VN Monaka 20.-23. svibnja 2021.
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
...hoÄe li charles sutra 'Å”topati' kolonu da pokuÅ”a sprijeÄiti undercut ili Äe koliko može pa Å”to bude?...ovisi i o startu sainza...sutra Äe se taktiÄar(i) znojiti viÅ”e od uobiÄajenog...
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
[tweet][/tweet]
Ovako Leclerc cijelo vrijeme vozi, tako da zid je neizbježan. Sutra mora opreznije ili Äe biti opet...
Ovako Leclerc cijelo vrijeme vozi, tako da zid je neizbježan. Sutra mora opreznije ili Äe biti opet...
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
Felipe Massa
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 8 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
U vezi moguÄe zamijene Leclercovog mjenjaÄa, vrlo sliÄan sudar imao je i Verstappen 2018. godine, pa me zanima sjeÄa li se netko je li Max taj vikend morao mijenjati mjenjaÄ zbog tog incidenta?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
Vec je ovako navlacio Tota za onaj headrest Hamiltona pa ga je Toto iŔamaro..
Ljigav lik taj Ted, samo tako...
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
A zaÅ”to možeÅ” reÄi da su ova druga dvojica namjerno? Zato Å”to ti se ovaj viÅ”e sviÄa od ovih drugih...Gilles je napisao/la: 22.05.2021., 17:30 Aman ljudi, Lec nije odigrao niÅ”ta, Å”ta vam je. Mali je prgav i ima ono Å”to mu treba da bude Å”ampion jednog dana ali pomisliti da je namerno izazvao crvenu zastavu je Äist debilizam i novinarska sranja kako bi se priÄalo o neÄemu. Rozberg i Schumacher su druga priÄa. Schumacher je sigurno namerno uradio Å”ta je uradio a za Rozberga i nisam toliko siguran. Lec je za ovo danas Äist kao suza.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

- Gilles
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Schumacher bez sumlje, taj krug je imao potpuno drugaciju liniju u ulazak u predposlednji zavoj. Reecimo ovako, mali niti mi smrdi niti mirise, vise sam voleo Vettela.Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 18:40A zaÅ”to možeÅ” reÄi da su ova druga dvojica namjerno? Zato Å”to ti se ovaj viÅ”e sviÄa od ovih drugih...Gilles je napisao/la: 22.05.2021., 17:30 Aman ljudi, Lec nije odigrao niÅ”ta, Å”ta vam je. Mali je prgav i ima ono Å”to mu treba da bude Å”ampion jednog dana ali pomisliti da je namerno izazvao crvenu zastavu je Äist debilizam i novinarska sranja kako bi se priÄalo o neÄemu. Rozberg i Schumacher su druga priÄa. Schumacher je sigurno namerno uradio Å”ta je uradio a za Rozberga i nisam toliko siguran. Lec je za ovo danas Äist kao suza.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk![]()
- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
Jeste, ali nije imao postavljeno vrijeme, pa je ionako startao zadnji, a posljediÄno tome, mogao si je priuÅ”titi luxuz promjene mjenjaÄa.Felipe Massa je napisao/la: 22.05.2021., 18:15 U vezi moguÄe zamijene Leclercovog mjenjaÄa, vrlo sliÄan sudar imao je i Verstappen 2018. godine, pa me zanima sjeÄa li se netko je li Max taj vikend morao mijenjati mjenjaÄ zbog tog incidenta?
Sad, da li mu je stvarno bila potrebna promjena mjenjaÄa ili ne, to ne znam....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Ted je otiÅ”ao totalno u qurac. Stalno kenja o tome kako mu ta situacija ''smells fishy''. Nisam sluÅ”ao da li je Krofna imao sliÄan ispad kao i obiÄno.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ako se ne varam mislim da je Massa rekao da je Brawn kroz Ŕalu sugerirao Schumacheru da bi mogli izazvati žute zastave i ostalo je povijest.
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Bome ja Sainz bio gadno ljut na team radiu.
Naravno ne na Charlesa nego na situaciju jer je imao dobro vrijeme.
Istina je da su iza Charlesa imali mnogi dobra vremena. I mislim da je sebi napravio puno vise koristi nego sta je svjestan.
Koliko sam pratio , u najmanju ruku bi ga Max skinuo a mozda i jos netko bi prosao ispred.
Naravno ne na Charlesa nego na situaciju jer je imao dobro vrijeme.
Istina je da su iza Charlesa imali mnogi dobra vremena. I mislim da je sebi napravio puno vise koristi nego sta je svjestan.
Koliko sam pratio , u najmanju ruku bi ga Max skinuo a mozda i jos netko bi prosao ispred.

- F12000
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
NavijaÄ sam Ferrarija i Leclerca, ali lagao bih kad bih rekao da mi prva misao koja je proÅ”la glavom nakon sudara Leclerca nije bila Schumacher u Monaku 2006.
Bilo kako bilo, pole je velika stvar. Vrijeme je za pobjedu u Monaku!
Bilo kako bilo, pole je velika stvar. Vrijeme je za pobjedu u Monaku!

-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Velika je stvar da ekipa koja je proŔle godine bila realno 6. najbrza, koja je za pobjednikom kaskala 1 minutu sada uzima PP. Pomalo nestvarno. Puno je bolida van realnih pozicija i moglo bi biti zanimljivo u kneževini.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Riskirao je jer je želio imati dva seta novih guma u Q3. Isplatilo se, ali nije uspio odraditi vrijeme na drugom setu u Q3...Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 20:42 Vettela je dijelilo 18 hiljadinki od ispadanja u Q1. Na kraju je ispalo da je odvozio najbolje kvale do sada za Aston Martin.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
Tesko da moze biti zanimljivo haha.
Na stazi jako tesko , pa da je netko brzi neznam koliko.
Undercut , overcut , strateske greske , gresku u boksu ( McLaren ) itd. Tako moze biti zanimljivo.
Najzanimljiviji dio vikenda u Monacu uvijek bude subotom
Na stazi jako tesko , pa da je netko brzi neznam koliko.
Undercut , overcut , strateske greske , gresku u boksu ( McLaren ) itd. Tako moze biti zanimljivo.
Najzanimljiviji dio vikenda u Monacu uvijek bude subotom

- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Ma ja, ali nije trebalo biti tako gusto. Stroll je na prvom setu postavio bolje vrijeme...Ferrari je napisao/la: 22.05.2021., 21:14Riskirao je jer je želio imati dva seta novih guma u Q3. Isplatilo se, ali nije uspio odraditi vrijeme na drugom setu u Q3...Pastor je napisao/la: 22.05.2021., 20:42 Vettela je dijelilo 18 hiljadinki od ispadanja u Q1. Na kraju je ispalo da je odvozio najbolje kvale do sada za Aston Martin.
Ne mogu da prežalim Ŕto sada nije u Red Bullu.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Kvalifikacije danas gledao u autu
Dokup 30GB i EON aplikacija su prava stvar
Sad mi izgleda kao kameno doba Singapur 2019 kad sam se vracao sa puta i gasio radio u autu da ne bih cuo ko je pobijedio
Dobre kvalifikacije, iako sam frustriran Danielovim rezutatom
Leclerca uopste ne mirisem, a Ferrari parkiran u Rascasseu me nagoni na povracanje, ali reci da je ovo uradio namjerno je van pameti. Pri tome nisam siguran da je on osoba koja bi inace prezala od takvih lukavstava, naprotiv, smatram da je jako proracunat i neiskren, ali ovo danas nije bilo namjerno. Korelacija nije isto sto kauzacija.
Sutra mozemo ocekivati i sve i nista. Monaco je uvijek dobar, pa taman bio i procesija.
Sve najbolje Ferrrarijevci, zasluzili ste

Dokup 30GB i EON aplikacija su prava stvar

Sad mi izgleda kao kameno doba Singapur 2019 kad sam se vracao sa puta i gasio radio u autu da ne bih cuo ko je pobijedio

Dobre kvalifikacije, iako sam frustriran Danielovim rezutatom

Leclerca uopste ne mirisem, a Ferrari parkiran u Rascasseu me nagoni na povracanje, ali reci da je ovo uradio namjerno je van pameti. Pri tome nisam siguran da je on osoba koja bi inace prezala od takvih lukavstava, naprotiv, smatram da je jako proracunat i neiskren, ali ovo danas nije bilo namjerno. Korelacija nije isto sto kauzacija.
Sutra mozemo ocekivati i sve i nista. Monaco je uvijek dobar, pa taman bio i procesija.
Sve najbolje Ferrrarijevci, zasluzili ste