General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nemojte bit ludi pa ne spavat da bi pogledali taj jad. Točno ono što je David napisao, obična gluma i preseravanje dvojice likova koji imaju ukupan IQ 50.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Brumica
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Kad sam čula koliko je love ulupano u taj cirkus, smračilo mi se. Generalno nisam fan bilo kakvih tučnjava, tako da hvala, ali kao da jesam gledala :zubo:
They see me strollin', they hatin' :cool:

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
zekohonda je napisao/la: 10.08.2017., 09:28
renato2107 je napisao/la: 10.08.2017., 08:48 Tako je, mislim da ako oko ičega bi Rusi i Ameri mogli skupa to je napad na Koreju....koji bi svima odgovarao, jer ovako zatvorena i tajnovita je kao bure baruta
meni ne bi odgovarao!
koga je sj. koreja napala u zadnjih 50 godina, a koga su napali rusi i ameri?
Malo kasnim s replikom ali jednostavno moram :mrgreen: . 2010. godine Yeonpyeong u Južnoj Koreji s topništvom, 4 mrtva od toga 2 civila. Samo treba proguglati, svašta se nađe na tom internetu :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Jester
Formula 4
Formula 4
Spor sam na editu :mrgreen:

Što se tiče šore, ne zanimaju me toliko akteri koliko odnos i razlika stilova borbe te ishod iste. Ako ne zaspim do onda, gledam sigurno makar sam nešto skeptičan oko toga. :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: 26.08.2017., 22:55 Nemojte bit ludi pa ne spavat da bi pogledali taj jad. Točno ono što je David napisao, obična gluma i preseravanje dvojice likova koji imaju ukupan IQ 50.

Ne pretjeruj.
No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Dobro ajde 60 :chill:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la: 27.08.2017., 01:17 Dobro ajde 60 :chill:
Pretpostavljam da je Vlado mislio na 40 ili niže :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Tko zna :D

Kamilica meč bio na kraju, pogledao sam neki highlight od par minuta. Doduše ništa nisam ni očekivao.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Jester je napisao/la:
renato2107 je napisao/la: 10.08.2017., 08:48 Tako je, mislim da ako oko ičega bi Rusi i Ameri mogli skupa to je napad na Koreju....koji bi svima odgovarao, jer ovako zatvorena i tajnovita je kao bure baruta
meni ne bi odgovarao!
Malo kasnim s replikom ali jednostavno moram :mrgreen: . 2010. godine Yeonpyeong u Južnoj Koreji s topništvom, 4 mrtva od toga 2 civila. Samo treba proguglati, svašta se nađe na tom internetu :mrgreen:
Treba uzet u obzir da S i J Korea još uvijek ratuju onako napamet mislim da nije potpisano nikakvo primirje i da se rat vodi kao aktivan.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pogledao neplanirano borbu, obojici boraca nisam bio vješt jer sam uvijek preferirao gledati teže kategorije, tako da sam većinom sva preseravanja oko ove borbe izbjegao. Na kraju mi je ishod borbe drag zbog boksa i časti boksača, jer se od polovine 4. runde vidjelo što je profesionalni boksač.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije McGregor imao šanse protiv Mayweathera, ne u ovoj disciplini. Vidjelo se u startu da nema rješenje za Mayweathera, u kasnijim rundama se u potpunosti umorio i bilo je pitanje trenutka kad će ga Floyd dokrajčiti.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Slažem se s vama obojicom.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ja sam pogledao snimku, dobro se ovaj i držao prve 3 runde, nakon toga raspad. Čudo kako je izdržao do 10. runde s obzirom da nije mogao više ni stajati.
Nije mi jasan bio hype oko McGregora. Neki su zaista bili uvjereni da on može dobit profesionalnog boksača, najboljeg u zadnjih 20 godina, 49-0 prije borbe. Mayweather je ovu borbu prihvatio kao laku zaradu za mirovinu. McGregor je isto ugrabio finu svotu, pokušao je, jer da je dobio, to bi bila senzacija,.....svijet nebi prestao pričati o njemu godinama, bogatstvo bi se poduplalo.... a ako izgubi nikome ništa jer se borio s jedim od najboljih boksača ikada. Kejs klouzd, svi sretni i punih novčanika.
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
MrDoomroom je napisao/la: 27.08.2017., 11:40
Jester je napisao/la:
meni ne bi odgovarao!
Treba uzet u obzir da S i J Korea još uvijek ratuju onako napamet mislim da nije potpisano nikakvo primirje i da se rat vodi kao aktivan.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Tako je, primirje je potpisano i zato postoji demilitarizirana zona. Rat je nažalost još uvijek aktivan. :?

Frantic
Formula 1
Formula 1
@f1zd
Kakva je situacija dole kod tebe?
Vidim na vijestima, nije nimalo naivno. :shock:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Frantic je napisao/la: 11.09.2017., 21:23 @f1zd
Kakva je situacija dole kod tebe?
Vidim na vijestima, nije nimalo naivno. :shock:
Kod mene osobno ništa naročito, podrum je malo poplavio, ali nema neke štete..nisam u tim dijelovima grada gdje je baš bila poplava..
Ali grad je cijeli u rasulu, bolnica poplavljena, ceste raskršene, stabla srušena od grmljavine..glavno da se državni vrh nacrtao odmah, oni spašavaju situaciju :gandalf:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Jučer sam vozio iz Šibenika u Zagreb i mogu reći da ne znam kada će mi se opet dogoditi da me zateknu takvi uvjeti na cesti. Na autocesti kod Zadra su bile 3 prometne na potezu od 15-ak km, vrijeme je totalni kaos, imao sam osjećaj da me netko crijevom zaljeva dok sam vozio, ne vidiš 10 m oko sebe ništa. Vozilo se jedan iza drugoga s 80 na sat od Zadra do Maslenice i onda se malčice moglo ubrzati iako kiša nije jenjavala sve do Bosiljeva. Mogu samo zamisliti kakav je kuršlus u gradu s obzirom na stanje na cesti koje me zateklo, da ne kažem još i da sam se osjećao kao na onoj vožnji vlakićem kroz tunel strave - zapljuskuje te voda, nebo crno kao da pada mrak a 13h je i kad grmi cijelo nebo zasvijetli - živi užas..... :thumbsd:
Sisu (fin.)

f1zd
'Našlo se' na Alonsovu Instagramu :D
Vrlo zanimljivo.[ link do slike ]

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
đubre, mason.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nemoj tako i ja sam majstor masonske lože.
I bavim se slobodnim zidanjem u slobodno vrijeme.
:rofl:
Tako mi barem piše u profilu. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡