kauzacija.

Sutra mozemo ocekivati i sve i nista. Monaco je uvijek dobar, pa taman bio i procesija.

Sve najbolje Ferrrarijevci, zasluzili ste :pivo:
slika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔