General tema
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nemojte bit ludi pa ne spavat da bi pogledali taj jad. Točno ono što je David napisao, obična gluma i preseravanje dvojice likova koji imaju ukupan IQ 50.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
Malo kasnim s replikom ali jednostavno moramzekohonda je napisao/la: 10.08.2017., 09:28meni ne bi odgovarao!renato2107 je napisao/la: 10.08.2017., 08:48 Tako je, mislim da ako oko ičega bi Rusi i Ameri mogli skupa to je napad na Koreju....koji bi svima odgovarao, jer ovako zatvorena i tajnovita je kao bure baruta
koga je sj. koreja napala u zadnjih 50 godina, a koga su napali rusi i ameri?

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Jester
- Formula 4
Spor sam na editu
Što se tiče šore, ne zanimaju me toliko akteri koliko odnos i razlika stilova borbe te ishod iste. Ako ne zaspim do onda, gledam sigurno makar sam nešto skeptičan oko toga.

Što se tiče šore, ne zanimaju me toliko akteri koliko odnos i razlika stilova borbe te ishod iste. Ako ne zaspim do onda, gledam sigurno makar sam nešto skeptičan oko toga.

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Dobro ajde 60 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Tko zna 
Kamilica meč bio na kraju, pogledao sam neki highlight od par minuta. Doduše ništa nisam ni očekivao.

Kamilica meč bio na kraju, pogledao sam neki highlight od par minuta. Doduše ništa nisam ni očekivao.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Treba uzet u obzir da S i J Korea još uvijek ratuju onako napamet mislim da nije potpisano nikakvo primirje i da se rat vodi kao aktivan.Jester je napisao/la:Malo kasnim s replikom ali jednostavno moramzekohonda je napisao/la: 10.08.2017., 09:28meni ne bi odgovarao!renato2107 je napisao/la: 10.08.2017., 08:48 Tako je, mislim da ako oko ičega bi Rusi i Ameri mogli skupa to je napad na Koreju....koji bi svima odgovarao, jer ovako zatvorena i tajnovita je kao bure baruta
koga je sj. koreja napala u zadnjih 50 godina, a koga su napali rusi i ameri?. 2010. godine Yeonpyeong u Južnoj Koreji s topništvom, 4 mrtva od toga 2 civila. Samo treba proguglati, svašta se nađe na tom internetu
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pogledao neplanirano borbu, obojici boraca nisam bio vješt jer sam uvijek preferirao gledati teže kategorije, tako da sam većinom sva preseravanja oko ove borbe izbjegao. Na kraju mi je ishod borbe drag zbog boksa i časti boksača, jer se od polovine 4. runde vidjelo što je profesionalni boksač.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije McGregor imao šanse protiv Mayweathera, ne u ovoj disciplini. Vidjelo se u startu da nema rješenje za Mayweathera, u kasnijim rundama se u potpunosti umorio i bilo je pitanje trenutka kad će ga Floyd dokrajčiti.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ja sam pogledao snimku, dobro se ovaj i držao prve 3 runde, nakon toga raspad. Čudo kako je izdržao do 10. runde s obzirom da nije mogao više ni stajati.
Nije mi jasan bio hype oko McGregora. Neki su zaista bili uvjereni da on može dobit profesionalnog boksača, najboljeg u zadnjih 20 godina, 49-0 prije borbe. Mayweather je ovu borbu prihvatio kao laku zaradu za mirovinu. McGregor je isto ugrabio finu svotu, pokušao je, jer da je dobio, to bi bila senzacija,.....svijet nebi prestao pričati o njemu godinama, bogatstvo bi se poduplalo.... a ako izgubi nikome ništa jer se borio s jedim od najboljih boksača ikada. Kejs klouzd, svi sretni i punih novčanika.
Nije mi jasan bio hype oko McGregora. Neki su zaista bili uvjereni da on može dobit profesionalnog boksača, najboljeg u zadnjih 20 godina, 49-0 prije borbe. Mayweather je ovu borbu prihvatio kao laku zaradu za mirovinu. McGregor je isto ugrabio finu svotu, pokušao je, jer da je dobio, to bi bila senzacija,.....svijet nebi prestao pričati o njemu godinama, bogatstvo bi se poduplalo.... a ako izgubi nikome ništa jer se borio s jedim od najboljih boksača ikada. Kejs klouzd, svi sretni i punih novčanika.

- Jester
- Formula 4
Tako je, primirje je potpisano i zato postoji demilitarizirana zona. Rat je nažalost još uvijek aktivan.MrDoomroom je napisao/la: 27.08.2017., 11:40Treba uzet u obzir da S i J Korea još uvijek ratuju onako napamet mislim da nije potpisano nikakvo primirje i da se rat vodi kao aktivan.Jester je napisao/la:Malo kasnim s replikom ali jednostavno moramzekohonda je napisao/la: 10.08.2017., 09:28
meni ne bi odgovarao!
koga je sj. koreja napala u zadnjih 50 godina, a koga su napali rusi i ameri?. 2010. godine Yeonpyeong u Južnoj Koreji s topništvom, 4 mrtva od toga 2 civila. Samo treba proguglati, svašta se nađe na tom internetu
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Kod mene osobno ništa naročito, podrum je malo poplavio, ali nema neke štete..nisam u tim dijelovima grada gdje je baš bila poplava..Frantic je napisao/la: 11.09.2017., 21:23 @f1zd
Kakva je situacija dole kod tebe?
Vidim na vijestima, nije nimalo naivno.![]()
Ali grad je cijeli u rasulu, bolnica poplavljena, ceste raskršene, stabla srušena od grmljavine..glavno da se državni vrh nacrtao odmah, oni spašavaju situaciju

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Jučer sam vozio iz Šibenika u Zagreb i mogu reći da ne znam kada će mi se opet dogoditi da me zateknu takvi uvjeti na cesti. Na autocesti kod Zadra su bile 3 prometne na potezu od 15-ak km, vrijeme je totalni kaos, imao sam osjećaj da me netko crijevom zaljeva dok sam vozio, ne vidiš 10 m oko sebe ništa. Vozilo se jedan iza drugoga s 80 na sat od Zadra do Maslenice i onda se malčice moglo ubrzati iako kiša nije jenjavala sve do Bosiljeva. Mogu samo zamisliti kakav je kuršlus u gradu s obzirom na stanje na cesti koje me zateklo, da ne kažem još i da sam se osjećao kao na onoj vožnji vlakićem kroz tunel strave - zapljuskuje te voda, nebo crno kao da pada mrak a 13h je i kad grmi cijelo nebo zasvijetli - živi užas..... 

Sisu (fin.)
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
đubre, mason.