Uglavnom, na priču o F1 smo došli kad je rekao da je rodom iz grada, zaboravio sam mu ime, u blizini Sao Paula, pa sam ja prokomentirao da je Senna bio iz Sao Paula i on je ostao iznenađen tom digresijom i počeo pričati kako je bio Sauberov uposlenik. Živi već više od deset godina u Švicarskoj, pa se poveznice oko Saubera i Brazila, te kako je on završio u Sauber, pogotovo u sektoru marketinga, iako mi to on nije rekao.
Što se tiče inside informacija, to su bile uglavnom informacije o njegovom doživljaju tog svijeta i djelovanja njegovog sektora, on sam nije velik fan Formule 1, pa je uglavnom bio fasciniran činjenicom da ja dosta bolje prepoznajem vozače i generalno detalje vezane za sport.
Ono što je meni bilo najzanimljivije za doznati jest pravilo za sve uposlenike da im je zabranjeno slikati njihov "Paddock motorhomes" i sva druga postrojenja iz vana, ali je dozvoljeno slikati prema vani. No, pokralo se tu bar "zabranjenih" slika i par ih je iz boksa, tijekom pripreme bolida, valjda tijekom treninga, što sigurno jedan običan gledatelj Formule 1 neće biti u prilici nikad to vidjeti. Isto tako me je dosta iznenadila činjenica, koju neko od vas vjerojatno zna, postojanja tunela ispod staze Spa Francorchamps koji je za ekipe i uposlenike od velikog značaja. Uglavnom najviše sam vidio i dobio detalja oko Belgijskog GP 2017-te, pokazao mi i par snimaka kad je Mick palio i startao s Michealovim Bennetonom, to je iz baš velike blizine snimao. Što se tiče kontakta s vozačima, nije ih vele imao, sem ovako kad ih slučajno sretne u Paddocku, a najviše je viđao naravno Sauberove vozače i ima par slika s Ericssonom.
Za njega,Marcelo mu je inače ime, je to veoma bogato iskustvo, prije svega jer mu je omogućilo da obiđe dosta svjetskih destinacija, jer je sam baš svjetski putnik i obišao je dosad barem 60% država svijeta. I kaže da mu je najbolji utisak ostao s GP Singapura, i to onaj prokleti 2017-te mi je pokazivao

Ma da njemu trostruki sudar na startu nije ni ostao u sjećanju (blago mu se)